montemar Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 myslim, ze to prislo z vyssich mist, nez se na prvni pohled zda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 myslim, ze to prislo z vyssich mist, nez se na prvni pohled zda.. Moc si nemyslím, že by to tu chronomág aktivně sledoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 muzete udelat to co ja, kliknout na Nahlsit na danem prispevku a pozadovat vysvetleni cim porusilo vlakno pravidla nebo jeho znovuotevreni Toho už se ti dostalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Toho už se ti dostalo.A nějak víc verejneji by to neslo, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 A nějak víc verejneji by to neslo, prosím?A jak víc veřejněji bys to ještě chtěl? Je to veřejně napsáno přímo v tom vlákně od Kamila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 A jak víc veřejněji bys to ještě chtěl? Je to veřejně napsáno přímo v tom vlákně od Kamila.No myslel jsem že tu někde po SZ putují ještě nějaké detailnější a duvernejsi informace... Asi bych měl přestat koukat na ty americké filmy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Nic nikde nekoluje. Když si přečteš pravidla, tak je tam jasně definováno, že názor a rozhodnutí MODa či ADMINa je rozhodující. Kamil to jasně vyjádřil, proč zamyká a já tedy jen upřesňuji, že to vlákno přímo volalo po flejmu a to tu fakt nepotřebujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Já bych Ti tmorisi ještě přidal ban za toho "nekompetentniho člověka, individuum s rozežranejma granulema". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Uplne sem na tu anketu zustal koukat, myslel sem nejdriv, ze to je nejakej spam. Proboha na co by nekomu moh bejt 'vysledek' takovydle picoviny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) Na zazadání o licenci Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) Na zazadání o licenciVysledek nedomrle ankety na chrnmg plus vinkulace 50 mil. Kc. Tak to pak jo. Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Sem chtěl vsadit a vono nejni ani kam ani na co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Vysledek nedomrle ankety na chrnmg plus vinkulace 50 mil. Kc. Tak to pak jo. 333 Rolexek půjde na poplatky a pak už jedeš :-) to ma budoucnost, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Jakých 50 mega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Jakých 50 mega?To neres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 To neres.Už jsem to v těch paragrafech našel hustý !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Kua tak zase sportka no a rolex za své Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Štve mne, že když vznikne zajímavé vlákno, já ho vždycky pros***u... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Tak neříkám, že mě to vlákno nějak zajímalo, nebo snad nadchlo ( na výhry moc nevěřím a beru každou loterii jako super business ale těch druhých ).... a taky jsem neměl pocit ,že zakladatel porušil nějaký zákon. Jen jsem měl pocit, že někdo ....možná až ten samotnej.....nejvyšší ze všech nejvyšších zakročil svými silnými chapadly a vůbec jsem nepochopil proč....byla to normální internetová řeč oničem (o snech?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Komentáře dvou členů v sekci Prim a v podsekci " Co se ke mně dostalo". Regulerně se zastávají indiánů, tedy konkrétně komančů. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky