Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

...mě právě vypadly z kufru auta 4 velký lahve river ginger ale. Ten měkkej plast to u dvou nevydržel, prasklo to a polilo mi to boty, kalhoty, sako a půl auta. Stříkalo to na metry jakej v tom byl tlak. Taková hnusná lepivá hmota, jak to vůbec můžu pít?

Edit: vulgarity

ještě lepčí je kofola Bandi, to jsem si jí jednou otevřel za jízdy, když jsem zrovna nedodržoval 30 přes přejezd, nebyla tam kvůli buzeraci, rovnou jsem jel na vyčištění vnitřku mokrou cestou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už jsme u těch prasečinek,,, předevčírem jsem přemisťoval starý hajzlík do kontejneru, a když jsem ho nadzvedl do úrovně prsou, vytryskl na mě zbytek fekálií. Naštěstí jsem měl montérky, ale i tak to nebyl příjemný pocit :suicide_anim:

Vezmi si ty montérky s sebou na sraz, bude sranda.
Odkaz ke komentáři

Stačí si uvědomit, že aby byl benzín stejně drahý v poměru ke spotřebitelskému koši, jako byl před rokem 1989, musel by stát litr 80 korun :) Když si to uvědomíme, bude nám hned lépe :)

Odkaz ke komentáři

Stačí si uvědomit, že aby byl benzín stejně drahý v poměru ke spotřebitelskému koši, jako byl před rokem 1989, musel by stát litr 80 korun :) Když si to uvědomíme, bude nám hned lépe :)

Škoda, že na mě tyhle ekonomicko-statistické argumenty nefungují :-(
Odkaz ke komentáři

Škoda, že na mě tyhle ekonomicko-statistické argumenty nefungují :-(

Alespoň za pokus to stojí.. než furt remcat jak je darho, jak jde všechno do p....e a .....:cheers:

To že se tady flákáme a utrácíme zbytečně za hodinky je důkazem, že nemáme důvod remcat :)

Upraveno uživatelem Onisau
Odkaz ke komentáři

Alespoň za pokus to stojí.. než furt remcat jak je darho, jak jde všechno do p....e a .....:cheers:

To že se tady flákáme a utrácíme zbytečně za hodinky je důkazem, že nemáme důvod remcat :)

Moje slova. Já raději než benzin piji víno, neremcám a jsem spokojený. A spotřebitelský koš nezvedám, neb jsem starý a bolí mě záda.

edit: Ale jinak je to pravda, po propočtu si opravdu zatím nemusíme moc stěžovat, na hodinky stále ještě máme, a asi si i docela spokojeně žijeme.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

ovšem tenkrát ta vrstva lidí co by měli v přepočtu přes dnesšních 100tis./ měs. byla řekl bych o hodně širší než dnes - desítku minimálně měl každý zelinář, řezník, kuchař... :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

200 to muze byt ani nemrknes. Mala tenze u Saudu a je to na dvou kilech. Dnes se dela maximum mozne a to 85 milionu denne. A jde to pomalu dolu. Muj chlebodarce klesa v produkci ropy kazdym mesicem. Jen plyn jede zatim stabilne. Spotreba je dnes ca onech 85. Spotreba za tri roky by byla ted extrapolovana na ca 90, produkce pujde stale dolu. Jen se neboj, tech dvou stovek se dockas.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...