Pavel K. Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Po 4 dnech doma s dětmi a ženou jsem opět v nemocnici. Mám v noze hnis a bude se zase operovat. Mám za sebou CT vyšetření a zatím vůbec nevím, jak to dopadlo. A zřejmě jsem naposledy dneska viděl svého irského setra - přestal o víkendu úplně žrát i chodit... Tak to je fakt k p.....í. Už aby jsi to měl za sebou. Se psem je mi to líto. Znám to. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Richarde, náčelníku, podle archívu tvých konzumaček se nebojím říct přímo kapitáne, to jsi byl tak blbej a vlezl jsi dobrovolně do stejného špitálu ve kterém jsme za tebou byli ? Minule to bylo sanitkou a napůl v bezvědomí, navíc jsi nevěděl do čeho jdeš, ale tohle je ukázkovej případ vítězství iluze nad zkušeností Chlape držím palce, ne že ne, nicméně začínám Tě podezírat ze sklonů k sebemrzačení.... Prostě se mu líbí tak kvalitně psát;) Jinak samozřejmě přeji co nejrychlejší uzdravení. Už je na čase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 No ty voe, zrovna jsem dneska tvůj příběh vyprávěl kolegům, když jsme řešili zdravotnictví a ty zase takhle. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 co to poslat do bakalaru? myslim, ze by to vyhralo vsechny ceny. verim, ze i u tebe bude platit "vsechno zly je k necemu dobry" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Dámy a pánové, snad se na mě nebude nikdo zlobit (zvláště ne Richard), ale mně to prostě nedalo a udělal jsem výcuc Richardových "reportáží". Ono je to roztahané, takto se to lépe dá číst. Je to hrozné a Richard je hrdina a držím mu palce, aby už byl tomu všemu konec. Tak kdo tu story nezná nebo nemá ucelenou představu o průběhu odborného léčení, tak se může podívat, co je u nás ve zdravotnickém zařízení možné zažít. Chvílemi z toho opravdu běhá mráz po zádech. Richarde, drž se, jistě nepřeháním, když řeknu, že jsme s Tebou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 A to ses nechal odvézt dobrovolně zpět do toho řeznictví Richarde? Klobouk dolů, já bych si asi upouštěl kudlou ten hnis sám... Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 @ Ricous: Držím palce ať se rychle uzdravíš !! Po tom co vše jsi tu napsal z nemocničního prostředí (kdyby jsi to zfilmoval byl by na tebe Alfred Hitchcock hrdý), se mi do nemocnice vůbec nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Chlapi opět díky za podporu. Šel jsem dneska jenom na převaz a vyšetření na magnetické rezonanci. Nakonec se z toho vyklubala rehospitalizace a vyšetření na CT. Tam mi zjistili, že kromě jedné zlomené kosti (ta už by měla být v poho) mám i odštíplý kousek nějaké jiné z kolena (mého). Po více jak dvou měsících je to úspěch, takové zjištění...Jinak mi poprvé vzali cca 3 zkumavky krve a udělali stěry ze 4 ran na noze (otevřené díry po drenech). Tak už je asi taky nebavím a snad se to někam hne... Jako obr posera z injekcí jsem si to dneska užil - celkem jich bylo 7, už jsem zase samá modřina.Dali mne na stejnou postel, kde jsem končil minule - nadstandard je bohužel obsazen. Mám tu pořád toho chrchlajícího dědu, který si sám nedojde na WC, zvrací, kašle, blouzní atd. - prostě jsem psychicky v poho.Ale mám tu noťas, přípojku na net a Chronomag - tak to snad nějak přežiju a nezblázním se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Richarde, asi jsem se prve mýlil. Žádný woo-doo. Před pár minutami jsem čistě náhodou narazil na vlákno, co MOŽNÁ spostu věcí vysvětluje: TADY !!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Uf, co napsat. Hned se napis na cekacku na nadstandard. Drzim palce i na nohach. A k doktorum asertivne a na vsechno se ptej, at maji pocit, ze je hlidas a kontrolujes si to. At citi trochu tlak. Get well soon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 drz se Richarde, zpravy z nemocnicniho prostredi sice podavas vtipne, ale nezapomen ze sme domluveni na pivu az se uzdravis... zacinam te podezirat ze se ti nechce a zamerne to prodluzujes mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 me n....l ten parchant Tombed.. takze uz sem poslal objednavku do Svajcu, kdyz mi je nechce prodat, at si nakasle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Ty magore, seber se a zmiz do jiný, normální nemocnice. Když jsi zvládnul odvoz domů, zvládneš i cestu třeba do Prahy. Já sice chápu že tam u Vás máte nejdražší vybavení v republice a nejefektivnější "Krajskou zdravotní", ale to se chceš definitivně zbláznit ? Nebo tě tam v rámci hesla " raději dědit než se rozvádět" posílá manželka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 me n....l ten parchant Tombed.. takze uz sem poslal objednavku do Svajcu, kdyz mi je nechce prodat, at si nakasle Když je vidím takhle vedle sebe, tak mi nezbývá, než citovat svoji americkou kolegyni: "Size does matter, guys!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 me n....l ten parchant Tombed.. takze uz sem poslal objednavku do Svajcu, kdyz mi je nechce prodat, at si nakasle si mě taky n....l... svojí novou lacostkou děsně ti šla k LV Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 (upraveno) me n....l ten parchant Tombed.. takze uz sem poslal objednavku do Svajcu, kdyz mi je nechce prodat, at si nakasle Hmmm - za mě ty menší mají stylovější tah. Sorry.. edit: i cifr Upraveno 22. března 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Asi je to znak pokročilé infantilizace, ale pořád je mi smutno kvůli Knutovi. Upraveno 23. března 2011 uživatelem Gordon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Tak jsem přečetl asi třetinu, řekl bych že dobrý počin to takhle zhrnout - jsem tu krátce a úplně jsem nevěděl, jak se to stalo - a řeknu tohle: chtěl jsem napsat, jak mě ráno vytočila ženská za volantem a nebo včera jiná, která měla pitbula bez košíku a na volno a ještě držkovala, že se mi to nelíbí, ale to nejsou problémy, to je život, tohle, co prožívá Ricous, to je problém, naše zdravotnictví je velkej problém a přístup sester a některých doktorů je největší problém, sám jsem si to loni na vlastní kůži vyzkoušel ( vim, že berou ho.no, ale já je nenutil, aby to šly dělat ), chlape, sice Tě vůbec neznám, ale držim Ti palce, ať už se brzo uzdravíš a začneš zase řešit ty malinký, všední a naprosto nepodstatný problémy.. Dámy a pánové, snad se na mě nebude nikdo zlobit (zvláště ne Richard), ale mně to prostě nedalo a udělal jsem výcuc Richardových "reportáží". Ono je to roztahané, takto se to lépe dá číst. Je to hrozné a Richard je hrdina a držím mu palce, aby už byl tomu všemu konec. Tak kdo tu story nezná nebo nemá ucelenou představu o průběhu odborného léčení, tak se může podívat, co je u nás ve zdravotnickém zařízení možné zažít. Chvílemi z toho opravdu běhá mráz po zádech. Richarde, drž se, jistě nepřeháním, když řeknu, že jsme s Tebou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ráno jsem se probudil a zjistil, že hodinky stojí a nerozběhly se ani po manualním natažení. Budu muset vyhledat hodinkového doktora. Začínám si myslet, že jsem hodinkově prokletý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Podruhý jsem objednával hodinky z Amazonu, a podruhý přišly nefunkční, KUA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky