Wanderer Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 To nam byl cert dluzen tu bandu darmozroutu z Bruselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 není to dva roky staré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Korunku na Seiko SKX bych nejradsi rozflakal kladivem,krumpl pos.ranej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 není to dva roky staré? ježíš víž že je, jsem kouknul jen na ten datum vlevo nahoře, no tak snad jen planý poplach za který se omlouvám............... I když na druhou stranu ty paka jsou fšeho schopný................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 není to dva roky staré? Dva ne, už dokonce tři roky (17.1.2012) je tu učiněna přítrž tradičních veřejných zabíjaček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Jojo, dokonce tři, ale stejně to nic nemění na tom, že to pseudo RVHP bytostně nesnáším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Jojo, dokonce tři, ale stejně to nic nemění na tom, že to pseudo RVHP bytostně nesnáším.Byl jsem jednou na takové akci na Meklenbursku. Dali mi na provaze čuníka podržet. Řezník přišel už nalitej a nepicnul ho úplně jak měl. Pašík se mnou dvakrát oběhnul zahradu. První kolečko jsem srdnatě dával ryjíc patama v zemi, to druhý kolečko jsem už, věrný odkazu Krylovu, ryl úrodnou zeminu obličejovou částí hlavy. Musel to být úžasnej pohled, jedinej kdo neřval smíchy jsem byl já, chvílema se snad chechtalo i to prase. Škoda že dělají takový nesmysly, bývala kolem toho krásná setkání.... i když i pár smutných zabijaček pamatuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Byl jsem jednou na takové akci na Meklenbursku. Dali mi na provaze čuníka podržet. Řezník přišel už nalitej a nepicnul ho úplně jak měl. Pašík se mnou dvakrát oběhnul zahradu. První kolečko jsem srdnatě dával ryjíc patama v zemi, to druhý kolečko jsem už, věrný odkazu Krylovu, ryl úrodnou zeminu obličejovou částí hlavy. Musel to být úžasnej pohled, jedinej kdo neřval smíchy jsem byl já, chvílema se snad chechtalo i to prase. Škoda že dělají takový nesmysly, bývala kolem toho krásná setkání.... i když i pár smutných zabijaček pamatuju.. Díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Korunku na Seiko SKX bych nejradsi rozflakal kladivem,krumpl pos.ranej.copak.. strhls závit? Já u toho pokaždý trnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Byl jsem jednou na takové akci na Meklenbursku. Dali mi na provaze čuníka podržet. Řezník přišel už nalitej a nepicnul ho úplně jak měl. Pašík se mnou dvakrát oběhnul zahradu. První kolečko jsem srdnatě dával ryjíc patama v zemi, to druhý kolečko jsem už, věrný odkazu Krylovu, ryl úrodnou zeminu obličejovou částí hlavy. Musel to být úžasnej pohled, jedinej kdo neřval smíchy jsem byl já, chvílema se snad chechtalo i to prase. Škoda že dělají takový nesmysly, bývala kolem toho krásná setkání.... i když i pár smutných zabijaček pamatuju..No nekecéééj................... :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 copak.. strhls závit? Já u toho pokaždý trnu...Nestrhnul,ale nez to vzdycky zasroubuju,tak mam rozdrapanou ruku od ty skvely ochrany korunky,ktera je ostra jak prase.A hlavne nez se to chytne na zavit,to je doba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Dobře fungující korunka z kalené oceli je základ úspěšného dne. Furt to říkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Jo jde to naprd, taky me to stve, u MM to jde taky takhle blbe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 A nebo, že by ten winder byl opravdu k něčemu dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 No nekecéééj................... :lol2: :lol2:Už je to dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Jo jde to naprd, taky me to stve, u MM to jde taky takhle blbe?U MM to ide blbo, ale uplne inym sposobom SKX ma tu ochranu korunky proste rozsiahlu, ja mam tucne prsty a tiez to chcelo cvik. Ale za tu cenu, cloveku je az blbe frflat.. Konrad ti za tych 150 eury zakali paradnu korunku, ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Jo jak rikas za tu cenu je vse ok, jen clovek nekolikrat toci na prazdno a ceka az se chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Dobře fungující korunka z kalené oceli je základ úspěšného dne. Furt to říkám. Moje řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Moje řeč latest.jpgjezis, takto som sa uz davno nezasmial. normalne som si skoro ucvrkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Dobře fungující korunka z kalené oceli je základ úspěšného dne. Furt to říkám.Přesně... neni nad to, když ti chrup drží tam kde má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky