Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 13. 5. 2014 v 8:36, Sphinxx napsal:

Stala se mi velmi nepříjemná a hlavně nečekaná situace. Včera tragicky zahynul můj stýc, dozvěděl jsem se to před pár desítkami minut. Byl pro mě jak můj táta a hodně mě naučil :rip: . Kur*a takhle mě hodně dlouho nic nedostalo. Dnes končím s veškerou prací a jdu se napít něčeho dobrého na jeho počest.

aj aj, upřímnou soustrast!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík
  V 13. 5. 2014 v 14:14, Micey napsal:

Strašně mě štvou Google maps. Snažim si naplánovat dovolenou, leč nějak přestaly umět víc než deset bodů, který chci projet. Přitom ještě koncem loňskýho roku to normálně šlo. Nebo dělám něco blbě? Plus je to nějaký celý pomalý..

Třeba se už začínaj utahovat šrouby - už nás namlsali a za chvíli se objeví možnost zaplatit si >11 bodů, rychlost atd. :D

Odkaz ke komentáři

V 13. 5. 2014 v 8:36, Sphinxx napsal:

Stala se mi velmi nepříjemná a hlavně nečekaná situace. Včera tragicky zahynul můj stýc, dozvěděl jsem se to před pár desítkami minut. Byl pro mě jak můj táta a hodně mě naučil :rip: . Kur*a takhle mě hodně dlouho nic nedostalo. Dnes končím s veškerou prací a jdu se napít něčeho dobrého na jeho počest.

Život je svině. Drž se!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 13. 5. 2014 v 14:14, Micey napsal:

Strašně mě štvou Google maps.......... Plus je to nějaký celý pomalý..

Mně ve Firefoxu připomínají želvu. Když je otevřu přes Chrome, běží jak Lola. Že by záměr? :)

Odkaz ke komentáři

Díky všem, pánové. Myslím, že to zvládnu, ale hodně jsem se zamyslel, že je potřeba zvolnit. Peníze a kariéra, kterou dělal hlavně pro rodinu jsou teď k ho*nu, zdraví má člověk opravdu jen jedno. Vysoká managerská pozice, infarkt za volantem a je KONEC, díky Bohu 15 letá dcera, moje neteř, která jela s ním v autě na pravém zadním sedadle to přežila s šokem a otřesem. Byl to jeden z nejlepších lidí, které znám na svůj úkor by se rozdal, je ho škoda. Víc k tomu psát nechci, děkuji :( .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...