Návštěvník tonytrubka Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Asi chtěl trubka říct, že u nich doma, když si jede taxíkem pro drogy ho nikdo nenatáhne.Prostě pohledem od monitoru mu přišlo, že nemá ty denodenní problémy nás, co bydlíme v Praze a okolí.Děti do školky, taxík, pro drogy do centra, oběd v turisty přeplněné restauraci... Vždyť to přece znáš :-) Přesně tak.A to byl prý eště teprvá začátek.Já si snáď u sťůdnt ejgensi blognu biletku a sjedu se tam nekdy podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 český kopce se v některých střediscích hodně zlepšily. Namátkou Klínovec, Dolní Morava, Červená voda, Bílá. Záleží, co od toho chceš. Když se jednou za sezónu vyhrabeš na týden do Alp, abys pak mohl celý rok honit vodu, že kuwa si v Čechách nezajezdíš a brko ti stroupne jen na Diabolu v itálii nebo Rastkogelu v Zillertallu, tak asi pro tebe není zbytí. Jsem na horách skoro celou zimu, s děckama i sólo, a tyhle kecy mi přijdou mimo mísu. V Čechách najdeš centra, kde si parádně zalyžuješ. Ráno tam, večer zpět nebo víkend a dojezd od dvou hodin.Slováci a turistika - Ivan má pravdu, že slovenský cestovní ruch je špatný. Dovolil bych si podoktnout, že to je mírné slovo. Já si myslím, že je příšerný. Alespoň, co jsem měl možnost poznat. Čest výjimkám. Zochova chata v Modre je moje milované středisko a za pár euro vždycky najdu pěkné ubytování v Zuberci. Na Slovensko mě to opakovaně táhne z jednoho důvodu, krásnější zemi blízko Čech nenajdu. Z hlediska přírodních krás je to opravdu klenot uprostřed Evropy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 (upraveno) Ber to tak, že to máš u nás za ta léta vychytaný, víš kam, kde se ubytovat, kdy na jakou sjezdovku a do jaké hospody, stejně jako já, takže spokojenost :-) ale cizinec u nás čumí jak puk, to ti můžu garantovat :-( za mnou ty návštěvy jezdí a mají s toho akorát srandu. Jinak právě lyžuji v Peci a velká spokojenost, lidi se bojí chumelení a není tu ani noha.... Upraveno 1. března 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 (upraveno) český kopce se v některých střediscích hodně zlepšily. Namátkou Klínovec, Dolní Morava, Červená voda, Bílá. Záleží, co od toho chceš. Když se jednou za sezónu vyhrabeš na týden do Alp, abys pak mohl celý rok honit vodu, že kuwa si v Čechách nezajezdíš a brko ti stroupne jen na Diabolu v itálii nebo Rastkogelu v Zillertallu, tak asi pro tebe není zbytí. Jsem na horách skoro celou zimu, s děckama i sólo, a tyhle kecy mi přijdou mimo mísu. V Čechách najdeš centra, kde si parádně zalyžuješ. Ráno tam, večer zpět nebo víkend a dojezd od dvou hodin.Slováci a turistika - Ivan má pravdu, že slovenský cestovní ruch je špatný. Dovolil bych si podoktnout, že to je mírné slovo. Já si myslím, že je příšerný. Alespoň, co jsem měl možnost poznat. Čest výjimkám. Zochova chata v Modre je moje milované středisko a za pár euro vždycky najdu pěkné ubytování v Zuberci. Na Slovensko mě to opakovaně táhne z jednoho důvodu, krásnější zemi blízko Čech nenajdu. Z hlediska přírodních krás je to opravdu klenot uprostřed Evropy. Do Tater jsem jezdil opakovaně co rok v létě na tůry. Před vichřicí i po ní. Paseku to nadělalo, ale příroda má ozdravný mechanismus a asi to mělo svůj důvod. Změna krajiny kolem tatranské magistrály (myšleno silnici) byla zásadní a na pohled nijak veselá. Co ale nepochopím je sjezdovka nad Tatranskou Lomnicí. Z toho mi bylo opravdu smutno. Upraveno 1. března 2015 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Přesně tak.A to byl prý eště teprvá začátek.Já si snáď u sťůdnt ejgensi blognu biletku a sjedu se tam nekdy podívat Prijeď. Ono hodně záleží, co chceš vidět. Ale to platí asi všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Km.kmk- kdy jsi tam byl? Takhle to tam vypadalo uz loni v cervnu a bylo me z toho smutno. Jezdim co 2 roky Tatranske Matliare a parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 ...v Peci máme mistrovství ČR poslední víkend v březnu...dlouho jsem tam nebyl a tak se těším. Obsadil jsme Pražskou boudu a asi tam budeme už od čtvrka 26.3.Tak to je super, já jsem tam každý víkend, tak uvidím aspoň pořádný závod :-) můžeme zajít na pivko, když budeš chtít' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 za pár euro vždycky najdu pěkné ubytování v Zuberci. Moje nejoblíbenější místo, kde trávím každoročně několik víkendů v průběhu celého roku a to nelyžuju. Podle mne nejkrásnější část Tater, která naštěstí není tak profláklá. Třeba se tam někdy potkáme, další termín mám v dubnu a už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 ...panáka!Budu se těšit :-) když si vzpomeneš, připomeň mi to prosím nějak kousek před v sz, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Ani ne tak nastvalo, jako me rozciluje to, ze tu nemuzu nektery naprosto zbytecny a otravny vlakna uplne ignorovat, aby se mi nezobrazovaly v neprectenych ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Moje nejoblíbenější místo, kde trávím každoročně několik víkendů v průběhu celého roku a to nelyžuju. Podle mne nejkrásnější část Tater, která naštěstí není tak profláklá. Třeba se tam někdy potkáme, další termín mám v dubnu a už se těším.V zuberci som nebol roky. Chodieval som tam do penziona Hubert, majitel mal vzdy v paci nejaku vlastnorucne strelenu divinu, vysedaval som s nim vecer a popijal a on rozpraval historky... Nice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Já kokotí hlava jsem si Savem zničil nejoblíbenější tričko od Arcteryxu bože já jsem pračůrák Vim, že jsou horší věcí, o dost horší věci, ale chtěl jsem si jen postěžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 český kopce se v některých střediscích hodně zlepšily. Namátkou Klínovec, Dolní Morava, Červená voda, Bílá. Záleží, co od toho chceš. Když se jednou za sezónu vyhrabeš na týden do Alp, abys pak mohl celý rok honit vodu, že kuwa si v Čechách nezajezdíš a brko ti stroupne jen na Diabolu v itálii nebo Rastkogelu v Zillertallu, tak asi pro tebe není zbytí. Jsem na horách skoro celou zimu, s děckama i sólo, a tyhle kecy mi přijdou mimo mísu. V Čechách najdeš centra, kde si parádně zalyžuješ. Ráno tam, večer zpět nebo víkend a dojezd od dvou hodin.Slováci a turistika - Ivan má pravdu, že slovenský cestovní ruch je špatný. Dovolil bych si podoktnout, že to je mírné slovo. Já si myslím, že je příšerný. Alespoň, co jsem měl možnost poznat. Čest výjimkám. Zochova chata v Modre je moje milované středisko a za pár euro vždycky najdu pěkné ubytování v Zuberci. Na Slovensko mě to opakovaně táhne z jednoho důvodu, krásnější zemi blízko Čech nenajdu. Z hlediska přírodních krás je to opravdu klenot uprostřed Evropy. Naprostý souhlas téměř ve všem. Ať mi nikdo netvrdí, že by si víkend třeba v mnou oblíbené Vistě v Dolní Moravě neužil a že si tam nedokáže pár hodin slušně zalyžovat. Když mi kamarád tvrdí, že "v Čechách nikdy" a raději jezdí na jeden den z Olomouce na Semmering, musím si klepat na čelo. Samozřejmě, že si člověk musí vybírat a trochu uvažovat- byl jsem teď v Říčkách na běžkách a lidi na místní sjezdovce jsem opravdu litoval, stejně jako sám sebe při pokusu se večer najíst... Slovensko znám jen v létě a byť některé hotely jsou výborné (Permon, Tři studničky, Grand v Jasné), cokoliv nevyzkoušeného či nedoporučeného v běžných službách je vysoký hazard. I tak to tam mám moc rád, už jen pro ty vzpomínky s baťohem/spacákem/ešusem snad po všech kopcích mezi Čadcou, Levočou a Rimavskou Sobotou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Včera jsem vez rodinu na prázdniny na hory a cestou zpátky ve 20km/h mi podklouzla silnice :-( 180 stupňů hodiny, drbanec do levýho předního rohu auta. Nárazník, blatník, mlhovka v hajzlu :-(Naštěstí nikdo nikde, takže se budu dohadovat jen se svou pojišťovnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Tak já jsem na horách vyrůstal, v Peci a ve Špindlu na sjezdovkách mě mamka odkojila, takže k našim horám mám překrásný vztah, aby jste třeba mě špatně nechápali. Mě co u nás vadí a to se netýká jenom hor, ale turistiky všeobecně, takový ti rádoby podnikatelé, co si koupí sjezdovku, nebo restauraci či penzion ně pěkném místě a šup, vydělám lehce a rychle, žádné služby, nekvalitní jídlo a to vše za pořádné ceny. Jednu dobu to u nás bylo opravdu velmi špatné, ale lidi to aspoň donutilo vycestovat a poznat i jiné země. Pamatuji třeba, jak to před pár lety zkusili v Peci a jak to dopadlo, během dvou sezón tam měli úplně prázdno a přemýšleli, kde se stala chyba. Teď už jsou tam kde bývali, ceny odpovídají službám a lidi se začínají vracet. Občas tedy ještě překvapí, jako mě naposledy se smženým sýrem za 250, který nešel ani dojíst jak byl hnusnej. Jak to vidím poslední dobou, že dost podnikatelů si to tady u nás už uvědomilo a zkouší to dělat poctivě a určitě se to všechno zase mění vcelku rychle k lepšímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) jezdím už roky převážně do rakouska, před a po sezoně Pitztal nebo Stubai, jinak kappl, ischgl, serfaus. Ale uplne klidne si dojedu zalyzovat zejmena na Cervenou vodu, nebo na dolni moravu. Taky mam kolem sebe spoustu "do ceska nikdy" znamych, ale to zrovna u te cervene vody neni duvod k obavam. A v tydnu si pres poledne rad zajedu i na 15km vzdaleny Kremesnik, na pres noc urolbovanou umrzlou a prazdnou sjezdovku, kde za dve hodiny najezdim kolikrat vic, nez za cele odpoledne v alpach. Upraveno 2. března 2015 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Naštvala mě zase jednou Česká pošta. V aplikaci se mi objevila uložená zásilka a navíc poškozená. Ve schránce samozřejmě nic, o doručování se nikdo ani nepokoušel... A když jsem dorazil na poštu, řekl číslo zásilky, tak ji fyzicky cca 15 minut hledali.Nakonec našli, krabička rozervaná, někdo se do ní pokoušel evidentně dostat. Asi si myslel, že zbohatne A když uvnitř našel jen malinkou plastovou obálku v tvrdém papíře a v ní ručky na Kakume, tak asi musel nadávat. Naštěstí ho nenapadlo je poškodit.Takže nakonec všechno dobře dopadlo, jen ten přístup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Malej má zánět spojivek, celej víkend jsme na něm makali po babkovsku, ale tentoktát se to bez chemie neobejde Upraveno 2. března 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 @Afri: my to meli doma nedavno...dokonce s antibiotikama. Jeden by nerekl, kolik maji ty decka sily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 To máš tedy pravdu Před chvílí jsme mu kapali do očí a ti řeknu, s tříletým klukem jsme měli tedy co dělat. První kukadlo v pohodě, to nevěděl o co jde, ale druhý, tý jo, zatnul zuby a byl mazec, ještě teď se klepu @Afri: my to meli doma nedavno...dokonce s antibiotikama. Jeden by nerekl, kolik maji ty decka sily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky