tommas4 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 lidi sou xindlTo zase ne, jen některým občas jebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No to jo. A někteří chodí do práce naliti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Me chodili do prace i na perniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Lidi sou špatný a doba je temná. Ten dýchánek s předáváním zkušeností nebo alespoň historek bych ovšem bral. I kdyby to mělo skončit pod úrovní džentlmena. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 se na ten večírek přidám, za dobu působení ve švagrově elektrofirmě zážitků s lidma až až..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Nemůžeme se smát cizímu neštěstí přeci. Ale vlatnímu jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Poslední takový slušný posezení s váženými kolegy v oboru si pamatuju jen do třetí ráno a barmani se pak druhej den na svého ředitele a vůbec na celou naši partičku dívali s takovým tím "divným" pohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Po posledním posezení s kamarády daly dvě barmanky synchronní výpověď, se slovy, že tohle už nikdy nechtěj zažít Majiteli bylo doporučeno si na příští ročník obstarat trvanlivější materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Me chodili do prace i na perniku.jak jinak by vydrželi tvoje tempo. Mel bys ho tam prodávat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 jak jinak by vydrželi tvoje tempo. Mel bys ho tam prodávat :-)Tempo jsem ubral. Prej mam zvysenej tlak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Teplota po ránu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Hmmm, taky jsem předevčírem při objednávání zimních gum s krátkýma rukávama před pneuservisákem machroval, že na zimu máme ještě víc než měsíc času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Vidím, že mám svému iPhone věřit , když na mě ráno kouká v počasí "nula" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 no tak unás v pět ráno mínus tři a omrzlá auta............... ........jsem to škodolibě sledoval z okna, a pak zalezl zpátky do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Tak to je prece super ne? Vsichni tady breceli kvuli vedru a kdyz je konecne paradne, tak vsichni opet brecej? He Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Me chodili do prace i na perniku. Taky sem měl takového kolegu. Šéf si ho hrozně vychvaloval, jak pěkně lítá po place, jak je komunikativní.... Užíval sem si narážky který šéf nebyl schopnej pochopit. Ať byl kolega kdekoli v prostoru, furt sem o něm věděl, neustále procvakával propisku Po nějaký době šéfík přišel a šeptal mi že je ten kluk nějakej divnej, že asi bere drogy. Šel sem do kolen. Upraveno 1. října 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Nee, téma kdo je z nás "bohatý" a kdo "chudý" prosím ne. To by na fóru kde je jen na první stránce "koupím" poptávka na hodinky za celkem více jak milión korun bylo chucpe jak sviňa Pěkně použité jidiš, chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Tenhle trend teď kolem sebe občas registruju taky, hlavně u mladších kolegů - "Dám si pár měsíců pauzu a pak si zase něco najdu."Alimenty na ně Myslím že jsou líní i šu......souložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak včera se ke mě dostala novela zákona o pozemních komunikacích ( která je prý už podepsaná i prezidentem ) a má platit snad už od 1.1.2016, po prostudování ( letmém ), jsem nejdřív spolkl pár hodně peprných nadávek ( to bylo na doživotní ban tady ) a už trochu uklidněn se šel uklidnit definitivně sem. Jestli někdo tvrdí, že se béřeme k zefektivnění a zjednodušení státní správy, tak je to bl..c, kterej neví co mluví !!!!! Už i na obyčejnej úkon, na kterej doteď stačila jedna bumážka a mě napsat jeden papír- práce na cca 25 minut, bude po "zjednodušení" celého procesu "stačit" cca 70 dní ( a to to musí jít vše jak po drátkách a nesmí se ukázat žádnej kverulant s námitkama a připomínkama a asi 35 lejster ). Ou jé, ještě že je už Pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 je toto normalne??? kks papiere krabica vsetko ofejkovane . sanka dole http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/53836046/ROLEX-SUBMARINER-GOLD.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky