Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No, když už jsme u pošty, trošičku se jich zastanu, ne chovnejch, ale tažnejch. Když pominu vánoce, tak mi ten servis přepravních společností PPL, DHL, Toptrans, ČP (jiné asi nepoužívám) přijde srovnatelný i když pravda nechávám si poslat pár balíčků za rok - všichni volaj kdy přijedou, všem se občas stane, že namej drobný zpátky, všichni maj milý i nevrlý řidiče, prostě tak nějak na stejno. Teď o vánocích nevím, krom jednoho balíku, kterej jsem si nechal poslat ne v souvislosti s vánocema, si nic od nikoho posílat nenechávám (stejně tak nechodím do nákupních center, ani do Šestky), všechno máme. Pravdou ovšem je, že kvalita té které společnosti se ukáže v kritických situacích nebo nadprůměrném vytížení (vánoce). V balíkách je ale aspoň konkurence a opravdu si jeden může vybrat, je to na něm. Co mě ale přivádí k šílenství je monopol pošty na určité listovní služby / zásilky, které ve své profesi prostě musím využívat, pokud nechci porušovat zákon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár lidí má rezervaci na dnešek do restaurace, takových skupinek je tam víc, pak si tam zavolá kdosi, že chce ten nekuřácký prostor celý, a restaurace vystornuje ty rezervačky všem ostatním, aby vyhověli tomu poslednímu, který ale chce celý prostor pro své lidi...

Odkaz ke komentáři

Narazil jsem na kretena. Na Aukru jsem něco prodával a dotyčný koupil přes Kup Teď. Super. Na vyber bylo balík na postu a do ruky a platba předem, nebo osobně. Vybráno balík do ruky. Super, vše připravené, platební podmínky odeslány emailem. A nic. Tři dny nic tak posílám sms a následně volám a chlap ze čeká kdyb přijde balík na postu. Tak vysvětluji ze dobírku jsem nedal do možnosti a ještě když ani nemá registraci (nevím proč tuhle Aukro nabízí) ani komentáře tak mu nic neposlu. Mám prý hodinu počkat ze to vymysli. O bylo včera večer, volám mu před chvíli a ze prej nic teda. Hned mi do pusy vbehly všechny sprostý slova co znám ale nakonec jsem řekl jen to ze me to stalo peníze a ze to budu řešit s aukrem. No sem nastvanej neskutečně.

Odkaz ke komentáři

Pár lidí má rezervaci na dnešek do restaurace, takových skupinek je tam víc, pak si tam zavolá kdosi, že chce ten nekuřácký prostor celý, a restaurace vystornuje ty rezervačky všem ostatním, aby vyhověli tomu poslednímu, který ale chce celý prostor pro své lidi...

co to bylo za restauraci?

Odkaz ke komentáři

Fakt? Já asi nerozumím tomu, proč "konkurenční" firmy PPL/DHL/další jsou schopny doručit balík následující pracovní den vánoce nevánoce a česká pošta s tím má takový problém, že ti řekne "sorry, 14 dní, čekej".  

Mimochodem co je to za přístup, když řeknou, že prioritu mají balíky do ruky? To znamená, že ostatní balíky prostě hoděj do rohu a počkaj, až budou mít zase lážoplážo? Nevšim jsem si, že by poslání cennýho balíku stálo o něco méně, než poslání balíku do ruky, proč bych pak měl dostat jinou službu? 

Já proti poště nemohu říct ani popel. A předesílám, že nejsem jejím zaměstnancem. Posílám cca poslední 2 roky v průměru dva balíčky týdně a dva balíčky týdně zase dostávám (jak z tuzemska, tak ze zahraničí). Ani jednou žádný problém. Včera jsem obdržel SMS, že pošta bude doručovat, v poledne na on line sledování hláška, že se zásilka teprve chystá k doručení, a protože si balíčky z lenosti nechávám posílat do práce, tak si říkám fajn, to bude až dnes. V podvečer, před odchodem domů se ještě jednou zadívám na sledování a tam hláška - odpolední doručování. Volám tedy na poštu a tam mi paní dává ochotně adresu na depo, tam volám, jiná paní opět ochotně hledá svoz a jméno řidiče a dává mi na něj mobil. Volám mu, vysvětluji mi o co jde a že už v práci asi nikdo nebude a on mi vysmátě říká, že balíček má, ale že podle objemu usoudil, že to nebude zabíjačka se kterou by ke mně valil jako k prvnímu, ale že jest-li to nutně potřebuji a chvilku vydržím, zkusí to nějak udělat. Říkám, že je to v pohodě a že bude stačit, když to dá do ranního rozvozu. A ráno balíček dorazil chvilku po mém příchodu.

Odkaz ke komentáři

Nekde jsem potratil bezkontaktní nalepku k platebni karte... Volam domu, at se zena podiva. "Jo, jo, podivam...ale kdy pojedes z prace? Musis mamce zavezt ty brambory. A v kolik tam budes, aby byla doma..." Himlaleluja, co mi je do nakych brambor!!!

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, JAR stojí poslední dobou za prd a jak říkáš, všichni odtamtud berou roha. Je to velká škoda, protože je to nádherná země, no a černoušci to tam všechno zničí. Však oni zase budou brzy prosíkovat, aby jsme se tam vrátili, až nebudou mít co do huby, stejnej případ jako Zimbabwe"

ono, co taky od nich cekat, si vem jejich prezidenta pred dvema rokama. a jak tam vsichni nadsene krepci..

https://www.youtube.com/watch?v=6fzRSE_p1Ys

Odkaz ke komentáři

co to bylo za restauraci?

Mezcal na Vinohradech. On ten vrchní nebo s kým jsem to telefonoval mi děkoval, protože jsem to neřešil a prostě řekl "OK, tak my teda nepřijdeme.", a tím to pro mě bylo vyřízeno. Nevím teda, jestli správně pochopil, že nepřijdeme nejen dnes, ale ani nikdy v budoucnu, ale to už je jeho boj  :)

Odkaz ke komentáři

Nekde jsem potratil bezkontaktní nalepku k platebni karte... Volam domu, at se zena podiva. "Jo, jo, podivam...ale kdy pojedes z prace? Musis mamce zavezt ty brambory. A v kolik tam budes, aby byla doma..." Himlaleluja, co mi je do nakych brambor!!!

Sebrala Ti nálepku a čekala, až zavoláš :-) Jsou to holky mazaný.

Odkaz ke komentáři

máš si ji nalepit na auto vedle chronomag samolepky a máš klid
Odkaz ke komentáři

V knihkupectví v OC Frýda ve FM jsem koupil knížku za 499 Kč. Při placení se mě paní ptá, jestli chci igelitku za 1,- Kč. Bezelstně odpovím ne, načež paní vezme knížku, vrazí do ní paragon a dá mi jí nezabalenou. Zbytek OC jsem si proběhl s knížkou v ruce. Celkem mi nejde o tu jednu korunu za igelitku. ale tak nějak podvědomě očekávám, že určitý druh zboží mi na cestu v obchodě prostě zabalí.

Upraveno uživatelem sei
Odkaz ke komentáři

V knihkupectví v OC Frýda ve FM jsem koupil knížku za 499 Kč. Při placení se mě paní ptá, jestli chci igelitku za 1,- Kč. Bezelstně odpovím ne, načež paní vezme knížku, vrazí do ní paragon a dá mi jí nezabalenou. Zbytek OC jsem si proběhl s knížkou v ruce. Celkem mi nejde o tu jednu korunu za igelitku. ale tak nějak podvědomě očekávám, že určitý druh zboží mi na cestu v obchodě prostě zabalí.

máš prostě jen přehnaný očekávání... já od urologa po vyšetření taky nečekám, že mi ho blafne

Odkaz ke komentáři

Já jsem v dataartu kupoval holící strojek cca 6 tisíc a chodil jsem tam, jak imbecil od pokladny k výdeji a u výdaje jsem si řekl, ať mi na to dá aspon tasku a řekl si za tašku 6 Kč.

Tak koruna mi nepřijde, zas tak nic hroznýho

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...