Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dnes mě volá do kanclu na pevnou vlídná slečna z čísla +420 388 303 090, a že shání kamarádku ze školy. Prý bydlí podle mapy kousek od nás a jestli jí neznám a nevím zda-li tam na té adrese pořád bydlí ... Nějak mě ten operátorský hlas neseděl a hele vymahačská firma MEMFIS.CZ :-D

Kurnik to jsou metody, má říct rovnou o co jí jde a ne mě kecat hovadiny do telefonu ... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera při odvozu stará sedačky jsem při vystupování z ložné plochy dodávky šlápl do prázdna a při pádu na zem si perfektně vyhodil kotník   -   následky se dostavily a já mířím na chíru......super..... :frusty:

Tak at to neni nic moc vaznyho.

Odkaz ke komentáři

Že plátci DPH budou muset od příštího roku posílat všechny faktury na finančák.

Že ministr dopravy lže (http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/cs/Form/Display/618332) a na dálnicích budou úsekovky.

A že jsem si v ožralosti škrábnul o chodník Grand Carrery..

Upraveno uživatelem pjanek
Odkaz ke komentáři

Tak at to neni nic moc vaznyho.

ni nemluv jsem se právě vrátil samozrejmně s neschopenkou, nekopromisně do 16.10. povídal chirurg něco o nákých vazech (no ale jestli spíš nemyslel abych si hodil provaz, stejně mám i kolena v hajzlu) ..................co já budu jako dělat to nevím, jsem nebyl na neschopnosti asi 11 let.   :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

ni nemluv jsem se právě vrátil samozrejmně s neschopenkou, nekopromisně do 16.10. povídal chirurg něco o nákých vazech (no ale jestli spíš nemyslel abych si hodil provaz, stejně mám i kolena v hajzlu) ..................co já budu jako dělat to nevím, jsem nebyl na neschopnosti asi 11 let.   :sad01_anim:

Zatim budes lezet :-). Natazeny vazy- asi,jsou previt.

Odkaz ke komentáři

No co, vyberes si za tu dobu treba nejaky novy hodinky ... Ovsem cim rychleji se to bude hojit, tim vic usetris! :-)

Odkaz ke komentáři

ni nemluv jsem se právě vrátil samozrejmně s neschopenkou, nekopromisně do 16.10. povídal chirurg něco o nákých vazech (no ale jestli spíš nemyslel abych si hodil provaz, stejně mám i kolena v hajzlu) ..................co já budu jako dělat to nevím, jsem nebyl na neschopnosti asi 11 let. :sad01_anim:

Přeji rychlé uzdravení, vazy jsou pakárna, kde jsem je všude natrhnul cítím do dneška...

Odkaz ke komentáři

mondeo2: s tím si nehraj. Měl jsem podobnou věc na kotníku, kvůli práci jsem si vynutil po 3 dnech sundání sádry a místo ní takový ten zpevňovací bazmek, se kterým se dá líp chodit a hlavně řídit auto. Absolvoval jsem příslušné rehabilitace a i tak 5 let od úrazu ten kotník pořád pobolívá, když mu naložím.

A dneska mě teda nasr..y ty Moony v prodejní sekci. V jedenáct se vrátím z jednaček, mrknu na mobil, skočím hned do prodejní sekce a prd. Už jsou pryč :( chjo, budu si muset udělat dneska nějakou radost, ať se to vyrovná :)

Odkaz ke komentáři

Tak dcéra která se zrakvila den před odjezdem na Sardinii se tejden po návratu konečně odbelhala k doktorovi a co byste řekli? Tatínek měl zase pravdu...křížový vaz utržený, postraní vazy natržený a odněkud jí to krvácí, páč jí vypumpovali z kolene skoro deci krve, paráda. Takže další zdůvodnění toho, proč nemůže doma na nic šáhnout a rodiče se o ni musí starat.

Odkaz ke komentáři

Se mi úplně v rámci demokratického vnímání nelíbí vyautování Maxigabriela.

Okradl někoho ? Hovořil často o politice ? Prodával tvrdé drogy ???

Kde je definováno kolik má kdo a hlavně kde přispívat ?

Mám pocit že je ho příspěvky nikoho neurážely. Byl to takový kolorit.

Čína nebo Rusko ? Uf

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...