Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kluci, že jste se na ty trapný český estrády (Slavík, Lev, Miss, Anděl apod.) ještě nevysrali. Téměř vždy je to zklamání, tak proč si ho neušetřil...

Já byl na fotbale v Plzni...a pánovéééé...to byl koncert  :cheers:  ještě jsem tam nezažil takovou atmosféru, že by 3 min pře koncem všechny tribuny skákaly a skandovaly....Lepší, jak všechny estrády dohromady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozna by pomohlo lepsi planovani.

Seřizovat hodinky záměrně na čas, který ještě není aktuální, to prostě nemůžu ;)

Abych nebyl OT: Ve 2 ráno musím vyrazit na 400km cestu po silnici, po které bych nechtěl ujet ani kilometr... Novej den je sotva hodinu a už se to sere. Doufám, že rakouská autobahnpolizei chrápe.

Odkaz ke komentáři

Tak se ve mě probudilo po chřipce astma, na které jsem už zapomněl, že ho mám <_< Začínám foukat a už se těším k oceánu, ten mě vyléčí" U doktora jsem normálně zabouchal na dveře a řekl, že tam s těma zvířatama sedět prostě nebudu, tak mě pochopil a vzal mě přednostně. Musím se podívta po nějákým soukromým a klidně si to budu platit, ale tohle už absolvovat nikdy nechci .. :frusty:

Odkaz ke komentáři

U nás jsou to 3 dny. Zaměstnavatel spoléhá na to, že jsme zodpovědní.

U nás také pro každého 3 sickdays.

A pak za každých odpracovaných 5 let další den navíc. Takže já už mám navíc navíc 3 (celkem tedy 6).

Jediná podmínka je, že jejich čerpání je možné až po vybrání standardní dovolené a nejdou převádět do příštího roku.

Odkaz ke komentáři

JaRooN-kdo určuje,aby se toho nezneužívalo/příjdu vožralej a beru si dva dny volna/?Jinak to je fajn od zaměstnavatele.

Je nás na celé firmě 10 lidí. Tak nějak se mezi sebou všichni celkem dobře známe a ještě se nestalo, že by to někdo někdy zneužil. Tak nějak to neurčuje nikdo, je to na důvěře. Až ta bude jednou zklamána, tak se to asi přehodnotí...

Odkaz ke komentáři

Lékař v rodině, jediná možnost. Nelozím tam s kravinama, jdu tam jen když je to už fakt špatný, takže to bylo v roce 2011 a letos :)

Jj, taky proto plánujeme, že z první dcery bude zubařka, ze druhý lékárnice :)

abych nebo OT a trochu si postěžoval: nas..la mě chyba ve výkazu výměr na projekt našeho baráku, které si nikdo nevšiml. V důsledku je to dalších 50K navíc oproti původnímu rozpočtu. Na moony můžu opět na nějakou dobu zapomenout kua

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...