SCIFI Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) asi před třema měsícema mii blokli facebook protože jsem se přihlási ze zahraničí. 3 měsíce jsem si dopisoval s automatem a teď se dostal na živýho zasranýho inda kterýmu jsem poslal občanku, řidičák, kartičku pojišťovny a ten vocas mi teď napsal že to nestačí k identifikaci a účet bude trvale zablokován. Na účet s..e pes ale přihalšoval jsem se přes něho na pokra takže už se ke svým pokrovýmů účtu nepřihlásím bo se nějakej zasranej ind blbě vyspal. pošlu mu fotku mrtvé krávy aspoň Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem SCIFI
Frantik Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 ciwe, parádní koalice na desítce sem si naivně myslel že s jednim hlasem toho Zoufalík moc nenadělá.... a pak to pojistí ta čubina takle"Byla by případná stavba nové radnice omezena stropem 500 milionů korun, který na podzim odhlasovali lidé v referendu?(referendum není kvůli nízké účasti závazné ? pozn. red.)Ne, to rozhodně ne. Já nemohu říct, jestli radnice bude stát 100 milionů, nebo dvě miliardy. Pokud bychom stavěli, tak bychom to chtěli zasadit do nějaké urbanistické studie a řešit s tím i další lokality. Takže cenu teď nikdo nemůže říct." a pak se divěj že lidi na ty volby se.rouTy se furt něčemu divíš , nechci lézt na tenkej led politiky, ale já to sledoval v přímém přenosu přímo na úřadě a ani jsem se nedivil- všude byla naprostá shoda. A článek o volení starostky na praze 10 na Idnesu, ta to popsala přesně, ale trochu zaobaleně ( Zoufalík nikdy makat nebude, neboj ).
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 asi před třema měsícema mii blokli facebook protože jsem se přihlási ze zahraničí. 3 měsíce jsem si dopisoval s automatem a teď se dostal na živýho zasranýho inda kterýmu jsem poslal občanku, řidičák, kartičku pojišťovny a ten vocas mi teď napsal že to nestačí k identifikaci a účet bude trvale zablokován. Na účet s..e pes ale přihalšoval jsem se přes něho na pokra takže už se ke svým pokrovýmů účtu nepřihlásím bo se nějakej zasranej ind blbě vyspal. pošlu mu fotku mrtvé krávy aspoňJá si jednou v půjčovně v Birminghamu chtěl pučit auto a Ind mi ho nepučil, protože se mu nelíbil můj řidičák. Poštval jsem na něj pani (!!!) a odešla s nepořízenou. To se jí ještě nikdy nestalo.
Godin Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Já si jednou v půjčovně v Birminghamu chtěl pučit auto a Ind mi ho nepučil, protože se mu nelíbil můj řidičák. Poštval jsem na něj pani (!!!) a odešla s nepořízenou. To se jí ještě nikdy nestalo. Na Indy platí pouze britský důstojník s revolverem, nic jiného historicky nezabralo.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Poštval jsem na něj pani (!!!)Rytířka už ne?...odešla s nepořízenou. To se jí ještě nikdy nestalo. Na Indy platí pouze britský důstojník s revolverem, nic jiného historicky nezabralo.Nebo Gurkhové s kukri.
MJ. Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Ty se furt něčemu divíš ano, sem takovej najifka
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 ano, sem takovej najifka Já byl taky, ale pak tu začal bejt takovej divnej klid ( znáš to, ty nezvolený lítaj po baráku jak utržený z řetězu a hledaj volnou židličku- no a tady to tak před 10 dny prostě vše umlklo a zůstalo to při starém ). Tak to chce klid, Kleslová navíc neofiko řekla, že nová radnice nebude- že to stopne a bude řešit přednostně tu Bohemku.
gougy Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 docela naštvalo, že jsem na kase nechal peníze vrácené po nákupu Samozřejmě prodavačka za pět minut o ničem neví, pokud si vzpomínám, nebyl tam už nikdo další. Njn, vlastní blbost, ale 800,- zamrzí, poznání, co je prodavačka zač taky, škoda že jiný podobný obchod s potravinami je deset kilometrů daleko a já teď musím do města do bankomatu...
Návštěvník eloga Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 asi mi to nestojí za to, ale proskočilo tady, že se scrapujou pozlacený pouzdra, kvůli pár mikronům zlata, tak nevím, mám se tomu smát nebo se na.sr**
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 docela naštvalo, že jsem na kase nechal peníze vrácené po nákupu Samozřejmě prodavačka za pět minut o ničem neví, pokud si vzpomínám, nebyl tam už nikdo další. Njn, vlastní blbost, ale 800,- zamrzí, poznání, co je prodavačka zač taky, škoda že jiný podobný obchod s potravinami je deset kilometrů daleko a já teď musím do města do bankomatu... Tak toto se mi stalo v létě u nás v Tescu.Jenže po mě tam nikdo nebyl,jen prodavačka.Nad každou pokladnou jsou kamery.Řekl jsem ji,že buď mi prachy vrátí,nebo se společně s PČR mrkneme na záznam.
pikec Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Tak to je průser a ostuda. Večer zabalím hodinky (nezaplacené) s tím, že ráno přidám v práci druhé (už zaplacené) a předám osobně osobě, která je převeze k majiteli. No a v práci nepatrný pracovní zmatek a místo přidání hodinek, předání balíčku hned osobě pro přepravu. A čekám večer na reakci kupujícího. No a reakce se dostavila sluště položená otázka, že v balíčku jen jedny a druhé nikde. V tu chvíli mě to teprve docvaklo Ale hned v pondělí bude náprava. Omluva do telefonu, přes SZ a vlastně i touto cestou ať každý vidí co jsem za vola. Ale stává se to jednou za 10 let, ale asi už to bude častěji nebo co
gougy Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 . Ale stává se to jednou za 10 let, ale asi už to bude častěji nebo co Hele říkali mi, že prý má být člověk rád, že to začalo až teď
Denjl Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 už aby platil zákaz kouření v hospodách.... člověk jde na dvě, přijde, a smrdí jak prase....
FrantisekH Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 to jich nesmis dat deset a hodit si pak savli na triko..
Návštěvník Ondra Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) už aby platil zákaz kouření v hospodách.... člověk jde na dvě, přijde, a sm.dí jak prase.... v hospodach, kde se nevari, zakaz asi platit nebude Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem Ondra
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) už aby platil zákaz kouření v hospodách.... člověk jde na dvě, přijde, a sm.dí jak prase.... Je to jak za bolševika.Ať si majitel hospody zvolí sám,jestli se u něj bude nebo nebude kouřit.Ty si můžeš pak vybrat jestli půjdeš do kuřácké či nekuřácké.Něco zakazovat či nakazovat je blbost.Je to jak rozdělovat bazén na smí se močit a nesmí se močit. Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem bohus76
instant Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 prist vonavy z krcmy domov.. svoju zenu by som tou historkou urcite pobavil to ja radsej pekne zasmradeny
Filip.J Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 A já myslel, že močit se nemá do žádného bazénu
Doporučené příspěvky