MJ. Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 o tom jak se k tomu postavil ten instruktor je věc jiná.pán se k tomu postavil takříkajíc čelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 To ctíš Ty , Já a cca 5% české populace bohužel......lidi nemaji problém Ti zapřít to co ti před týdnem naslibovali. A co je nejsmutnější, když zažiješ ,že někdo koho si vážíš, bereš ho za jednoho z nej kamarádů Tě klidně obere o dvě mega... Toto je dnešní svět. X krát mi lidi nabízeli víc ,ale nikdy jsem to neudělal...tak jako dnes Tissoty co mám v prodeji, první SZ byla ze slovenska a to mezi 20ti zájemci byli i známí a lidi co bydlí ode mě 20km, slovo jsem dodržel ikdyž je budu muset balit a nosit na poštu. Slovo je slovo a tak by mělo platit at už jde o 100 kaček nebo o 100litrů.Ale jo, sem tam se někdo najde. Já před pár lety natrefil náhodou chvilku po zveřejnění na inzerát, kde chlapík z Prahy nabízel poměrně raritní věc za asi polovinu ceny, za kterou by se dala při troše snahy prodat. Volal jsem mu, že to beru, ale že se do Prahy dostanu až za 3 týdny. Ale že mu to klidně zaplatím dopředu. On že dobrý, a že peníze dopředu nechce. No, ty tři týdny jsem si říkal - měl sis vzít dovolenou a zajet tam, on to střelí někomu kdo přijde dřív. Ale fakt to neprodal. Když jsem si pro to přijel, tak jsem říkal, že jsem měl strach, aby to neprodal. Řekl mi : "No jo, tak vidíte, že všichni pražáci nejsou kurvy. Ale ten tlak byl teda strašnej, co mi lidi všechno nabízeli." Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 chyba ve zbrani neni a nevidim ani duvod hrotit to do druheho extremu, povazovat je za nejake silene zlo.. treba v UK to dotahli do extremu, ze uz za drzeni pepraku te muzou poslat na 4 roky do chladku.. to same, pokud mas u sebe cokoli, co muze jako zbran slouzit a nemas k tomu duvod - treba sroubovak. Rozhodne bych anerekl, ze je to bezpecnejsi zeme. Ani nahodou. Zbrane jsou ok, ale musi se s nima opatrne a to same plati o autech Ten instruktor má u mě za jedna, krásně holce ukázal, co ta zbraň dokáže a jak píšeš, holka už ji s největší pravděpodobností do ruky nevezme Já když dělal řidičák v Africe, tak po úspěšném testu nás ještě vzali do místnosti, kde nám pustily hodinový dokument s bouraček a to se všým všudy, strašný to bylo, dodnes na ten masakr pamatuji" Možná, že než nějákého nováčka pustí na střelnici, taky by měl něco podobného zkouknout, co ta zbraň dokáže..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Myslím, že dětem do ruky zbraně nepatří, a stejně tak si myslím, že ani dospělým, ale to už mě asi budete mít v dnešní době za blázna Je tedy pravda, že poslední dobou jsem už taky o pistolce uvažoval, když vidím, co se tady děje a jenom díky prckovy ji doma ještě nemám, prostě v baráku žádnej kvér nebude a basta, musí stačit basebolka .... Právě proto, že prcky máme, vytáhnul jsem po letech bouchačku z trezoru. Když jdeme na výlet s dětma, beru jí. Nechci si případně do smrti vyčítat, že jsem jí neměl, když se proti nám vyřítil nějakej neuvázanej čokl nebo feťák.Jinak leží v trezoru na otisk prstu, kam se děti nedostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Z trochu jiného soudku, je možné při platbě zboží kartou k ceně připočíst poplatek za platbu, byť je to 1,5%, což si účtuje banka? Myslel jsem, že obchodník nesmí tyto poplatky přenášet na koncového zákazníka... Hlavně mě štve, že to během procesu objednání nikdo nenapsal, jen mi teď přišel info mail, který mě suše informoval, že si můžu zboží vyzvednout a popatek bych automaticky připočten... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 http://www.mesec.cz/clanky/za-platbu-kartou-mohou-obchodnici-nove-pozadovat-poplatek/ aha, už jsem si to našel... Stejně mě štvou, že mi to napíšou až do infomailu k vyzvednutí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Ale jo, sem tam se někdo najde. Já před pár lety natrefil náhodou chvilku po zveřejnění na inzerát, kde chlapík z Prahy nabízel poměrně raritní věc za asi polovinu ceny, za kterou by se dala při troše snahy prodat. Volal jsem mu, že to beru, ale že se do Prahy dostanu až za 3 týdny. Ale že mu to klidně zaplatím dopředu. On že dobrý, a že peníze dopředu nechce. No, ty tři týdny jsem si říkal - měl sis vzít dovolenou a zajet tam, on to střelí někomu kdo přijde dřív. Ale fakt to neprodal. Když jsem si pro to přijel, tak jsem říkal, že jsem měl strach, aby to neprodal. Řekl mi : "No jo, tak vidíte, že všichni pražáci nejsou kurvy. Ale ten tlak byl teda strašnej, co mi lidi všechno nabízeli." Tož tak.Jak říkám 5%...já jsem v praze koupil tři věci a vše zaručeně funkční....všechny tři nefungovaly a prodejce mě vyfa....li, že prej to není možné...ale mám tam i spousty dobrých kámošů, není to o městě ,ale o lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 ....chudák Zmizík. :-))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 U nas se tomu rika "z...ík", ale nechci to rikat, abych zase nedostal ban za vulgarity ....chudák Zmizík. Díky kluci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Vedouci si koupil nove steiny s pepsi lunetou,moc je chci,tak me je pujcil a me ta mrcha vyklouzla z ruky. Uz jsou v opravne,ale sef se tvaril docela statecne,na to,ze je ma 3 dny.ja sem ale fakt k...t!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Když se daří, tak se daří ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Když se daří, tak se daří ...Jojo,pry nic vaznyho,ale stejne to zamrzi.u sefa obzvlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 to sem zvědavej jak ti to teda dopadne To já taky, na firmičky co mají eshopy vytapetovaný zbožím co nejsou schopný dodat jsem trochu alergickej. Obávám se ale, Lucide, že z nich zboží nevyrazíš, modli se aby Ti vrátili peníze. Takových ,,podnikatelíčků" je plnej internet taky jsem před půl rokem pěkně nalítnul- tahali mě za fusekli tři měsíce, ještě že to mělo být dobírkou, tak jsem měl ,,jen" trošičku nervák..Tak je causa u konce. Trval jsem na dodání zboží, oni mleli ale jen o vrácení peněz, protože to stejné zboží už nejsou schopni sehnat. Nakonec mi jako alternativu nabídli jiné, ale dražší o několik set. Sice jim to trvalo, ale nakonec stejně pochopili, že se mne nejlépe zbaví tím, že mi poskytnou slevu ve výši rozdílu cen, což nakonec i udělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) lucid - pěkný, tak aspoň že tak edit: překlep Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Naštvalo mě shánění auta.Celý den na cestách, ale po bazarech kde nic tu nic... Na internetu taky prd, nebo neumím hledat.Kdybyste někdo věděl o nějaké A4 Avant 1.9 TDI B6, Tiptronic do 100k, tak dejte prosím echo...Jedna mi utekla minulý týden. Je to hodně specifická poptávka, ale mám k tomu své důvody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Ze si to jako neuzije tolik? pokud je pod dohledem instruktora při smyslech, tak je to riziko mnohonásobně menší než když si tu zbraň vezme plnoletej mamlas bez instruktora. Zpětnej ráz a zdvih neodhadne a taky někoho zastřelíNie, pretoze to je dieta. Ma cesat babiky a nie sa hrat na Laru Croft. To si fakt tak vypatlany? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Mohli byste mi ukázat ty místa, kde devítiletí džihádští caparti střílí natvrdo do lidí ? Myslím, že si pletete problematika "dětské vojáky" s "extrémním islámem"Hele afri koukni do světa kolem sebe..jsou místa kde i devítiletý caparti střílí natvrdo do lidí..hold džihád je džihád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Mohli byste mi ukázat ty místa, kde devítiletí džihádští caparti střílí natvrdo do lidí ? Myslím, že si pletete problematika "dětské vojáky" s "extrémním islámem" Jde pán po ulici a řve: "Menstruace! Menstruace!"Přijde k němu druhý a říká: "Snad jste měl na mysli REVOLUCE, ne?"A chlápek na to: "To je fuk, hlavně když teče krev..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Nie, pretoze to je dieta. Ma cesat babiky a nie sa hrat na Laru Croft. To si fakt tak vypatlany?amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky