Wanderer Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Teda, tohle mě fakt vytočilo, navíc, když jsem si přečetl dneska ten druhý článek na DF. Vypadá to, že máme PaCh akorát na to kontrolování lékárniček a hlídání u závor. Tak oni vlezou do hospody a nejsou schopni udržet toho pacienta za barem. A to tam byli dva ozbrojení, "vycvičení" ochránci zákona. Raději vycouvají a nechají je postřílet. I když, co mě to překvapuje. Jednou jsem volal na 158, protože na nádraží jeden maník mával na mě a na ostatní pistolí. Vysloveně jsem jim říkal, že má střelnou zbraň. Přijeli dva strejci, z toho jeden bez opasku, pouze tonfu v ruce a druhej si nesl desky s notesem na zapisování. "Oba dva prý zvažovali použití zbraně, velitel hlídky se ale rozhodl pro přivolání posil." http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/policie-vysetrovani-hromadne-vrazdy-v-u-brodu-potrva-az-mesice/1185783http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015022401 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Teda, tohle mě fakt vytočilo, navíc, když jsem si přečetl dneska ten druhý článek na DF. Vypadá to, že máme PaCh akorát na to kontrolování lékárniček a hlídání u závor. Tak oni vlezou do hospody a nejsou schopni udržet toho pacienta za barem. A to tam byli dva ozbrojení, "vycvičení" ochránci zákona. Raději vycouvají a nechají je postřílet. I když, co mě to překvapuje. Jednou jsem volal na 158, protože na nádraží jeden maník mával na mě a na ostatní pistolí. Vysloveně jsem jim říkal, že má střelnou zbraň. Přijeli dva strejci, z toho jeden bez opasku, pouze tonfu v ruce a druhej si nesl desky s notesem na zapisování. "Oba dva prý zvažovali použití zbraně, velitel hlídky se ale rozhodl pro přivolání posil." http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/policie-vysetrovani-hromadne-vrazdy-v-u-brodu-potrva-az-mesice/1185783http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015022401tak na tyhle situace snad má policie schválené a natrénované postupy. Bohužel to, že v každé dědině není zásahovka, ale většinou jen takoví jedinci, co jsou rádi, že udělají tělesné testy (a u některých figur pochybuji i o tomto), je fakt. A tématu - aktuální reportáž (Události) o židovské komunitě v Evropě, co by měla podle vyjádření jistého dementního rabína všichni dostat zbraně - pro svoji obranu. Jako čeho je moc, toho je příliš.. Upraveno 25. února 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 ...příští týden jsem měl být na horách skoro furt a vypadá to tak na max 2 dny. šaise. Jo, ja pristich 14 dni, a nebudu ani jeden. Dneska volala doktorka vysledky krve a dcera ma boreliozu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Dneska volala doktorka vysledky krve a dcera ma boreliozu .Ty woe ... kolik je dceři? Já ji měl také a dodnes s tím zápasím už je tomu bratu 10 let ... hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 6 let... to me nestras, doktorka rikala, ze 3 tejdny antibiotika a dobry....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Teda, tohle mě fakt vytočilo, navíc, když jsem si přečetl dneska ten druhý článek na DF. Vypadá to, že máme PaCh akorát na to kontrolování lékárniček a hlídání u závor. Tak oni vlezou do hospody a nejsou schopni udržet toho pacienta za barem. A to tam byli dva ozbrojení, "vycvičení" ochránci zákona. Raději vycouvají a nechají je postřílet. I když, co mě to překvapuje. Jednou jsem volal na 158, protože na nádraží jeden maník mával na mě a na ostatní pistolí. Vysloveně jsem jim říkal, že má střelnou zbraň. Přijeli dva strejci, z toho jeden bez opasku, pouze tonfu v ruce a druhej si nesl desky s notesem na zapisování. "Oba dva prý zvažovali použití zbraně, velitel hlídky se ale rozhodl pro přivolání posil." http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/policie-vysetrovani-hromadne-vrazdy-v-u-brodu-potrva-az-mesice/1185783http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015022401To bude asi jak v tom vtipu: Jirka Kuřátko, již starší pán ze Zdic, si šel večer lehnout, když mu jeho manželka povídá: ?Jirko, v kůlně se svítí. Asi jsi tam nechal světlo.?Jirka z ložnice vidí, že má žena pravdu a chce jít tedy zhasnout. Vidí ale, že jsou tam i zloději a kradou mu věci. Zavolal na policii, kde se ptali, jestli mají i někoho v baráku. Jirka řekl, že ne, ale že někdo vykrádá jeho kůlnu. Policista na druhé straně odvětil, že momentálně nemá nikoho, koho by tam poslal. Tak ať se zamknou v baráku a hned jak to půjde někoho k nim pošle.Jirka zavěsil. Sedl si, napočítal do třiceti a znovu vytočil číslo policie. ?Dobrý večer, před chvilkou jsem volal, že mám v kůlně zloděje. Už se o to nestarejte, oba jsem je zastřelil?? a zavěsil. Během tří minut smykem přijela tři auta plná policistů, v závěsu sanitka a nad hlavou helikoptéra. Zloděje chytili při činu a hned je zatkli. Náčelník povídá Jirkovi: ?Říkal jste, že jste je zastřelil?!?A Jirka na to: ?A vy jste zas říkal, že nikoho nemáte!?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 6 let... to me nestras, doktorka rikala, ze 3 tejdny antibiotika a dobry....? No, mě nasadili ATB až po cca dvou až třech týdnech, kdy mě do nemocnice dovezla RZ s totálním vyčerpáním a horečkami ... Takže asi jste to podchytili rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Aha :-/ No doufam ze jo, takovy velky potize jako ty zatim nemela, prislo se na to vicemene nahodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Hlavně je mladá, tak ať to dobře dopadne ... borelioza je velká svině, ale člověk si nevybírá, jak už to tak bývá. Držím pěsti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Dekuju, ja doufam, ze to bude dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Jo, ja pristich 14 dni, a nebudu ani jeden. Dneska volala doktorka vysledky krve a dcera ma boreliozu . 6 let... to me nestras, doktorka rikala, ze 3 tejdny antibiotika a dobry....? No tak to držím všechny pěsti. Na to, jaké je tahle nemoc svinstvo, ji doktoři dost podceňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Právě mě naštvalo zjištění, že SMP mají 20mm a ne 22mm. Samozřejmě až poté, co jsem si předevčírem impulzivně objednal z monkeyswag sadu libovych nato strapu Fakt bych ten tah tipnul na 22mm, dokud jsem nevzal pravítko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Právě mě naštvalo zjištění, že SMP mají 20mm a ne 22mm. Samozřejmě až poté, co jsem si předevčírem impulzivně objednal z monkeyswag sadu libovych nato strapu Fakt bych ten tah tipnul na 22mm, dokud jsem nevzal pravítko...mate spona, proto působí větší Ale je to fakt "20", zase na druhou stranu máš důvod koupit třeba Seiko na léto :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak jsem dneska v rozmezí jedné hodiny odvezl k hospitalizaci do nemocnice napřed dceru a pak přítelkyni. Naprosto nečekaně. Proč, když se něco s..e, tak je to najednou. Nikdy jsem netušil, že šatní skříně jsou takový labyrint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Takže na ně spadla skříň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 No jasně, nejdřív na jednu a pak na druhou:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Ne. Když jsem hledal povinnou výbavu pro dvě ženské do nemocnice, tak jsem zjistil, že jsem na to krátký. Třeba ručníky jsem nenašel vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 A děkuji za pochopení. To mi chybělo. Příště snad do sekce humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Áha ...no a ty jsi v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 (upraveno) A děkuji za pochopení. To mi chybělo. Příště snad do sekce humor.Pardon, já to nemyslel zle, jen jsem reagoval na Afriho. Přeju, ať je vše co nejdříve v pohodě. Upraveno 26. února 2015 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky