Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zase se mi to všechno s..e... :sad01_anim:

Měl jsem jít dneska domů, ale včerejší vyndavání drenážního brčka, které mi pohltila noha, má svojí dohru. Noha neskutečně bolí a nemůžu s ní skoro hnout. Dnes se na ni doktoři dívali a při vyndání rukavicového drenu a zatlačení na zbylou díru, mi začala doslovat stříkat z nohy nějaká tekutina... Takže jdu zítra na sál, budou mi dávat klasický dren s nádobou a já si tu pobyt minimálně o týden prodloužím. Nechápu, proč mi ho nedali hned - před měsícem jsem měl 3 operace. Nebo proč ho nedali před 3 týdny, kdy se mi začaly plnit ty vaky - to mi je raději jednou za tři dny vysávali injekcí.

Fakt jsem nasranej, jsem tu skoro 7 týdnů, noha bolí, koleno napuchlý a ještě nikdo ani neví, co s ním vůbec je. Navíc to už vážně vypadá, že budu nezaměstnaný... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt drsný! Těžko k tomu něco říct. Nezbývá asi, než se oddat zenové trpělivosti... :bag: A pak, až bude lépe, což určitě opět bude, to zapijeme nějakým hodně dobrým karibským rumem a jistě se zase objeví nějaké světlejší obzory...

Odkaz ke komentáři

Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... :D. Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco :).

Což tohle,ale počkej až ti podobná ve špitále bude dávat mísu :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

drzim palce, nech si skoro doma..a hlavne bez bolestne

prave ma hodne nas*al dopis od Policie CR za tie Hamiltony..13.2. som to ohlasil a uz to malo byt davno ohlasene na policii v UK, no namiesto toho ten spis poslali do Pardubic, kedze tu mam prechodny pobyt..no a za tri tyzdne sa to pohlo daleko - praha-pardubice-praha..v dopise stoji - vas spis byl zpetne vracen k dalsimu provereni na mistni oddeleni policie cr v praze.. :axehead: za co tych vagabundov clovek plati? aby si to hadzali medzi sebou :2guns: ?? kua ti mi zdvihli tlak..

Odkaz ke komentáři

já se opakuju, ale co změnit podnik? někde by třeba věděli?

Oni tvrdí, že vědí, vše následně vysvětlí - jen prý netuší, co všechno nastane. Na jednu stranu je chápu, nemají křišťálovou kouli, ale jiné věci dle mého neřešili, i když mohli. Navíc mi moc nepřidá, když se přede mnou tři doktoři dohadují, co se mnou dál a každý dává úplně jiné řešení... Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Oni tvrdí, že vědí, vše následně vysvětlí - jen prý netuší, co všechno nastane. Na jednu stranu je chápu, nemají křišťálovou kouli, ale jiné věci dle mého neřešili, i když mohli. Navíc mi moc nepřidá, když se přede mnou tři doktoři dohadují, co se mnou dál a každý dává úplně jiné řešení...

Asi to chce začat být zlý.Nějak se mi to nezdá stejně jako Kubsonovi.Nenech ze sebe dělat pokusného králíka.
Odkaz ke komentáři

Asi to chce začat být zlý.Nějak se mi to nezdá stejně jako Kubsonovi.Nenech ze sebe dělat pokusného králíka.

Se sestrama je to už v poho, doktoři taky vystupují seriozně a snaží se vše vysvětlit. Já o tom samozřejmě nevím nic a na mou dnešní výtku, proč ten dren nezavedli dříve mi bylo odpovězeno, že se snažili jít méně invazivní cestou. A že mi zapadlo to brčko do nohy? Jo, holt jsem se ve spánku moc hejbal a zarazil si ho tam sám. A dren s lahvičkou (se kterou jsem by se to nestalo) jsem nedostal proto, jelikož na oddělení nebyly - místo toho mi sestry měnily sací obvazy.
Odkaz ke komentáři

Se sestrama je to už v poho, doktoři taky vystupují seriozně a snaží se vše vysvětlit. Já o tom samozřejmě nevím nic a na mou dnešní výtku, proč ten dren nezavedli dříve mi bylo odpovězeno, že se snažili jít méně invazivní cestou. A že mi zapadlo to brčko do nohy? Jo, holt jsem se ve spánku moc hejbal a zarazil si ho tam sám. A dren s lahvičkou (se kterou jsem by se to nestalo) jsem nedostal proto, jelikož na oddělení nebyly - místo toho mi sestry měnily sací obvazy.

Richarde nerad to říkám, ale v tvý situaci bych požádal o názor revizního nebo alespoň nezávislého lékaře. Na místě a s možností nahlédnutí do kompletních záznamů. Protože jenom tak se dozvíš, jestli nejsi čirou náhodou v péči nějakých Děkujících a odcházejících "odborníků".

Protože pokud nepřeháníš (a já nemám důvod si myslet, že ano) tak pak je minimálně na zvážení, jestli se jedná o běžný průběh u takovýchto případů (bohužel pro tebe) nebo jde o sadu profesních pochybení. Vážím si práce (dobrých) lékařů, ale jsou to jenom lidé, kteří se o nás mají v případě problému postarat, a kteří samozřejmě můžou chybovat. Není třeba trpět přehnanou úctou nebo dokonce strachem. Protože to mnohdy vypadá, že jako laikové k naší léčbě nemáme co říct. Ale to není pravda. Zdraví máš jen jedno.

Odkaz ke komentáři

Martine nevím proč si myslím, že by jim revizní lékař potvrdil, že postupovali správně a já bych si je akorát proti sobě poštval. Stačí sledovat různé kauzy v médiích, kde šlo skutečně mnohokrát o život, a lidé se (po několikaletých tahanicích) stejně ničeho nedočkali. Je to moloch, který kryje sám sebe a málokdy uzná svou chybu. Čímž samozřejmě jako laik netvrdím, že v mém případě nějak chybovali...

Odkaz ke komentáři

Martine nevím proč si myslím, že by jim revizní lékař potvrdil, že postupovali správně a já bych si je akorát proti sobě poštval. Stačí sledovat různé kauzy v médiích, kde šlo skutečně mnohokrát o život, a lidé se (po několikaletých tahanicích) stejně ničeho nedočkali. Je to moloch, který kryje sám sebe a málokdy uzná svou chybu. Čímž samozřejmě jako laik netvrdím, že v mém případě nějak chybovali...

V pořádku Richarde, je to jen můj názor a styl, kterým bych postupoval já. Rozhodnutí ohledně tvého zdraví je samozřejmě na tobě.

Ale hlavně držím pěsti ať je tohle trápení už u zdárnýho konce. Drž se.

Odkaz ke komentáři

To Ricous: Bohužel pravda je taková, že opravdu jsou ústavy, kde tě dají dohromady a také ústavy, kde tě zmrzačí" Má vlastní zkušenost, kde mě z komplikovanou zlomeninou paty mučili v jedné nemocnici, a až na moji žádost a velké hádky, převezli do Fakultky v Hradci Králové, kde proběhla profi operace a dnes opravdu nevím, že jsem nějákou patu v minulosti měl zlomenou. Ba naopak jednoduchou zlomeninu ruky jsem nechal na původní nemocnici, páč jsem si řekl, vždyť to je jenom ruka a dodnes ji cítím, že není v pohodě" Dnes bych je tam už ani nenechal ostříhat mi nehty, takže se radši rychle informuj, jak na tom jsou a pokud máš pochybnosti, tak se nech na žádost převézt, někam kde to umí. Na zlomeniny jsou např. dobrý Trutnov a většinou všude okolo hor, kde je to jejich denní chleba,a le přesně neznám tvoji diagnozu, tak těžko říct" Přeju ti hodně štěstí v rychlém uzdravení"

Odkaz ke komentáři

jeden clen rodiny tam byl

Kluci, neblbněte, tyhle plošný závěry na základě jednoho vzorku jsou strašně ošidný.

Osobně se toho dost bojím. Např. 3x žena rodila u Apolináře, 3x to bylo naprosto super, přesto bych z toho nevyvozoval závěry, že u Apolináře se lehce roděj zdravý děti.

Odkaz ke komentáři

Kluci, neblbněte, tyhle plošný závěry na základě jednoho vzorku jsou strašně ošidný.

Osobně se toho dost bojím. Např. 3x žena rodila u Apolináře, 3x to bylo naprosto super, přesto bych z toho nevyvozoval závěry, že u Apolináře se lehce roděj zdravý děti.

Přesně tak, také bych byl s doporučováním někoho někam opatrný. Když už něco, tak by to chtělo, pokud někdo z tisíců členů Chronomagu má kontakt na odborníka v dané problematice, zcela diskrétní soukromou konzultaci o průběhu stavu a o postupech. A pak by bylo na místě začít nějaké pokusy o změnu zařízení, metod, atd. Richardovi přeji hodně pevné nervy, hodně štěstí a pokud je to alespoň trochu možno hlavně dobrou náladu, to je základ všeho.
Odkaz ke komentáři

Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... :D. Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco :).

a pani je doma, kdyz se uklizi? kdo ji vybirl? ja mam doma hroznej bordel po tom, co ted lolohh bydli jinde, tak si vezmu asi na ni kontakt :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...