Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Zmizik a ostatny...

ano, mate pravdu, pisem sem fakt vela, ale uz ako som pisal - mam tu uz vela priatelov, ktory ale oblubuju rozne vlakna a ja ked si potom sadnem k pocitacu, a odpoviem na 4 - 5 tém, tak je jasne, ze tam vsade bude svietit moje meno.

Ale to sa casto stava aj inym clenom, co maju taktiez rozrobene rozne oblubene vlakna.

Ale ok, tak mozem nieco vypustit.

( a uz obcas som zasiel aj medzi hodinky!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Možná měl na mysli slinty, plnící celé fórum kadencí samopalu vz. 58, jednoho guru a jeho neustále sílícího klubu rektálních horolezců.

Takto to dopadne, ked šašek sa sam vyhlasi za krála!

ten avatar hovori za vsetko.

a prosim ta, ked uz tak sa snazis ma nejako urazit, aspon do toho nezatahuj a hlavne neurážaj vsetkych mojich kamaratov.

Pán Král!

Odkaz ke komentáři

Zmizik a ostatny...

ano, mate pravdu, pisem sem fakt vela, ale uz ako som pisal - mam tu uz vela priatelov, ktory ale oblubuju rozne vlakna a ja ked si potom sadnem k pocitacu, a odpoviem na 4 - 5 tém, tak je jasne, ze tam vsade bude svietit moje meno.

Ale to sa casto stava aj inym clenom, co maju taktiez rozrobene rozne oblubene vlakna.

Ale ok, tak mozem nieco vypustit.

( a uz obcas som zasiel aj medzi hodinky!)

Super. A my dva se muzeme "slusne" ignorovat a bude klid!

Odkaz ke komentáři

Daniel Landa sice není úplně můj šálek kávy, i když už taky nemám moc vlasů. Ale rozčilujou mě debilní plivací "recenze" na iDnesu a v Lidovkách. Ani v jedné ovšem nenapíšou, kolik mu tam přišlo lidí, to by byl totiž vůbec nejlepší plivanec (kdyby jich bylo málo). Takže jich tam asi bylo hodně.. Což zase dělá drobet debily z těch pseudonovinářů, když to zapomenou v "recenzi na koncert" zmínit...

Odkaz ke komentáři

Daniel Landa sice není úplně můj šálek kávy, i když už taky nemám moc vlasů. Ale rozčilujou mě debilní plivací "recenze" na iDnesu a v Lidovkách. Ani v jedné ovšem nenapíšou, kolik mu tam přišlo lidí, to by byl totiž vůbec nejlepší plivanec (kdyby jich bylo málo). Takže jich tam asi bylo hodně.. Což zase dělá drobet debily z těch pseudonovinářů, když to zapomenou v "recenzi na koncert" zmínit...

Udaje se lisi, ale bylo to 50 - 60 tisic. Bohuzel ty seriozni info a recenze prebylo hodnoceni jeho "orlíkových" vystupů :-)

Odkaz ke komentáři

Klobouk dolů... :)

Ad. Landa:

Já ho nemusím vůbec, ale co se mu upřít nedá, to je množství fanoušků.

Podle včerejších zpráv, jsem si myslel, že tam měl 30 k fanoušků, a ani to rozhodně není málo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Frantik

ja som nemal nikdy s tebou problem a vela veci vidis podobne ako ja ( fimy, knihy...), takze ked si ty v pohode, ja urcite do teba nebudem skakat ( a ani do nikoho nezvyknem!)

ked si myslis, ze som nejaky durak a pisem nezmysli, tak ok - pochopim to

Odkaz ke komentáři

Frantik

ja som nemal nikdy s tebou problem a vela veci vidis podobne ako ja ( fimy, knihy...), takze ked si ty v pohode, ja urcite do teba nebudem skakat ( a ani do nikoho nezvyknem!)

ked si myslis, ze som nejaky durak a pisem nezmysli, tak ok - pochopim to

Ok, proste tady budeme koexistovat. Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Udaje se lisi, ale bylo to 50 - 60 tisic. Bohuzel ty seriozni info a recenze prebylo hodnoceni jeho "orlíkových" vystupů :-)

To cislo znamena, ze je u nas min. 60k frustratu, ktery potrebujou Vudce.

Odkaz ke komentáři

A řekla ti aspoň proč?

To je možná občas lepší ani nevědět ne? :)

Každopádně sr.t na ní tegu, věř že tě čeká lepší etapa života, sám moc dobře vím, o čem mluvím. Už je to teda dost dlouho, co jsem měl dost dramatický rozchod ze strany slečny, ale co se dělo poté...paráda, nejlepší období mého života, takže zpětně jsem za to neskutečně rád.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...