spiderer Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Jakubisko - no teda, Rolexky od hoven! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 ...mě právě vypadly z kufru auta 4 velký lahve river ginger ale. Ten měkkej plast to u dvou nevydržel, prasklo to a polilo mi to boty, kalhoty, sako a půl auta. Stříkalo to na metry jakej v tom byl tlak. Taková hnusná lepivá hmota, jak to vůbec můžu pít? Edit: vulgarity ještě lepčí je kofola Bandi, to jsem si jí jednou otevřel za jízdy, když jsem zrovna nedodržoval 30 přes přejezd, nebyla tam kvůli buzeraci, rovnou jsem jel na vyčištění vnitřku mokrou cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Když už jsme u těch prasečinek,,, předevčírem jsem přemisťoval starý hajzlík do kontejneru, a když jsem ho nadzvedl do úrovně prsou, vytryskl na mě zbytek fekálií. Naštěstí jsem měl montérky, ale i tak to nebyl příjemný pocit Vezmi si ty montérky s sebou na sraz, bude sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 S velkou slávou jsem si koupil kaučuk na Blackbirdy, chtěl jsem ho teď nasadit a nic. Prostě normální vidličkou Bergeon se nechytám. Koncovka je příliš napevno, nehne se ani o píď, musel bych mít vystěžejkovač typu kružítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Naštvalo není ten správný výraz. Prostě je TO smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Naštvalo není ten správný výraz. Prostě je TO smutný. Neslyšel sem nikdy člověka s větším optimismem.. r.i.p. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 dnes som tankoval najdrahší benzín v živote. a bude horšie.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Tak proč to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Stačí si uvědomit, že aby byl benzín stejně drahý v poměru ke spotřebitelskému koši, jako byl před rokem 1989, musel by stát litr 80 korun Když si to uvědomíme, bude nám hned lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Stačí si uvědomit, že aby byl benzín stejně drahý v poměru ke spotřebitelskému koši, jako byl před rokem 1989, musel by stát litr 80 korun Když si to uvědomíme, bude nám hned lépe Škoda, že na mě tyhle ekonomicko-statistické argumenty nefungují :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Škoda, že na mě tyhle ekonomicko-statistické argumenty nefungují :-( Alespoň za pokus to stojí.. než furt remcat jak je darho, jak jde všechno do p....e a ..... To že se tady flákáme a utrácíme zbytečně za hodinky je důkazem, že nemáme důvod remcat Upraveno 26. února 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Já myslím, že ty ceny jsou řadu let pořád stejné... Vývoj cen benzínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Alespoň za pokus to stojí.. než furt remcat jak je darho, jak jde všechno do p....e a ..... To že se tady flákáme a utrácíme zbytečně za hodinky je důkazem, že nemáme důvod remcat Moje slova. Já raději než benzin piji víno, neremcám a jsem spokojený. A spotřebitelský koš nezvedám, neb jsem starý a bolí mě záda. edit: Ale jinak je to pravda, po propočtu si opravdu zatím nemusíme moc stěžovat, na hodinky stále ještě máme, a asi si i docela spokojeně žijeme. Upraveno 26. února 2011 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Stačí si uvědomit, že aby byl benzín stejně drahý v poměru ke spotřebitelskému koši, jako byl před rokem 1989, musel by stát litr 80 korun Když si to uvědomíme, bude nám hned lépe ovšem tenkrát ta vrstva lidí co by měli v přepočtu přes dnesšních 100tis./ měs. byla řekl bych o hodně širší než dnes - desítku minimálně měl každý zelinář, řezník, kuchař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 pockaj ked v lete daz za liter 3eur a chces nechces kupis :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 pockaj ked v lete daz za liter 3eur a chces nechces kupis :/ to asi ťažko, niekde som čítal, že keby mal stáť liter 2,- ? barel ropy by musel stáť 230,- USD a 3,- ? to si teda cenu barelu neviem predstaviť...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) 200 to muze byt ani nemrknes. Mala tenze u Saudu a je to na dvou kilech. Dnes se dela maximum mozne a to 85 milionu denne. A jde to pomalu dolu. Muj chlebodarce klesa v produkci ropy kazdym mesicem. Jen plyn jede zatim stabilne. Spotreba je dnes ca onech 85. Spotreba za tri roky by byla ted extrapolovana na ca 90, produkce pujde stale dolu. Jen se neboj, tech dvou stovek se dockas. Upraveno 26. února 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Myslim, ze si dovedu predstavit co v te SZ stalo... Dovedeš si představit tak leda h...o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Když nemá pochopení pro aldu a za každou cenu do něj musí rýpat. Více než úsměvné, to bych musel být debil, abych odcházel kvůli Aldovi Ty kašpare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Více než úsměvné, to bych musel být debil, abych odcházel kvůli Aldovi Ty kašpare. to náš narcis nerozdýchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky