Gustaf Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Kluci, že jste se na ty trapný český estrády (Slavík, Lev, Miss, Anděl apod.) ještě nevysrali. Téměř vždy je to zklamání, tak proč si ho neušetřil...Já byl na fotbale v Plzni...a pánovéééé...to byl koncert ještě jsem tam nezažil takovou atmosféru, že by 3 min pře koncem všechny tribuny skákaly a skandovaly....Lepší, jak všechny estrády dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 :lol2: pěkná sbírka ale +1chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Letní čas je svátek, co blbnete? Vzal jsem hadřičku, kartáček na zuby a hodinku se plně věnoval mým miláčkům, už jsou zase všichni krásně čistí a jdou na sekundu přesně.. Letní čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Jo, letní čas je peklo... Zrovna včera jsem vše natáhl a seřídil a dnes můžu znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Jo, letní čas je peklo... Zrovna včera jsem vše natáhl a seřídil a dnes můžu znova...Mozna by pomohlo lepsi planovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Serial Homeland. Dokoukal jsem druhou serii a tak se to cely domrvilo, ze jsem si na wikipedii precet obsah treti serie a cumet na to uz nebudu. Skoda, prvni serka mela celkem slusne naslapnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Mozna by pomohlo lepsi planovani. Seřizovat hodinky záměrně na čas, který ještě není aktuální, to prostě nemůžu Abych nebyl OT: Ve 2 ráno musím vyrazit na 400km cestu po silnici, po které bych nechtěl ujet ani kilometr... Novej den je sotva hodinu a už se to sere. Doufám, že rakouská autobahnpolizei chrápe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Po letech sedím u doktora a v čekárně jenom smradlavý cikáni a socky, strašný' Nevíte, kam chodí normální lidi se v dnešní době léčit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Po letech sedím u doktora a v čekárně jenom smradlavý cikáni a socky, strašný' Nevíte, kam chodí normální lidi se v dnešní době léčit? chodi do prace, aby meli co jit, protoze stat jim nic neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 V lekarne si koupi Brufen a za tri dny co si vemou dovolenou, to vylezi. Takhle to delam ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Máme v práci krásný zvyk: firma nám poskytne 2 dny placeného volna, aby se člověk z nemoci dostal. Většinou nám to stačí. Za poslední 2 roky nikdo nešel na marodku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 JaRooN-kdo určuje,aby se toho nezneužívalo/příjdu vožralej a beru si dva dny volna/?Jinak to je fajn od zaměstnavatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Sickday je už celkem standart ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 JaRooN-kdo určuje,aby se toho nezneužívalo/příjdu vožralej a beru si dva dny volna/?Jinak to je fajn od zaměstnavatele.U nás jsou to 3 dny. Zaměstnavatel spoléhá na to, že jsme zodpovědní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Tak se ve mě probudilo po chřipce astma, na které jsem už zapomněl, že ho mám Začínám foukat a už se těším k oceánu, ten mě vyléčí" U doktora jsem normálně zabouchal na dveře a řekl, že tam s těma zvířatama sedět prostě nebudu, tak mě pochopil a vzal mě přednostně. Musím se podívta po nějákým soukromým a klidně si to budu platit, ale tohle už absolvovat nikdy nechci .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Lékař v rodině, jediná možnost. Nelozím tam s kravinama, jdu tam jen když je to už fakt špatný, takže to bylo v roce 2011 a letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 U nás jsou to 3 dny. Zaměstnavatel spoléhá na to, že jsme zodpovědní. U nás také pro každého 3 sickdays.A pak za každých odpracovaných 5 let další den navíc. Takže já už mám navíc navíc 3 (celkem tedy 6).Jediná podmínka je, že jejich čerpání je možné až po vybrání standardní dovolené a nejdou převádět do příštího roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 JaRooN-kdo určuje,aby se toho nezneužívalo/příjdu vožralej a beru si dva dny volna/?Jinak to je fajn od zaměstnavatele. Je nás na celé firmě 10 lidí. Tak nějak se mezi sebou všichni celkem dobře známe a ještě se nestalo, že by to někdo někdy zneužil. Tak nějak to neurčuje nikdo, je to na důvěře. Až ta bude jednou zklamána, tak se to asi přehodnotí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 JaRooN-kdo určuje,aby se toho nezneužívalo/příjdu vožralej a beru si dva dny volna/?Jinak to je fajn od zaměstnavatele.Tak zrovna tohle asi neni zneužití.Zneužití je si to brát v pátek, když je hezky, před vánocema, když se peče cukroví apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Lékař v rodině, jediná možnost. Nelozím tam s kravinama, jdu tam jen když je to už fakt špatný, takže to bylo v roce 2011 a letos Jj, taky proto plánujeme, že z první dcery bude zubařka, ze druhý lékárnice abych nebo OT a trochu si postěžoval: nas..la mě chyba ve výkazu výměr na projekt našeho baráku, které si nikdo nevšiml. V důsledku je to dalších 50K navíc oproti původnímu rozpočtu. Na moony můžu opět na nějakou dobu zapomenout kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky