Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tohle umím jen já a Copperfield, akorát že on na to potřebuje desítky kamionů. Já to dělám zcela přirozeně a bez pomoci týmu techniků. Se tak třeba šťourám v motorce, položím vedle sebe šroubovák a ten ... pozór ... regulérně zmizí! Jo, a jsem tam úplně sám, nemám koho vinit, rodinu ani jinou zvířenu. No co už, lepší to nebude. Jak se vyblbnu s klíčema, ani nechtějte vědět.

Tohle umím jen já a Copperfield, akorát že on na to potřebuje desítky kamionů. Já to dělám zcela přirozeně a bez pomoci týmu techniků. Se tak třeba šťourám v motorce, položím vedle sebe šroubovák a ten ... pozór ... regulérně zmizí! Jo, a jsem tam úplně sám, nemám koho vinit, rodinu ani jinou zvířenu. No co už, lepší to nebude. Jak se vyblbnu s klíčema, ani nechtějte vědět.

To je ve 3 muzich ve člunu natahnu rovné lano pres louku otocim se k němu zády otocim se zpět a jsou na něm uzle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, tak se přidávám ke klubu nas.raných od kun na půdě. Docela dlouho jsme vcelku klidně koexistovali, ale dneska v noci si holky udělaly na půdě mejdan, po letech jsem si připadal zas jak v paneláku s blbejma sousedama... Jdu skouknout situaci. Vím, že to tu pár lidí řešilo - co se vám osvědčilo? Akustický ultrazvukový plašič? Fretka? Vlasy? Sklopec? Naftalín? Trus velkých šelem? Pitralon nebo Brut? Pokud se to neosv?dčí, od 1. listopadu přitvrdím a kuny přijdou o život. Tyhle věci ale dělám nerad, přednost bych dal nekrvavému řešení.

Ad kuny: kolega s ní soužije docela dlouho, ač velmi nerad. Kuna si sklopce nevšimne, jedu se vyhne, rozštěkává čoklici, zesměšňuje samotného kolegu (v kuní sezóně spává se vzduchovkou a nikdy se netrefí). Vlasy apod. neúčinkují. Zatím na ni nefungovalo vlastně nic.

Já mu doporučuji, ať si ji ochočí, aby z ní měl radost, případně i z kuňátek.

:D kuňátek :D

Po rekognoskaci terénu jsem se rozhodl vyklidit půdu od krámů, to jsem stejn? už dlouho chtěl. Vznikne rovná plocha přes 130 m2 (je tam už příprava pro podkrovní vestavbu) narušená jen šesti svislými trámy (sloupky) nesoucími vaznici krovu. Tenhle volný prostor by kuny mohl přestat bavit sám od sebe, ale já tam navíc umístím tygří hnůj. Snad to klapne. Když ne, budete tu mít seriál na pokračování, včetně použití smrtícího praku a prostřílené parot?sné fólie pod střechou :)

Váhal jsem, zda to dát do Potěšilo nebo Naštvalo, mám z toho smíšené pocity. Snaha o vystrnadění kun z půdy měla nečekané rozuzlení. Po vyklizení půdy, umístění tygří směsi, tří chlorových tablet a rádia zapnutého naplno kuní parta spáchala sebevraždu utonutím v bazénu na terase. Teda doufám, že to je ta MÁ kuní rodinka... Neumím si to vysvětlit. Kuny přece nejsou lumíci. Ve vodě byl i mrtvý rejsek, tak jestli ho kuny naháněly nebo co - fakt nevím. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jsem večer malé bosorce při brainstormingu na téma "nová školní aktovka?" nejdřív úspěšně vysvětlil proč jsou všudypřítomný vytáhaný hadrový bágly se zipama do školy naprd - abych jí pak já trouba prakticky náhodou vygooglil (znáte to, doplňující klíčová slova jako Luxury, Sturdy, Leather...) tuhle tajfunovzdornou japonskou školní krabičku na záda...

Nejdřív na to i na mě čučela jak puk, že jsem se už asi úplně zbláznil - aby pak za 5 minut přišla a začla se mi věšet na krk, že vlastně přesně tenhle konkrétní kousek je to co na příštích 6 let potřebuje (nejspíš si mezitím sjela pár manga animáků + tuny alternativních barevných provedení)...a já vůl teď už 5 hodin špekuluju kde bych ten krám sehnal a nevyblil ranec na E-bay (...a že se dělají i 10x dražší kousky :lol2: ), když vlastně ani nevím jestli jí to bude rozměrově stačit :grrr:

Netušíte náhodou někdo jestli jsou tyhle věci k vidění/koupi i někde u nás, než objednám plnotučnou verzi ručně šitou echt japončíkem? :rolleyes:

PS: Ať to nevypadá že si jenom stěžuju - při pohledu na tuhle věc se japoncům nedá upřít genialita jejich přístupu: Místo aby jako poblblí evropani/usáci špekulovali jak vyjít kunčaftovi vstříc a zaplavit trh škálou kabel které by kromě děcek uspokojily i všecky zvrácené choutky jejich učitelů, stanovili si standardní rozměr kabely do které se školákovi prostě vejde všecko potřebné (pytlík se zpoceným tělocvikem se nosí na karabině zvenku) - a nikoho díky tomu ani nenapadne, aby prcek na 4 hodiny vláčel 9 učebnic a X pracovních sešitů (+svačinu a dnes tak nepostradatelnou čutoru) s hmotností atakující 6 kilo...

zkus kontaktovat brasnarstvi Roman Tlusty, za desetinu ceny to nebude urcite, ale usetris treba aspon polovinu a bude to made by zlaty cestky rucicky www.romantlusty.cz (ne nejsem jejich reklamni agent, jen spokojeny zakaznik)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Po vyklizení půdy, umístění tygří směsi, tří chlorových tablet a rádia zapnutého naplno kuní parta spáchala sebevraždu utonutím v bazénu na terase.

To je divné, kuna určitě dobře plave, ve vodě to jde i naším domácím fretám. Spíš bych podezíral, že se otrávily chlórem... Pohled je to teda hrozný.

Odkaz ke komentáři

Váhal jsem, zda to dát do Potěšilo nebo Naštvalo, mám z toho smíšené pocity. Snaha o vystrnadění kun z půdy měla nečekané rozuzlení. Po vyklizení půdy, umístění tygří směsi, tří chlorových tablet a rádia zapnutého naplno kuní parta spáchala sebevraždu utonutím v bazénu na terase. Teda doufám, že to je ta MÁ kuní rodinka... Neumím si to vysvětlit. Kuny přece nejsou lumíci. Ve vodě byl i mrtvý rejsek, tak jestli ho kuny naháněly nebo co - fakt nevím. 

attachicon.gifsuicide.jpg

Myslím že tam za rejskem zahučela jedna a ty dvě jí šly  pomoct. S lidma to bývá podobně..

Odkaz ke komentáři

Umět plavat ti nepomůže, když se z toho bazénku nedá dostat. 

No jsou tam do vody normální schody, metr a půl široké, ale jednotlivé stupn? jsou asi příliš vysoké. Pokud jde o únik, asi se dohrabaly na první schod, hlavu měly nad vodou, ale nedokázaly vyskočit z vody ven a sejmulo je až podchlazení, přece jen mají zrychlený metabolismus.. no, R.I.P.

Odkaz ke komentáři

No jsou tam do vody normální schody, metr a půl široké, ale jednotlivé stupn? jsou asi příliš vysoké. Pokud jde o únik, asi se dohrabaly na první schod, hlavu měly nad vodou, ale nedokázaly vyskočit z vody ven a sejmulo je až podchlazení, přece jen mají zrychlený metabolismus.. no, R.I.P.

Asi jako malej pes,nevyskoci na ten schod,neni to ma zkusenost,ale braska meho maleho knirace to taky nedal.

Odkaz ke komentáři

O2, ty mě zase dali  :furious: Nedávno jsem si vydupal cenu na tv a internet, no a liboval jsem si jak je to dobrý přesně tři měsíce. Dnes mi to o dvěstě zvedli a neudělám s tím vůbec nic. Řekl jsem tak to zrušte, hm prý za smluvní pokutu, protože jsem se upsal na dva roky. Já to zrušit nemůžu, ale oni cenu zvednout můžou. Hovada to jsou a dělají si s nám co se jim zachce......

Odkaz ke komentáři

O2, ty mě zase dali :furious: Nedávno jsem si vydupal cenu na tv a internet, no a liboval jsem si jak je to dobrý přesně tři měsíce. Dnes mi to o dvěstě zvedli a neudělám s tím vůbec nic. Řekl jsem tak to zrušte, hm prý za smluvní pokutu, protože jsem se upsal na dva roky. Já to zrušit nemůžu, ale oni cenu zvednout můžou. Hovada to jsou a dělají si s nám co se jim zachce......

Mi minule na infolince lhali a kdyz zmenili podminky, tak jsi pravo odstoupit mel... Zkus napsat reklamaci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...