Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Me chodili do prace i na perniku. :)

Taky sem měl takového kolegu. Šéf si ho hrozně vychvaloval, jak pěkně lítá po place, jak je komunikativní.... Užíval sem si narážky který šéf nebyl schopnej pochopit. 

Ať byl kolega kdekoli v prostoru, furt sem o něm věděl, neustále procvakával propisku  :lol2:

Po nějaký době šéfík přišel a šeptal mi že je ten kluk nějakej divnej, že asi bere drogy. Šel sem do kolen.

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera se ke mě dostala novela zákona o pozemních komunikacích ( která je prý už podepsaná i prezidentem ) a má platit snad už od 1.1.2016, po prostudování ( letmém ), jsem nejdřív spolkl pár hodně peprných nadávek ( to bylo na doživotní ban tady ) a už trochu uklidněn se šel uklidnit definitivně sem. Jestli někdo tvrdí, že se béřeme k zefektivnění a zjednodušení státní správy, tak je to bl..c, kterej neví co mluví !!!!! Už i na obyčejnej úkon, na kterej doteď stačila jedna bumážka a mě napsat jeden papír- práce na cca 25 minut, bude po "zjednodušení" celého procesu "stačit" cca 70 dní ( a to to musí jít vše jak po drátkách a nesmí se ukázat žádnej kverulant s námitkama a připomínkama a asi 35 lejster ). 

Ou jé, ještě že je už Pátek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...