Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Ciwe Zmiziku, dneska neééé . A máš recht vole, ozval jsem se, páč mě tohle navážení se do jinejch slušně řečeno štve ... Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Ciwe Zmiziku, dneska neééé .V pohode. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Dix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) http://www.dailymotion.com/video/xl5jli_lucie-l-aura_musicSem teď dostal pojeb, prej to mám ztišit. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Když spíš,tak to nemůžeš ztišit,to dá rozum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Sem teď dostal pojeb, prej to mám ztišit.to je divný, já to tady vůbec neslyšel................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 to je divný, já to tady vůbec neslyšel................Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 vajco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Robert už tu byl i ve favoritu s Roládama :-)S Robertem jsme nasednutim do myho sluzebaku zvedli jeho hodnotu asi 6x :-) Auto je nejdrazsi clen domacnosti, Oktavecka s turbochrochtem je dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Snad už Ti dali /dají/ lepší vozidlo.Takové zvíře a takové prdítko /rozuměj auto/ .Si Tě firma moc nehledí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Tak ona i 1.6 MPi je v pohodě ... ta silnější .. 75kW. Když nepoužívám čtyři kruhy, tak s ní umím je v klidu i za 6 ... a to je na benzín moc pěkná hodnota . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Ale to je úplně šťovík, ať si každej váhá vnitřně jak chce, nebo se pere s jinou chorobou... každýho věc. Nerozumím ale, proč je to potřeba nutit ostatním v počátku inzerátu. Prostě chci něco pustit -oukej, nechci pustit, tak si to lockni a fertik. To může přece udělat každej kdykoli se mu zlíbí. Jinak když už jsi začal bejt osobní, tak já fešák ani moc nejsem, ale dík! Jestli tě to urazilo, tak ses tam prostě našel. Slušňák jsem, co se domě vejde, na tomhle fóru víc než jinde. Hele fešáku, hoď si brzdu, patřím taky mezi váhavce, protože mám hodinky asi dva dny a taky si nejsem úplně jistej, jestli Ti to není po chuti, tak aspoň neurážej další. A mě kurva nebude nikdo školit, kor když je schovanej za klávesnicí . Tady jsi na veřejném foru, tak se chovej slušně ty hrdino. Jestli mě něco za poslední tejden nasralo, tak je to tenhle Tvůj výplod.A 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Našel, nic špatnýho na tom nevidím, prostě jsem na vážkách, až budu mít potřebu to LOCK nout, udělám to. Zatím to nech na mě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 No dyk! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Tak ona i 1.6 MPi je v pohodě ... ta silnější .. 75kW. Když nepoužívám čtyři kruhy, tak s ní umím je v klidu i za 6 ... a to je na benzín moc pěkná hodnota .Já mám Oct I s 1,8 T 110KW a neměnil bych, ten motor je nesmrtelnej, když člověk není čuně a po tom když jede "karate" ho nechá vydejchat, ale to platí snad u všech T motorů.. Přemýšlím, že vemu nějakou slušnější znova, ta moje už něco na kastli zažila a snesl bych hagusy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Snad už Ti dali /dají/ lepší vozidlo.Takové zvíře a takové prdítko /rozuměj auto/ .Si Tě firma moc nehledí :-)Tezko, porad setrime. Matka chce zisk. Jeste u nas byl jeden chytrolin, kteryho napadlo, ze kdyz deseti reditelum misto tehle mrdek koupi Skoda Citigo, tak se usetri balik. Uz u nas nedela.Vsichni mi kolegove jsou prostorove vyraznejsi a museli by si to auto obliknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Já mám čtyři kruhy v kombajnu a Octu v liftbacku, mám ji rád, je spolehivá, jezdí za málo ... ideální na nákupy nebo rychlé přesuny ... má velkej kufr. Jinak jak píšeš, když necháš turbínu vydejchat a pravidelně servisuješ, tak je to v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Mám kamaráda se servisem, co se mi o ni stará. Dělal dlouho přejímacího technika ve škodovce a mercedesu, říkal mi, že podle něj je to nejlepší motor co do Oct I dávali, sám měl dlouhodu dobu RSu. Jsá jsem spokojenej dost, ale na rodiné šmatlání jsem uvažoval o allroadu cca 2004 dál....jenže mám strach, že mě to na servisu sežere. 2,5 TDI 132KW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Já mám do roku 2004 a je to držák, jako kr*va, ale chci ho měnit - prodat a koupit za 4.2 V8, tenhle motor mi nevyhovuje. Po Praze to stejně dlabe 13-14 a venku kolem 10, žádná hitparáda. Ale mimo je to super auťák, novějšího bych nechtěl ... Jinak stran motorů .. sto lidí, sto chutí, každej bude chválit to své . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Co v tom máš za motor? do A6 se dával nejmenší benzín v těch letech snad až 2,7 biturbo, nebo i 1,8T? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky