kloubik Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Skoro tchyne srazila zhruba v 90 srnku, auto trochu rozbity, prej to byla docela rana. Nez se stacila vzpamatovat a zjistit jestli je v poradku, tak za ni zastavilo auto, vybehli 2 lidi, srnku hodili do kufru a aniz by se prisli zeptat nebo presvedcit jestli je v poradku, tak na to slapli a odjeli. Neuveritelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 A co mlhovky, blinkry kvuli zmene smeru chuze nebo brzdove svetlo, kdyz chodec zastavi? To nemusi bejt? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Nehadejte se kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Muzes mi oponovat, jak chces. Nemam s tim problem. Jen je mi jedno, kdo jaky ma nazor.Ja si stojim za svym a nehodlam na tom nic menit. Ani nechci nikoho presvedcovat. Ja tvrdim, ze vse se neda podchytit zakonem a pokouset se o to, je blbost. Priklad s naledim je podle me relevantni. A jak zakon zajisti, ze si ten blbec nebo vozrala vezme reflexni vestu? Nijak.O jaké vestě pořád mluvíš? Žádná vesta není povinná. A máš pravdu, já bych tam navrhl tvrdé sankce, stejné jako pro řidiče, který pojede s nevyhovujícím vozidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Půjčovna reflexních vestiček. Již brzy i poblíž Vaší knajpy.Provozovat je budou trafikanti, jako kdysi dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 A jak zakon zajisti, ze si ten blbec nebo vozrala vezme reflexni vestu? Nijak. To nezajistí, ale když mu bude hrozit pětikilo flastr, tak po létech se může vožrala naučit vzít si do ruky blbou blikačku, když jde z vedlejší vesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Muzes mi oponovat, jak chces. Nemam s tim problem. Jen je mi jedno, kdo jaky ma nazor.Ja si stojim za svym a nehodlam na tom nic menit. Ani nechci nikoho presvedcovat. Ja tvrdim, ze vse se neda podchytit zakonem a pokouset se o to, je blbost. Priklad s naledim je podle me relevantni. No, neni:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Půjčovna reflexních vestiček.Již brzy i poblíž Vaší knajpy.Provozovat je budou trafikanti, jako kdysi dávno.Pokud chodíš do knajpy po silnici mimo obec, proč ne:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 No, neni:-).Je aje aje aje a just jó :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tobě přece vobčanku sebrali? proto chtěj abych byl vidět i z marsu .... to je normální monitorink todlencto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Pokud chodíš do knajpy po silnici mimo obec, proč ne:-)?Nová doba a krutá, tady v burákově je to místy 1 hospoda na tři vesničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Je aje aje aje a just jó :-)Už ses rozkrájel:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Nová doba a krutá, tady v burákově je to místy 1 hospoda na tři vesničky Tak to je v tvém zájmu, být vidět, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Nová doba a krutá, tady v burákově je to místy 1 hospoda na tři vesničky Je to na pytel, to chce ale 3 vesty, ne?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak to je v tvém zájmu, být vidět, ne?evidentně už ne - teď už je to v zájmu Ťoka - což zavání buzerací nicméně jsem v klidu .... když du nocí z obce do obce, tak mi většinou svítěj voči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Muzes mi oponovat, jak chces. Nemam s tim problem. Jen je mi jedno, kdo jaky ma nazor.Ja si stojim za svym a nehodlam na tom nic menit. Ani po diskuzi, nebo zamyšlení, nebo predložení racionálních důvodů, nebo přečtení popisu typové situace? Přece změna názoru na něco není něco špatného. Ani nechci nikoho presvedcovat. Ja tvrdim, ze vse se neda podchytit zakonem To nikdo nezpochybňuje. a pokouset se o to, je blbost. Myslím, že o podchycení všeho se nikdo nepokouší. Ale tady se podchycuje něco, co je ve skutečnosti mít v kapse rolovací reflexní pásek na ruku, který je navic zdarma v každé recepci větší firmy, a jako zisk je tu pak případná záchrana života, absence psychického traumatu řidiče a Romanem nepoblitý pangejt. Zda se mi, že poměr náklady a námaha vs. případné zisky je tady fantastický. Priklad s naledim je podle me relevantni. Podle mě není. Na náledí ohrožuješ jen sám sebe. Na silnici hodně lidí kolem. Roman, nebo jiny, mene zkuseny ridic, mohl tu mysku taky nevybrat a sejmout někoho v jiném autě, nebo zranit svou posádku. Kvůli toho , že někdo nemá na ruce reflexní pásek, který nic nestojí a září na půl kilometru daleko. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) V pohode, ja respektuju tvuj nazor a rozumim ti. Ja tvrdim, ze to nelze podchytit, protoze proste bude milion situaci, kdy ten clovek mit pasku nebo vestu nebude a v podstate nic se tim nezmeni. Protoze lidska blbost se neda nahradit lejstrem. A podle me je to buzerace. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak to je v tvém zájmu, být vidět, ne?Rozhodně jo. Když vezu dítko ze školky teď odpoledne když je brzy tma takto není nic příjemného mezi vesnicema ti "neviditelní". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Co takový ty blikající obojky na psy? To by mohlo fungovat dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Riziko je nedilna a nezbytna soucast zivota, at se nam to libi nebo ne. Hypertrofovana regulace s tim lautr nic nezmuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky