Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kurewsky mě nasrali v optice kde jsem si nechal udělat nové brýle. Řikám si, kruci, co že mi tak dlouho trvá si zvyknout na ně hm? Zdá se mi že spíš začínám hůř a hůř vidět. Po přeměření ve dvou jiných optikách ejhle! Máte tam o čtvrt dioptrie víc než byste měl mít. V jedné navíc řekli, že jsou brýle špatně vycentrované o 1,5 mm. Co to zanemná pro mě? Nejen že howno vidim, nejen že je patnáct litrů v p..i, nejen že tam budu muset jít zas hádat se s nima místo abych byl v rachotě, klíčí ve mě i pochybnost esli mě oční doktor vůbec dobře změřil (kterej mi tu optiku doporučil, že já vůl furt věřím lidem). Uf. Jsem fakt nasranej.

Je nějaká šance jak to udělat aby mi vrátili prachy? Hádám, že to budou chtít opravovat ne..? Dejte mi prosím někdo dobrou radu nebo poteče krev....... :giljotiini:

Prostě reklamuj. Mně jednou v optice nějaká mladá a asi hodně nezkušená optička doporučila rámečky, které, jak se později ukázalo, se tvarem absolutně nehodily pro typ mých skel. Taky jsem brýle převzal a po pár hodinách zjistil, že vše, na co se podívám, je nějak nakřivo. Druhý den jsem do optiky zašel znovu. Tentokrát tam byla paní o poznání starší a hlavně zkušenější. Jakmile brýle vzala do ruky, celý problém jí byl jasný. Ani jsem nemusel nic moc vysvětlovat. Za svou nezkušenou kolegyni se omluvila a optika udělala na své náklady brýle komplet nové.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurewsky mě nasrali v optice kde jsem si nechal udělat nové brýle. Řikám si, kruci, co že mi tak dlouho trvá si zvyknout na ně hm? Zdá se mi že spíš začínám hůř a hůř vidět. Po přeměření ve dvou jiných optikách ejhle! Máte tam o čtvrt dioptrie víc než byste měl mít. V jedné navíc řekli, že jsou brýle špatně vycentrované o 1,5 mm. Co to zanemná pro mě? Nejen že howno vidim, nejen že je patnáct litrů v p..i, nejen že tam budu muset jít zas hádat se s nima místo abych byl v rachotě, klíčí ve mě i pochybnost esli mě oční doktor vůbec dobře změřil (kterej mi tu optiku doporučil, že já vůl furt věřím lidem). Uf. Jsem fakt nasranej.

Je nějaká šance jak to udělat aby mi vrátili prachy? Hádám, že to budou chtít opravovat ne..? Dejte mi prosím někdo dobrou radu nebo poteče krev....... :giljotiini:

A co takhle si to nechat premerit u sveho oftamologa? U konkurence ti muze rict kazdy, kdo chce, co chce.

Odkaz ke komentáři

Nafotil jsem je, napsal inzerát, přidal fotky, mrknul na náhled a říkám si že jsem asi

postiženej tou nemocí nebo co. Pak jsem zmáčknul "zrušit" a zkusím se sem tak tři

dny nepodívat, třeba mě to přejde. Já další hodinky vlastně nepotřebuju, takže nemusím

jiný prodávat, a tak to je správně.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Ten "invisible" zázrak od Zagg jsem kdysi měl prvních pár týdnů na čtyřce. Potom co se mi začal odlupovat druhej rožek jsem ten igelit sloupal do koše, pokračoval "au-naturel" - a ani za 5 let poctivého tahání po kapsách jsem ty skla nedokázal rozbít ani poškrábat...  :smoke:

Odkaz ke komentáři

Zagg "neviditelný" má žena už podruhé, nejdřív iP6, teď iP6+, v obou případech odvedl/odvádí odpovídající job. Pionta v našem případě je, že se nemusí řešit nějaké all-case pouzdro, protože mobil se odkládá volně do kabelky. V kombinaci s vhodným zadním krytem super ochrana mobilu. Výhoda je doživotní výměna grátis, pokud se fólie poškrábe.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Zagg "neviditelný" má žena už podruhé, nejdřív iP6, teď iP6+, v obou případech odvedl/odvádí odpovídající job. Pionta v našem případě je, že se nemusí řešit nějaké all-case pouzdro, protože mobil se odkládá volně do kabelky. V kombinaci s vhodným zadním krytem super ochrana mobilu. Výhoda je doživotní výměna grátis, pokud se fólie poškrábe.

souhlas .... jsem s tím maximálně spokojený ..... jo a dělá se to i na celej přístroj

http://www.iwant.cz/InvisibleSHIELD-Extreme-Dry-folie-na-cele-telo-pro-Apple-iPhone-5-5S-p381#c=popis

* akorát to tam nesmí lepit nějaký jelito .... pak se to může odlepit, páč se to zamastí

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

* akorát to tam nesmí lepit nějaký jelito .... pak se to může odlepit, páč se to zamastí

Já to tam v obou případech nechal nalepit přímo v prodejně. Si řikám - za ty prachy - ať mi to tam nainštaluje personál fundovaný a trejnovaný. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Buďte ubezpečeni že v mém případě to jelito nelepilo - a minimálně u skla tu fólii zbytečně nepřeceňujte, není to nic jiného než vrstva navíc, která holt některé problémy řeší a jiné přináší (zhoršená čitelnost, diskutabilní pocit na omak, u "celotělových" pochybný vzhled). Proč si nepřipustit že nejúčinnější ochranu sklíček na mobilech i na hodinkách odjakživa představují mozek a ruce samotného uživatele?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...