PepaSFI Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 takže jsme měli stejný myšlenky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 takže jsme měli stejný myšlenky :-)Presne :-))),uz jsem je pozval a plati to vdecnej duchodce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) PPL je fakt banda neschopnejch jelimánků. Čekám zásilku z DE, kde ji mělo na starosti DHL. V ČR je jejich partner PPL. To, že jejich kurýra nahánim běžně autem po okolí, protože se v mojí lokalitě vyskytuje kolem 1 odpoledne, kdy nikdo samozřejmě neni doma, sem si už zvykl. Tentokrát se ale ani nikdo neobtěžoval zavolat a až kolem 7 večer vidim v jejich systému, že pokus o dodání v půl 2. Tak se domluvim s kurýrem, ať se staví druhej den do pul 11... Jako blb čekám do 11, s tim, že o to dýl budu v práci a když mu volám, kde se jako panáček ráčí nacházet, tak mi řekne, že má osobní volno? Ochotně mi dává číslo na kolegu, kterej ho střídá, ať zavolám jemu, ten o zásilce neví a posílá mi číslo na dalšího kolegu, kterej nebere telefon. Na jejich zákaznickou linku se nedovolám, protože je nonstop obsazená, jakoby tušili, že se tam nedá dovolat, hraje jim tam nějaká otřesná hudbička na uklidnění. edit: po 10ti minutách sem se dovolal na zák. linku a dostal číslo řidiče. Volaný účastník je momentálně nedostupný. Upraveno 6. května 2015 uživatelem busdriver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 PPL překopalo celý systém, který jede stále tak na 60%. Mě se teď omlouvají 20x do týdne, ani fakturu za služby v dubnu nejsou schopni vystavit, takže trpělivost. Zrovna jsi chytil blbou dobu, jinak za mě jsou v pohodě. Posíláme okolo 50 zásilek týdně a většinou velmi spolehlivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Nastesti u nas jezdi jen jeden kuryr, kterej vzdy rano zavola a dohodneme se. Kdyz ma volno, nebo marodi jezdi jeho auto s ridicem co si dosadi a funguje to stejne. Ja mam zase obcas problem s dpd. Tam maj kousky, viz ja uz k Vam nepojedu, nestihl bych fotbal. Loni v lete, nekecam:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Tak u me dnes skoncil AutoStaiger. Mate nekdo zkusenost s komunikaci s importerem Opelu? Mam pocit, ze pohadka o zarucni oprave meho auta a praci autorizovaneho servisu, kterou mi ve Staigeru cpou by mela mit co nejvic posluchacu.... Sakra, takhle me dlouho nikdo nenas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Tak u me dnes skoncil AutoStaiger. Mate nekdo zkusenost s komunikaci s importerem Opelu? Mam pocit, ze pohadka o zarucni oprave meho auta a praci autorizovaneho servisu, kterou mi ve Staigeru cpou by mela mit co nejvic posluchacu.... Sakra, takhle me dlouho nikdo nenas....Copak se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Nějak si nemůžu pomoct.. Opel? Nur ein Trottel fährt mit Opel.. Upraveno 8. května 2015 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Bacha na BAN od Manťáka , Manta je taky Opel. A za sebe musím říct, ze ten jejich poslední model, Insignia ve verzi sedan, se mi líbí moc. Kdybych si někdy udělal řidičák, klidně bych byl za trotla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jo, tak toto heslo podchvílí opakuji tchánovi. Nedal si tu novou Měřičů vymluvit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 hehe, a potom si niekto mudry kupy predrazeny zazrak menom Audi Q3 za melon, lebo nechce nejaky obycko Opel ci Ford a nechape, ked sa mu to cele rozpadne....ale to uz patrime do Petrolhead vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) ...já myslím, že dnes je to prašť jak uhoď. Alespoň to tvrdí mí kamarádi, kteří auta spravují. Výjimky jsou, Rols, Bentley a podobně ručně stavěné káry.kára je (až na vyjímky) spotřebka, to je jak u hodinek Edit: akorát teda stárne o dost rychleji, takže spíš jako SmartWatch Upraveno 8. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 ...já vím, ale ne každý má služební nebo firemní a ještě třeba musí mít doma dvě a minimálně jedno 4x4. Je v tom hromada peněz a představa, že se ti to po 200 tis. km začne rozpadat je nepříjemná.asi tak....ale ono sa uz okolo 100 tisic celkom prejavujebohuzial, ked si pozrieme testy na 100.000 km v nemeckom casopise AutoBild, tak je to dost hrozive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) ...já vím, ale ne každý má služební nebo firemní a ještě třeba musí mít doma dvě a minimálně jedno 4x4. Je v tom hromada peněz a představa, že se ti to po 200 tis. km začne rozpadat je nepříjemná.no jasně, je to prostě dost drahý nástroj, ale potřebný no.. (každopádně raději ve stejné ceně hodinky, to dá rozum :D) asi tak....ale ono sa uz okolo 100 tisic celkom prejavujebohuzial, ked si pozrieme testy na 100.000 km v nemeckom casopise AutoBild, tak je to dost hrozivetak ona ta 911 asi pořád bude na špičce spolehlivosti, že ano? (doufám, že si to legenda pořád drží)Neznám metodiku těch testů, ale rozdíl imho bude dělat i to, že autorizovaný servis Seat a Porsche bude v rámci "běžných servisních úkonů po X kilometrech" dělat něco zcela jiného a s jiným materiálem - a za jinou cenu Upraveno 8. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 tak ano - Porsche 911 dlhodobo je povazovane za pomerne malo poruchove auto,( je to maloseriova vyroba), ale v realnom zivote su tam az prekvapujuce chyby a prehmaty, ale ono sa to na verejnosti az tak neprepiera! Ale kto sa hybe dlhsie okolo, tak vie svoje. Este v 70 rokoch vyrabane motory ( 2.7 litra) nemali ziadnu vydrz a vlastne az 80 roky su povazovane za menej problematicke. Prechod zo vzduchu na kvapalinu nebol zial bez technickych problemov a casto sa hovori o >katastrofalnych problemoch< a tak modelova rada 996 je dodnes malo oblubena ( a dostupna ).Motory 3.4 maju casty problem s hlavou valcou, vlozky valcov praskaju a ine zname radosti.... Rada 997 a novsie sa uz vyrabaju v takych seriach, ze sa sem-tam objavuju aj beznejsie zavady.Treba este brat do uvahy, ze tieto auta vela majitelov pouziva strasne malo ( preto este vyse polovice vyrobenych Porsche su pojazdne kusky), ale v podstate su denne pouzivatelne.Su to drahe auta a vela majitelov je neslusne bohatych a jednoducho platia v servise pre nich normalne sumy, aby tie auta fungovali a vela zavad sa ani nedostane na pretras, lebo to riesi este zaruka, etccccc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 vela zavad sa ani nedostane na pretras, lebo to riesi este zaruka, etccccc.....Přesně to jsem měl na mysli, dimenzování výrobku jako takového a samozřejmě i servisu, co je v dané kategorii považovaný za standard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Pomáhat a chránit => -2000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 já tokmu obrázku vůb ecc nerozumím........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 já tokmu obrázku vůb ecc nerozumím........ho otoč :-) fotí si mobilem zpětný zrcátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Pomáhat a chránit => -2000,-Tak to teda vůbec nepotěší... copak, telefon za volantem , rychlost nebo pás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky