Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jojo, dokonce tři, ale stejně to nic nemění na tom, že to pseudo RVHP bytostně nesnáším.

Byl jsem jednou na takové akci na Meklenbursku. Dali mi na provaze čuníka podržet. Řezník přišel už nalitej a nepicnul ho úplně jak měl. Pašík se mnou dvakrát oběhnul zahradu. První kolečko jsem srdnatě dával ryjíc patama v zemi, to druhý kolečko jsem už, věrný odkazu Krylovu, ryl úrodnou zeminu obličejovou částí hlavy. Musel to být úžasnej pohled, jedinej kdo neřval smíchy jsem byl já, chvílema se snad chechtalo i to prase.

Škoda že dělají takový nesmysly, bývala kolem toho krásná setkání.... i když i pár smutných zabijaček pamatuju..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem jednou na takové akci na Meklenbursku. Dali mi na provaze čuníka podržet. Řezník přišel už nalitej a nepicnul ho úplně jak měl. Pašík se mnou dvakrát oběhnul zahradu. První kolečko jsem srdnatě dával ryjíc patama v zemi, to druhý kolečko jsem už, věrný odkazu Krylovu, ryl úrodnou zeminu obličejovou částí hlavy. Musel to být úžasnej pohled, jedinej kdo neřval smíchy jsem byl já, chvílema se snad chechtalo i to prase.

Škoda že dělají takový nesmysly, bývala kolem toho krásná setkání.... i když i pár smutných zabijaček pamatuju..

Díky!! :clap:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

No nekecéééj................... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jo jde to naprd, taky me to stve, u MM to jde taky takhle blbe?

U MM to ide blbo, ale uplne inym sposobom :) SKX ma tu ochranu korunky proste rozsiahlu, ja mam tucne prsty a tiez to chcelo cvik. Ale za tu cenu, cloveku je az blbe frflat.. Konrad ti za tych 150 eury zakali paradnu korunku, ne ze ne :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...