Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zablokovaný krk. Od rána mám hlavu hozenou na pravo a s..e mě, že se nemůžu pořádně dívat na levačku na hodinky :wheelchair:

A celý se otočit můžeš? No tak vidíš, jsou takoví, ce se otočit nemohou. A dát si hodinky na pravou ruku také není problém. Tak se mi zdá, že hledáš problémy tam, kde nejsou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem podal reklamaci u posty, postmistr rikal, ze to posle nahoru a uvidi se. jako je to netbook za 8,5 litru, displej stoji na ebay asi trojku, takze to neni tak hrozny, furt sem dumal, jestli koupim novej za 18 nebo jetej, nakonec vyhral jetej, znacka je to jen na hrani. Prodejcovi pekne skazim feedback, na to uz se tesim, co mu tam napisu, skoda, ze je limitovanej pocet znaku :) a tak nejak naivne doufam, ze trebas to posta uzna..

tak jak sem predpokladal, posta to neuznala, bo to bylo na pi.. zabaleny, nicmene prodejce tvrdi, ze mi posle dva a pul litru slozenkou, tak sem zvedavej..

Odkaz ke komentáři

Pokuta za mou lednovou nehodu. Pominu to, že byla oproti předpokladům policie vyšší (dostal jsem 1.500,- Kč, policajt řekl maximálně 500,- Kč) a že byla i vyšší než mnou způsobená škoda. Ale už jen doručení - balík manželce na poště nedají, ale obálku s červeným pruhem do vlastních rukou ano. A pak mě štve, že pokud by mi nebyla doručena do vlastních rukou, bere se za doručení poslední den lhůty k vyzvednutí. Doma jsem z nemocnice 10 dní - kdybych byl déle, měl bych smůlu a ještě byl brán za dlužníka a sankciován, aniž bych o pokutě věděl. No a dobré je i odvolání - odvolat se můžu, ale rovnou si musím připravit 1.000,- Kč na náklady spojené s ústním jednáním... :sad01_anim:

To naseje, ale k tomu doručování do vlastních rukou-minulej týden mi měla dojít kreditka od novýho firemního účtu, tak čekám a čekám a ono nic. V pondělí zvoní sousedka s obálkou v ruce, že u ní nechala pošťačka nějakou obálku na firmu, která u nich v baráku není a číslo domu je stejně naše, tak jestli si to nechci vzít, že je to asi k nám. Tak jsem uctivě poděkovaĺ a obálku si vzal, samozřejmě se jednalo o očekávanou kreditku. Docela mě to nasjalo, ale neměl jsem čas ani náladu někam volat a někoho jebat, tak jsem si druhej den na poštěvačku počkal, slušně jí řekl, co se stalo a že je to celkem o průser, jestli by si mohla dát příště majzla, že mám na dveřích baráku zvonek firmy, schránku i ceduli, všechno jak má být, ona že toho má moc a že se stane a takový ty kecy, omluva žádná, nic, tak jsem to hodil za hlavu. No před chvilkou zvoní soused, že mu ráno přebírala matka poštu a že jí paní listonoška dala i dopis, kterej je asi na tu moji firmu. Tak jsem si dopis vzal, otevřel a co jsem v něm nenašel, pin ke kartě. Takže teď si dám oběd a pak hned žhavím zákaznickou linku České pošty, kdo tam bude mít zrovna službu, toho už teď lituju. Ještěže mám slušný sousedy.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odkaz ke komentáři

Úředníci. V pátek jsem byl na úřadě řešit jednu nepříjemnou situaci a chtěl jsem s tím rychle skoncovat, tak jsem poprosil tu ženskou za stolem, ať mně to prohlášení vytiskne, že ho podepíšu a bude to hotovo. A ona: ale mladý muži, takhle by to nešlo. To musí jít poštovní cestou. Proboha proč? A taky že jo. Dnes, modrá obálka, poštovné v ceně 55,- Kč, čtyři A4ky (samozřejmě jednostranně a poslední měla jen dva řádky - to si sakra neumí upravit font, aby to vyšlo?). Kua, když si představím, že tohle denně udělá 20000 úředníků alespoň 10 lidem na úředníka, tak...radši nic.

Odkaz ke komentáři

Objednal jsem pro otce důchodce elektrokolo. Vše co mě štvalo jsem shrnul v posledním z několika e-mailů, které jsme si s prodejcem během obchodu vyměnili: :raygun:

"Dobrý večer,

dnes při montáži kola jsem zjistil, že jste mi poslali dvě levé šlapky! Zakoupil jsem nový pár šlapek u nás v cykloobchodě.

Nějak se nám ten obchod nevydařil, jenom stručná rekapitulace:

1. Registroval jsem se na vašem webu a kolo objednal. Dle vašich obchodních podmínek mi měla být jakožto reg. zákazníkovi poskytnuta sleva 2%. Nebyla!

2. Po přihlášení k účtu v kolonce Objednávky nebyla žádná objednávka uvedena, i když jste mi ji potvrdili na e-mail.

3. Po mé připomínce jste zmínku o slevě při registraci z podmínek odstranil a registraci mi svévolně zrušil!

4. Cena dopravy byla v okamžiku objednání 144,- Kč, objednávka mi byla potvrzena a tudíž měla být platná! Že vám poté přepravní firma zdražila dopravu mě nemusí zajímat, to je váš problém. Přesto jsem s vyšší cenou souhlasil, abych měl kolo co nejdříve doma.

5. Přepravní firmě jste uvedl špatný telefonický kontakt na mě a oni se mi nedovolali při doručování kola. Bylo štěstí, že jsem byl náhodou doma když přijeli.

6. Manuál ke kolu jste mi zaslal e-mailem s výmluvou, že ho u vás nechala přepravní firma. Přeložím si to sám, zapomněli jste ho tam dát. Přepravní firmě do toho nic není.

7. Při telefonickém hovoru s vámi jste mě informovali, že kolo přijde odzkoušené a připravené k provozu. Pouze měly být demontovány některé díly tak, aby šlo zabalit do krabice. Tak to ovšem rozhodně nebylo, vše jsem musel podotahovat, nahustit a seřídit sám!

8. A třešnička na dortu - poslali jste mi dvě levé šlapky! No comment!

Foto šlapek zasílám v příloze.

Takže suma sumárum kolo včetně dopravy mělo stát 17 630,- Kč (17 843,- Kč - 2% sleva pro reg. = 17 486,- Kč + 144,- Kč cena dopravy). To byly aktuální ceny při objednávce.

Kolo mě nakonec stálo 18 412,- Kč (17 843,- Kč bez slibované slevy + 420,- Kč zvýšená cena dopravy po objednávce + 149,- Kč nový pár šlapek). Tedy o 782,- Kč více!

Očekávám vaše vyjádření k výše uvedeným 8 bodům."

Odkaz ke komentáři

Takových krásných plánů jsem měl na dnešek a Vše skončilo včerejší půlnocí, kdy jsem začal silně zvracet a trvá to stále. Teď jsem vylezl z postele a jsem úplně fifos, i mimino by mě přepralo. To je konec a navíc zítra mám jet na Roger Waterse a myslím, že akce je tímto velmi ohrožená :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Včera mi opět nadzedla pozdě večer mandle neomezená lidská blbost, a to jsem si říkal, že jsem proti tomu už imuní, no a aby toho nebylo málo, během dnešního dne e-mailová přestřelka se členy jednoho kulturního O.S., které vedu prakticky o hov.ě :gun_bandana: Musel jsem se někde vyzpovídat a ulevit si... Řvaní v kanceláři do monitoru mi nepomohlo, tak si ulevím ještě tady :bangin:

Odkaz ke komentáři

Musím si taky ulevit. S..e mne matka, která nerespektuje pravidla mé výchovy, syna si usurpuje, převychovává....a je schopna mi říct, že nejsem normální, přitom několikrát sama sebe označila za " maminku"? A to jsem jen na návštěvě?!!!

Jo, když má ženská manželství na prd, kompenzuje kde se dá. Taky to nemám růžový, ale vysírám? Ne, běhám a jezdím na kole :).

Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo... zakoupil (i) jsme tchyni Vlastě dárek- pochopitelně hodinky ( 420,- včetně balení a všeho, dalo se to přežít). byla ráda, skoro by mi barák napsala...

Moje zlaté dítě ji posadilo p...lí na zem, když její pochvalné řeči přerušilo citátem mé věty.. "to má babička, aby věděla, kdy má jít domů"

Pak teprve dostala oslava ten správnej říz..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...