filo-boxer Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tak zas nebudte, mysleno moderatori, tak haklivi na par nesouhlasnych nazoru. Jak nejake sestnactky. Mame vas vsichni radi, ale ne se vsim musi vsichni souhlasit, ne?<br /> Taky cumim, jak jsou agresivni - kde se to v tom Filovi bere?!?!?!? No jo...manzelka...........ze pry ma migrenu!!!!!!!
JAJA Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 je mi na blití, ze všech takových filcek......ale scénář měl dobrej, málem i ze mě byla ryba.......Zajímalo by mě kolik měl takových rozjednaných...
Daemonultimate Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 No jo...manzelka...........ze pry ma migrenu!!!!!!!No jo,pořád stejná chyba,nejdřív přeci musíš přijít s práškem :-)
Frantik Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tak zas nebudte, mysleno moderatori, tak haklivi na par nesouhlasnych nazoru. Jak nejake sestnactky. Mame vas vsichni radi, ale ne se vsim musi vsichni souhlasit, ne? Taky cumim, jak jsou agresivni - kde se to v tom Filovi bere?!?!?!? No jo...manzelka...........ze pry ma migrenu!!!!!!!Keca :-)
sibirnaya Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Napsal jsem to ráno, vyhledej si to. Sibirnaya reagoval na můj příspěvek. Jo a musím se omluvit Honzovi.mantovi, toho jsem nemyslel. mas recht, Lucide, amik je mi u prdele. tecka. beztak neni z Texasu...
nAscA Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nikdy jsem tady proti modum nic nemel. Jejich prace si vazim. Ale to co predvadi dnes, v tomto vlakne... zejmena filo... Mozna bylo nekomu jasne od zacatku o co jde, ale vetsina tu asi netravi uplne cely den. Dnes jsem se tu dostal az podvecer a zadny smysl to nedavalo, dokud filo podrazdene dokola nereagoval vetou - Dalsi dotazy? Kdybys napsal rovnou o co jde, nemusel jsi tu delat z ostatnich pitomce a sebe neztrapnovat vetami typu osobnich omluv v USA apod.Ja treba puvodne ani nevedel, ze to ti amici nekoupili tady... protoze to nekde vycist proste nejde a zmatlo me, ze amik zalozil vlakno prave tady na foru.
petr_cha Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Jojo nekdy kdyz se "neco deje", tak chodim uz rovnou sem.. vetsinou az tady pochopim souvislosti..<br /><br />z mobilu...<br /><br />
filo-boxer Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nikdy jsem tady proti modum nic nemel. Jejich prace si vazim. Ale to co predvadi dnes, v tomto vlakne... zejmena filo... Mozna bylo nekomu jasne od zacatku o co jde, ale vetsina tu asi netravi uplne cely den. Dnes jsem se tu dostal az podvecer a zadny smysl to nedavalo, dokud filo podrazdene dokola nereagoval vetou - Dalsi dotazy? Kdybys napsal rovnou o co jde, nemusel jsi tu delat z ostatnich pitomce a sebe neztrapnovat vetami typu osobnich omluv v USA apod.Ja treba puvodne ani nevedel, ze to ti amici nekoupili tady... protoze to nekde vycist proste nejde a zmatlo me, ze amik zalozil vlakno prave tady na foru. Moje posledni reakce na tohle tema. Vse uz tu je nekolikrat popsano a vysvetleno. Kdokoliv ma problem to pochopit, najit, nebo nema cas to cist, jeho problem. A ted rychle bezim s praskem do loznice a pak jeste musim zachranit svet. Dobrou noc.
lib Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 A mě už sere to věčný br br!Nemůžete si ten tapatalk nejak přenastavit?
organic Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Chce to koupit něco, po čem tvé srdce opět zahoří Je jaro, Triumph Scrambler je to, po čem mé srdce hoří. Ale nejde to... Organic: Já se loni kvůli práci málem sesypal, protože toho bylo moc, nic nefungovalo podle plánu a já se to snažil zachraňovat. Nevím ale, jestli jsi v podobné situaci...V hodně podobné situaci. Jedeš na 200%, a pak jednoho dne, sedíš, čumíš před sebe, a nejde to. Mozna by to chtelo ubrat a jeste si udelat nejakou malou radost. Nebo si vzit dovcu a zrelaxovat.Nejde to .. trocha zoloftu a zas bude dobre dobre... Asi jo, zkusím doktory
Hasňa Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 (upraveno) <br />A mě už sere to věčný br br!<br /><br />Nemůžete si ten tapatalk nejak přenastavit?<br />Me tez. Hodne. Chyba bude spise v neupdatovanem plugginu na servru, ale nevim to, jen se domnivam. Dulezite prispevky ve svem vlaknu musim nasledne polirovat jeste v prohlizeci. Desna pruda.<br /> Upraveno 5. března 2014 uživatelem Hasňa
Bobisek Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 mas recht, Lucide, amik je mi u p....e. tecka. beztak neni z Texasu... Mně to moc vtipné nepřijde, zavírání vláken ještě méně. To když milý PavelB z neznámého důvodu založil vlákno o nespravedlnosti paypalu, tak nadšená podpůrná exhibice půlky fóra nevadila... Jestliže určité osoby z fóra dostaly z Pavlíka peníze zpět, snad by se nic nestalo, kdyby pánovi z USA pomohly (či aspoň poradily) dosáhnout téhož. Nikdo jiný to udělá jen těžko, když v kauze nevystupoval, že... (to jen jako obrana proti očekávané radě "udělej to sám" ). Ale možná jsem jen naivní nebo infikovaný tím, že mě podvedl jeden řemeslník o 200 klacků, dodnes je nemám (vykuk vyfásl podmínku a samozřejmě nic nemá) a tak si dokážu představit, jak se Američan cítí
Honza.manta Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Napsal jsem to ráno, vyhledej si to. Sibirnaya reagoval na můj příspěvek. Jo a musím se omluvit Honzovi.mantovi, toho jsem nemyslel. Sorry, jsem na tři dny pracovně v německu a přes den nemám internet. Díky za důvěru, ale jsem MOD a to jeden ze čtyřech - taháme za jeden provaz a děláme všichni totéž, takže jsem úplně stejně vinen jako ostatní.
sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Mně to moc vtipné nepřijde, zavírání vláken ještě méně. To když milý PavelB z neznámého důvodu založil vlákno o nespravedlnosti paypalu, tak nadšená podpůrná exhibice půlky fóra nevadila... Jestliže určité osoby z fóra dostaly z Pavlíka peníze zpět, snad by se nic nestalo, kdyby pánovi z USA pomohly (či aspoň poradily) dosáhnout téhož. Nikdo jiný to udělá jen těžko, když v kauze nevystupoval, že... (to jen jako obrana proti očekávané radě "udělej to sám" ). Ale možná jsem jen naivní nebo infikovaný tím, že mě podvedl jeden řemeslník o 200 klacků, dodnes je nemám (vykuk vyfásl podmínku a samozřejmě nic nemá) a tak si dokážu představit, jak se Američan cítí Vlakno poradte sme zamkli, protoze pravda vysla zrejme najevo. Vlakno hodnoceni sme zamkli, bo ma BAN a netreba dal hodnotit. A tady tu potrebu vyjadrit se kazdej k tomu fakt nechapu. Jak jsem rek, modi nemaj paky na prodejce, bo sme diskuzni forum, ne prodejni. Amikovi nemam, co rict, musi to resit s paypalem, spedici a NYPD. Je-li to nad 5tis EUR, bude se tim zabyvat i interpol. Vystup je, davejte si bacha, s kym a jak obchodujete.
sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Jak rika zmizik, nejste maly deti, aby vas nekdo vodil za rucicku. Aspon nekeri teda.
ivan_989 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 <br />Me tez. Hodne. Chyba bude spise v neupdatovanem plugginu na servru, ale nevim to, jen se domnivam. Dulezite prispevky ve svem vlaknu musim nasledne polirovat jeste v prohlizeci. Desna pruda.<br />Tak nedavaj nove riadky a pis secko v jednom odstavci. Aj tak z toho neni novy riadok ale len <br>
malymarek Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 přiznám se, že na chronomag se dívám dlouho a aktivně jsem se zapojil až později, ale v poslední době jsem vzhledem k podvodům trochu konsternován,jestliže zde došlo k napálení hned několika členů, tak by možná nebylo od věci, omezit prodej pouze na jedny hodinky do doby uzavření obchodu a tím minimalizovat ztráty a škody, víc se udělat nedámůžete mne kamenovat, podle mne kdo chce prodávat víc najednou, ať si jde do vlákna prodej obchodníků a tečka
jankoxxx Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 serte uz na to. modi tu niesu na to aby cokolvek vysetrovali. ci sa vam to paci, ci nie, zodpovednost je na pachatelovi a clenoch ktorych poskodil. ak maju zaujem nech sa vyjadria oni a nech objasnia celu situaciu popripade nech podaju trestne oznamenie. rovnako ten chlapik z USA.
Doporučené příspěvky