JMB Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Něco mi doma píská, zabezpečovačka to není, zvuk lokalizovat nejde, jde odněkud ze stropu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Něco mi doma píská, zabezpečovačka to není, zvuk lokalizovat nejde, jde odněkud ze stropu...Nemas tam dymove cidlo? Obcas se zblazni. Vezmi koste a flakni do nej, pokud je to jen blby kontakt, melo by to ztichnout. Pak si ho ale dej zkontrolovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Máš dutý stropy? Abys tam neměl nějaký hnízdo s mladejma............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Že jsem vůl...přestože jsem po celém týdnu do.je...ný jak cikánské hračky, tak vstávám v 2.45 abych byl v 5.00 na vrcholu Lysé hory...a aby byla hecka dostatečná, tak sejdu dolů a jdu hrát kolem 8.00 golf.Já ve 3:20 na ryby, z toho si nic nedělej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Já ve 3:20 na ryby, z toho si nic nedělej... Pánové, ve 3:25 mám vyzvednout kolegu na letišti, ani nejdu radši spát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 http://www.fao.org/docrep/w8079E/w8079e0o.htm It appears clear that there is little evidence to support the claim that refined sugar intake has a significant influence on the behaviour or cognitive performance in children as popularly supposed. There may be a few children with idiosyncratic reactions or rare allergic syndromes who may respond adversely, but this has yet to be substantiated by carefully controlled research. The relationship of glucose to the improvement of memory processing appears clear. Further research is required to define its clinical relevance and to elucidate the mechanisms involved. A pak, že kecám, Google je nejchytřejší.. Jsem si říkal, že se o tom chlapi v hospůdce bavily.. Agresivita u dětí je podmíněna již v prenatálním stádiu .Pokud je budoucí maminka často nervózní, podléhá stresu, depresi, může se stát že dítě má sklony k podráždění( agresivitě).U dětí v předškolním věku může být agresivita podmíněna i nesprávnou stravou. Sladkosti jsou dobarvovány a dodávány aromatické látky, stejně jako potraviny které mohou působit jako kofein. Tohoto stavu můžeme docílit i různými sladkými nápoji jako např. kakao, čokoláda. Děti se stávají více bdělé, v noci se pořádně nevyspí a jsou agresivní nebo hyperaktivní. Pokud se sami chováme agresivně a řešíme problémy vztekem, nedivme se že se naše dítě chová podobně. V prvním případě se musíme zamyslet hlavně nad sebou. To se nevylučuje, v těch sladkostech je většinou problém ten bordel okolo a ne cukr. Spousta Eček způsobuje hyperaktivitu a nepozornost u dětí. Kamarádce doporučil jeden doktor, že když chce malá sladký, má jí dát raději kostku cukru (byť rafinovaného, ze kterého se dělá právě neprávem strašák - viz ten anglický příspěvek). Ta teď když přijde k babičce, ta ji cpe něco sladkýho, tak shltne 2 kostky a je spokojená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Radost ze super obsluhy, sluzeb a servisu ve Volvu Pruhonice mi zkazil fakt, ze na aute vymenili ramecky pod SPZ, aniz by se me kdokoli zeptal, nebo mi snad vratil ty puvodni. Kkti, fakt .Pokaždé, když dávám auto do servisu a ten pán se mě ptá: Ještě něco? Odpovídám: Neměnit podložky pod značkama, nemýt, nečistit vnitřek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tie nekonečné reči o tých črepoch Gripenoch.. Ako pôjdu tie prenajaté "české" strážiť naše nebo a tak.. Downdrade je dnes v mode no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Nemas tam dymove cidlo? Obcas se zblazni. Vezmi koste a flakni do nej, pokud je to jen blby kontakt, melo by to ztichnout. Pak si ho ale dej zkontrolovat...Nene, nic takovýho doma není, kouladačka byla ještě když tyhle píčoviny nebyly povinný, naštěstí už to po 4 hodinách zdechlo samo od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Nene, nic takovýho doma není, kouladačka byla ještě když tyhle p..oviny nebyly povinný, naštěstí už to po 4 hodinách zdechlo samo od sebe. mě takhle pískal alkohotestr v šuplíku, asi dlouho nedostal svojí dávku, nemohl jsem za boha najít od kud to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Taky je mozne, ze ti pan mistr, ktery tam pracoval, zapomel neco - treba zkousecku - nekde ve stropu. A holt, dochazely baterie, tak se hlasila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Jj kucí, abyste se z těch "autorizovaných" servisů nepos_ali. Když si přečtete zakázku, tak tam určitě pidi písmem najdete někde dole odstavec či větu o výměně podložky RZ. Taky jsem na to hleděl, když auto jelo poprvé a naposledy kvůli záruce do servisu VW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Já ve 3:20 na ryby, z toho si nic nedělej...Nojo, ale na rybách se sedí a kouká do vody :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Nojo, ale na rybách se sedí a kouká do vody :-)a spí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Moc sem nepíšu protože mě málo co nasere ale dneska a vlastně i včera mě hnula žlučí banda kryplů co si v otuněnejch kraksnách udělají závody skrze Hostýnky.Samotný závody na uzavřeným úseku by mi nevadili ale tihle zmrdi jedou na zdejších cestičkach jako hovada i když si jako včera projíždí trať bez pořadatelů a nebo dnes přejíždí kamsi si porovnat ty svoje prodloužený péra.Mít za sebou na kolech rodinu vč. malejch dětí a ze zatáčky hovado, nic moc zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Nojo, ale na rybách se sedí a kouká do vody :-)Hrozná dřina, tahat ty obrovský ryby z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Hrozná dřina, tahat ty obrovský ryby z vody No tak to potom jo, když jsou všechny táááááák veliké :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 delaji to vsichni.. ja mel nadherny CZECH REPUBLIC na X5ce a v Renocaru mi strcili ty jejich.. Hele já to mám natvrdo minimalisticky našroubovaný přímo na auto a nikdo mi na to ani nešáhne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Ad pískání - není to tak dávno, co jsem myslel, že mi vyletí mozek z hlavy. Dvě rána po sobě něco pískalo. Potichu a hodně vysoko, ale jak to jednou zaslechnete, nedá to pokoj. Chodil jsem po patře a snažil se to lokalizovat. Bylo v ložnici. Nakonec jsem zjistil, že to dělá zdroj v zásuvce, co napájí dětskou chůvu a dělá to jen když je bez zatížení.Čili, když se baterky v chůvě nabíjejí, je potichu, když se nabíjení vypne, začne pískat. Ještě hlasitěji píská zdroj u vysílací chůvy, co má kluk u sebe, ale ta nemá baterky a tak je pod zatíženám od doby co jde spát do rána, než jí vypnu. Pak začne taky, ale to nikomu nevadí.A když už jsem tady, tak co mě naštvalo? Je to z podobného soudku jako pískání. V ulici stojí fabie a bezdůvodně jí houká alarm. Asi 14 dní zpět celou noc v kuse, pak další noc asi 4X a jinak hodně často přes den, ale to vem čert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Nocny vypadok chronomagu, stale to nejak blbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky