tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Říkám si, jestli by mělo smysl pokaždé si nechat zavolat vedoucí pošty a seřvat jí, že místo vnucováni služeb a zboží, o které nestojím, by se měli soustředit na to, aby zvládali základní funkce pošty, tj doručování listovních zásilek a balíčků, což jim velmi často moc nejde. Případně, pokud by byla na poště fronta, prostě poukázat na to, že by fronta nemusela být, kdyby nenabizeli debilní doplňkové služby. Ale na to jsem moc měkkej. Jinak souhlasím, být hnusnej na řadové pracovnice nemá smysl...Myslim, ze to nema cenu. Akorat to odnese zas ta pani za prepazkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Vedoucí pošty je taky řadový zaměstnanec a má možná víc žaludečních vředů než ti bambusáci za přepážkou :-) Ale tam už není špatné se čas od času ozvat ....aspoň já ty naší jsem dal uz párkrát čočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Říkám si, jestli by mělo smysl pokaždé si nechat zavolat vedoucí pošty a seřvat jí, že místo vnucováni služeb a zboží, o které nestojím, by se měli soustředit na to, aby zvládali základní funkce pošty, tj doručování listovních zásilek a balíčků, což jim velmi často moc nejde. Případně, pokud by byla na poště fronta, prostě poukázat na to, že by fronta nemusela být, kdyby nenabizeli debilní doplňkové služby. Ale na to jsem moc měkkej. Jinak souhlasím, být hnusnej na řadové pracovnice nemá smysl...To nema smysl. Musel bys zjebat toho wola managera z reditelstvi,co to vymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 To je prostě začarovanej kruh. Bránit se nedá. Odstěhuješ se jinam, klidně i mimo republiku, ale přibudou ti zase jiné problémy, takže se holt musíš smířit s tím, že jsou horší věci, a nejsi na tom tak zle. Kdo ví, třeba jsem to prostě dneska neměl vyzvednout, abych byl něčemu ušetřen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Ja nevim jaka mate ocekvani, dyt je porad dokola. Posta je sracka, vsichni to vi a i tak se divi. Tezko se to zmeni, kdyz je to statni moloch, tak proc se jako exponovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Mě to pohoršuje právě proto, že je to státní moloch. Být to soukromá firma, neřeším to, jen si řeknu "takhle se holenkové daleko nedostanete..." No dobře, možná bych místo "holenkové" řekl *******. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Mě to pohoršuje právě proto, že je to státní moloch. Být to soukromá firma, neřeším to, jen si řeknu "takhle se holenkové daleko nedostanete..." No dobře, možná bych místo "holenkové" řekl *******. Kdyby to bylo soukrome, tak by tam byla sance na bankrot :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Hlavně tady není moc z čeho vybírat, pépéelko stojí taky za prd.Až vyroste poště zdravá konkurence, stejně jako v případě ČD (Jančura a Leoš), tak se možná začně něco dít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Já jsem je během dvou měsíců několikrát seřval a musím říct, že to pomohlo. Sice jsem teď asi největší nepřítel pošty Praha 8 a minule mi bylo řečeno, že jsem zlý. Tak co mám ale říct tomu šaškovi co tam má už přes půl roku nápis : omluvte mě jsem v zácviku, když se snaží prorvat můj balík, který je podstatně větší než otvor na té přepážce, po půl hodině čekání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Hlavně tady není moc z čeho vybírat, pépéelko stojí taky za prd.Až vyroste poště zdravá konkurence, stejně jako v případě ČD (Jančura a Leoš), tak se možná začně něco dít.České dráhy jsou sice enormně neefektivní, ale řekl bych, že v rámci služeb na tom špatně nejsou, když si udělají pořádek v cs cargu a efektivní systém pak mám pocit, že to možná i zvládnou, Jančura bude mít podíl trhu a Leoš má dle mého velký problém, ale musím říct, že v tomhle asi nemůžu být objektivní a s Leo bych nejel, leda by mi nic jiného nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 U pošty dělá můj bývalý kolega, vedoucí a kamarád. Dělá regionálního ředitele, je tudíž už poměrně vysoko. Toho člověka jsem si nesmírně vážil. Bohužel se časem zjistilo, že firmu kterou vede, řídí k bankrotu. Jedinou jeho devizou bylo to, že se dokázal jediný domluvit anglicky a tudíž byl nejdůležitější osobou pro majitele ( Holanďan ). Když zhruba po 9 letech majitel odhalil skutečné výsledky společnosti ( které byly po léta úspěšně upravovány k lepšímu ), málem ho vezli. Toho mýho kolegu okamžitě vyrazil a po jeho odchodu jsme zjistili, že odváděl peníze, vyvedl si nový služební auto, přidával sekretářkám podle toho kolikrát mu podrželi, atd. Chtělo se mi zněj blejt. Najednou se ukázalo, že ten člověk byl v práci 10-12 hodin denně, ale nikdo skutečně nevěděl co dělá. Když odešel, nikomu ta jeho práce nechyběla. Prostě byl to lempl, podvodník a srab. Tudíž, pokud tento typ manažerů vede Českou poštu a věřím, že jich je tam takových víc, skutečně se nelze divit, že je státní podnik tam kde je. Sice nechápu, jak se tam dokázal kvalifikovat, ale je jasný, že když už tam je, vydrží. Čertit se na ty holky za přepážkou nemá smysl. Představe si jak jim asi je, když maj nad sebou vedoucí viz. můj bývalý kamarád. Ty ženský jsou v pasti. Osobně chodím na poštu několikrát za týden, protože žena má e-shop. Drtivá většina těch bab dělá co může a když vidím, jak si tam na nich poměrně často lidi vybíjej zlost, snažím se na ně usmát a popřát jim hezký den, aby se z toho bordelu nezbláznily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 U pošty dělá můj bývalý kolega, vedoucí a kamarád. Dělá regionálního ředitele, je tudíž už poměrně vysoko. Toho člověka jsem si nesmírně vážil. Bohužel se časem zjistilo, že firmu kterou vede, řídí k bankrotu. Jedinou jeho devizou bylo to, že se dokázal jediný domluvit anglicky a tudíž byl nejdůležitější osobou pro majitele ( Holanďan ). Když zhruba po 9 letech majitel odhalil skutečné výsledky společnosti ( které byly po léta úspěšně upravovány k lepšímu ), málem ho vezli. Toho mýho kolegu okamžitě vyrazil a po jeho odchodu jsme zjistili, že odváděl peníze, vyvedl si nový služební auto, přidával sekretářkám podle toho kolikrát mu podrželi, atd. Chtělo se mi zněj blejt. Najednou se ukázalo, že ten člověk byl v práci 10-12 hodin denně, ale nikdo skutečně nevěděl co dělá. Když odešel, nikomu ta jeho práce nechyběla. Prostě byl to lempl, podvodník a srab. Tudíž, pokud tento typ manažerů vede Českou poštu a věřím, že jich je tam takových víc, skutečně se nelze divit, že je státní podnik tam kde je. Sice nechápu, jak se tam dokázal kvalifikovat, ale je jasný, že když už tam je, vydrží. Čertit se na ty holky za přepážkou nemá smysl. Představe si jak jim asi je, když maj nad sebou vedoucí viz. můj bývalý kamarád. Ty ženský jsou v pasti. Osobně chodím na poštu několikrát za týden, protože žena má e-shop. Drtivá většina těch bab dělá co může a když vidím, jak si tam na nich poměrně často lidi vybíjej zlost, snažím se na ně usmát a popřát jim hezký den, aby se z toho bordelu nezbláznily.Přesně tak, tohle platí všude ve státním, jdeš si stěžovat/vyřvat se, odnese to vždy člověk, kterej za nařízení nemůže, ale dodržovat ho musí ( vlastní zkušenost ). Výš se totiž, aby sis stěžoval, nedostaneš. Tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 U nás už rodinná klasika. Začíná dovolená = syn má zánět středního ucha (jednou měl teda neštovice ).Tak včera jsem to ještě bral s nadhledem. Dnes už bohužel ne. Stav cestu nedovoluje, resp. doktor důrazně nedoporučuje. Takže musíme Malajsii, na kterou jsme se od srpna těšili jak malý děti, odpískat. Nějaký peníze v čudu, ale čert to vem. Přestože vím, že jsme se rozhodli správně, chce se mi skoro brečet. Ku*wa, já se tak těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Nové prolejzačky pro děcka kam můžete pouze dopoledne když cikáni ještě chrápou, odpoledne už tam jde o život. No a po pár týdnech vypadají takhle, fotky pouze z jednoho domečku, jsem docela rád že mladej neumí číst Mimochodem jsem fotky ukázal i starostovi který o daném problému ví a zařizuje každou chvíli čištění, nic víc se nedá dělat. A lámat ruce nelze, jsem se zeptal? Prý nelze, škoda..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 To je humáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Už 3 dny mám požadavek na opravu tiskárny v kanceláři a nic se neděje. Na úkon, kterej zvládnu i já, ale zakazuje mě ho směrnice úřadu, musím čekat na nějakýho čičmundu, až se uráčí dorazit ( na tiskárnu jsme napojeni dva ). Opravdu paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Nové prolejzačky pro děcka kam můžete pouze dopoledne když cikáni ještě chrápou, odpoledne už tam jde o život. No a po pár týdnech vypadají takhle, fotky pouze z jednoho domečku, jsem docela rád že mladej neumí číst Mimochodem jsem fotky ukázal i starostovi který o daném problému ví a zařizuje každou chvíli čištění, nic víc se nedá dělat. A lámat ruce nelze, jsem se zeptal? Prý nelze, škoda..... Asi by to chtělo nějakou jinou povrchovou úpravu, na které to nebude držet. Dostávat fixu z toho dřeva si nedovedu představit. Utrhnout pracky a narvat jim je do chřtánu, fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Nevim, jestli je toto spravne vlakno.Dnes vezu syna na operaci, ma nastup ve 13:00 hod., zitra ma zakrok. Jedna se operaci pupecni kyly, jsem celej vymeklej:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 @tano - to chapu ( ty pocity), tak drzim palce. Ja si taky porad rikam, ze jsme udelali dobre kvuli malyho. Ale presto me to mrzi (jako ze nejedeme), Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Nevim, jestli je toto spravne vlakno.Dnes vezu syna na operaci, ma nastup ve 13:00 hod., zitra ma zakrok. Jedna se operaci pupecni kyly, jsem celej vymeklej:).No tak to se drž, hlavně ty. malej to přežije v pohodě, a ještě bude doma za hrdinu!Jo a po návratu z nemocnice by měl následovat patřičný prezent- třeba vysněné autíčko!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky