Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

siwi: kamaráde, můžu Ti říct, že jsem se v Datartu i EW nikdy nesetkal s poradou, tohle můžou dělat cvičený vopice. Ty lidi jsou tam úplně na ! :shit:  !

V těchhle kšeftech je to vážně hrůza. Ty mladý telata většinou vůbec ani nevědí, na co se jich ptáš. Ale jsou i výjimky. Třeba u kávovarů byl boreček, který se aspoň snažil  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

siwi: větší kapsy ;) pokud jsou těsný džíny, s..e mě to jak v kapse tak na p...li... peněženka už má naštstí pár milimetrů... popř. menší telefon

ohledně datartu a ew... chtěl bych vidět typa co má v hlavě xset kusů na skladě, aby mi poradil, který si mám vybrat noťas, za deset minut po něm chce ženská telefon atd...

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

siwi: větší kapsy ;) pokud jsou těsný džíny, s..e mě to jak v kapse tak na p...li... peněženka už má naštstí pár milimetrů... popř. menší telefon

ohledně datartu a ew... chtěl bych vidět typa co má v hlavě xset kusů na skladě, aby mi poradil, který si mám vybrat noťas, za deset minut po něm chce ženská telefon atd...

V hlavě to mít nemusí. Ale když to tam našla manželka, a to ani pořádně nevěděla, jak to má vlastně vypadat, tak to je na pováženou. Nehledě na to, že svůj sortiment mají v počítači, a mohou tak zjistit, co skutečně mají nebo nemají. 

Odkaz ke komentáři

No teda, zlomit telefon v kapse to už chce docela kus šikovnosti, tedy né že bych se Ti smál ale tu akci bych docela rád viděl........ :eek:

Měl jsem ho v přední kapse a jak k tomu došlo nevím, prostě jsem ho vytáhl a byl ruplej. Prostě takovej ten moderní, co mu jde ohýbat displej. Jen už nějak není dotykovej.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem ho v přední kapse a jak k tomu došlo nevím, prostě jsem ho vytáhl a byl ruplej. Prostě takovej ten moderní, co mu jde ohýbat displej. Jen už nějak není dotykovej.

Z učňáku si pamatuji žebradlo, mám něco obdobného. Štvalo mně jak pořád deformuji doklady v pěněžence, tím se to vyřěšilo a vejde se tam telefon, cigára, zapalovač, dokonce i hodinky navíc.

Odkaz ke komentáři

siwi: kamaráde, můžu Ti říct, že jsem se v Datartu i EW nikdy nesetkal s poradou, tohle můžou dělat cvičený vopice. Ty lidi jsou tam úplně na ! :shit:  !

Nepoužíval bych tak ostrý/urážlivý  slova,  nikdy nevíš kdo to čte a a třeba tu pár prodavačů z Datartu nebo EW chodí.  

V těchhle kšeftech je to vážně hrůza. Ty mladý telata většinou vůbec ani nevědí, na co se jich ptáš. Ale jsou i výjimky. Třeba u kávovarů byl boreček, který se aspoň snažil  :D

Ono je to i o zákaznících, jak oni se k těm lidem chovají. Jestli je choděj jen trénovat a masírovat si svá ega.

Odkaz ke komentáři

Nepoužíval bych tak ostrý/urážlivý  slova,  nikdy nevíš kdo to čte a a třeba tu pár prodavačů z Datartu nebo EW chodí.  

Ono je to i o zákaznících, jak oni se k těm lidem chovají. Jestli je choděj jen trénovat a masírovat si svá ega.

Jo, samozřejmě. Lidi se při komunikaci vzájemně ovlivňují. Ale konkrétně v mém případě včera o nic nešlo. Já se zeptal, prodavač řekl, že dané zboží nemaj, já řekl, že se nedá nic dělat, poděkoval jsem a tím náš kontakt skončil. Když jsme to pouzdro nakonec objevili, měli jsme z toho radost a nic jsme nehrotili. Ale vím, že i zákazníci dovedou pěkně proudit. Na to byla expert moje první žena. To jsem chodil radši nakupovat sám.

Odkaz ke komentáři

Pitomci, který si hrajou na maratonce a zavřou půlku Prahy.

Víš, co je nejhorší? Tohle byl jenom půlmaraton. Maraton bude někdy začátkem května. Potom se někdy v září poběží desítka. A to se bavíme jen o akcích PIM, ještě je tady Nike a po debaklu s vodou v cíli před dvěma roky se snaží a jejich akce nabírají na síle. A pak jsou tady lokálnější akcičky typu Běchovické desítky. No to by jeden puknul!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Víte co ono nakonec se Vám to nemusí líbit, nemusíte s tím souhlasit, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat. :D Někdy si to zkuste zaběhnout, tahle akce mají náhadou fajn atmosféru. :whistling:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...