Frostie Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 8:36, Sphinxx napsal: Stala se mi velmi nepříjemná a hlavně nečekaná situace. Včera tragicky zahynul můj stýc, dozvěděl jsem se to před pár desítkami minut. Byl pro mě jak můj táta a hodně mě naučil . Kur*a takhle mě hodně dlouho nic nedostalo. Dnes končím s veškerou prací a jdu se napít něčeho dobrého na jeho počest.aj aj, upřímnou soustrast! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 uprimnu sustrast chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 upřímnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Taky upřímnou soustrast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Je to hold život, ale odešel příliš brzy - "50" - kurnik . Mějte pokud možno fajn den, já se jdu srovnat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 no co k tomu, vzpomínky zůstanou................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 no, 50 je ku.wa brzo... Dej si na jeho tichou vzpomínku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Upřímnou soustrast. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 H.R. GIGER R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Tak to mě moc mrzí, Davide. Ztráta někoho z nejbližších vždycky bolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 10:41, Tondaa73 napsal: H.R. GIGER R.I.P.Zrovna sem to zjistil ------Drž se Davide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Upřímnou soustrast Držte se.... V 13. 5. 2014 v 9:29, Sphinxx napsal: Je to hold život, ale odešel příliš brzy - "50" - kurnik . Mějte pokud možno fajn den, já se jdu srovnat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Strašně mě štvou Google maps. Snažim si naplánovat dovolenou, leč nějak přestaly umět víc než deset bodů, který chci projet. Přitom ještě koncem loňskýho roku to normálně šlo. Nebo dělám něco blbě? Plus je to nějaký celý pomalý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 14:14, Micey napsal: Strašně mě štvou Google maps. Snažim si naplánovat dovolenou, leč nějak přestaly umět víc než deset bodů, který chci projet. Přitom ještě koncem loňskýho roku to normálně šlo. Nebo dělám něco blbě? Plus je to nějaký celý pomalý..Třeba se už začínaj utahovat šrouby - už nás namlsali a za chvíli se objeví možnost zaplatit si >11 bodů, rychlost atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 A může za to Kalousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 8:36, Sphinxx napsal: Stala se mi velmi nepříjemná a hlavně nečekaná situace. Včera tragicky zahynul můj stýc, dozvěděl jsem se to před pár desítkami minut. Byl pro mě jak můj táta a hodně mě naučil . Kur*a takhle mě hodně dlouho nic nedostalo. Dnes končím s veškerou prací a jdu se napít něčeho dobrého na jeho počest.Život je svině. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 14:14, Micey napsal: Strašně mě štvou Google maps.......... Plus je to nějaký celý pomalý.. Mně ve Firefoxu připomínají želvu. Když je otevřu přes Chrome, běží jak Lola. Že by záměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Díky všem, pánové. Myslím, že to zvládnu, ale hodně jsem se zamyslel, že je potřeba zvolnit. Peníze a kariéra, kterou dělal hlavně pro rodinu jsou teď k ho*nu, zdraví má člověk opravdu jen jedno. Vysoká managerská pozice, infarkt za volantem a je KONEC, díky Bohu 15 letá dcera, moje neteř, která jela s ním v autě na pravém zadním sedadle to přežila s šokem a otřesem. Byl to jeden z nejlepších lidí, které znám na svůj úkor by se rozdal, je ho škoda. Víc k tomu psát nechci, děkuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Upřímnou soustrast i ode mě, Sphinxxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Google maps - zobrazuje se vám nová verze, takže zbývá jediné řešení: aktivovat starou. Blíže nápověda pro google. Jo, taky mně to štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky