VintageLover Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Počkej, to ti rovnou opravili a nezavolali předem s dotazem, jestli souhlasíš s cenou? Bych je poslal do háje, cena opravy přece musí být odhadnutá předem a pak se může lišit třeba o 10 %.Nakonec dobrý, zaplatil jsem jen za zjištění závady litr a auto nastartovali drátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak dobře to dopadlo. Doufám, že Ti drátek dali sebou, aby jsi taky mohl startovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 No horsi bude, až ti debilní okresní fízl rekne, ze mas sjety brzdovy desticky a deformace uložení motoru, zkřivení nápravy nebo promáčknutí karoserie. Von to totiž vidí :-)Přesně, timhletím...jak voni to říkali...? MOZKOVÝM MYŠLENÍM !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jo, dali, ale ta diagnostika byla špatná, protože mi auto normálně řadí a podle toho, co mi řekli, bych s tím vlastně ani neodjel...Takže pánové, pokud byste někdo měli něco s autem, tak nejezděte do autoservisu Přerost a Švorc na Veleslavínské v Praze.Jdu si dát ještě práci a pomaličku jim napíšu nějaké recenze na pár serverů, hovada.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jo, dali, ale ta diagnostika byla špatná, protože mi auto normálně řadí a podle toho, co mi řekli, bych s tím vlastně ani neodjel...Takže pánové, pokud byste někdo měli něco s autem, tak nejezděte do autoservisu Přerost a Švorc na Veleslavínské v Praze.Jdu si dát ještě práci a pomaličku jim napíšu nějaké recenze na pár serverů, hovada.......protože Ti tam PŘEROSTOU přes hlavu a odjedeš ŠVORC....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tohle by byl výborný slogan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Tak koukám, že u Přerost a Švorc se za léta nic nezměnilo - někdy před patnácti lety jsem u nich servisoval Felicii a bylo to to samý; dlouhý čekání, arogance, furt něco měnili a závada trvala, byl jsem tam asi pětkrát. Pak už se na mě tvářili jako že si to určitě vymýšlím, chtěli měnit řídící jednotku, škrtící klapku a kdesi cosi. Nakonec se ukázalo, že bylo vadné čidlo otáček motoru, oprava asi za dvě stovky. A pak jsem si našel jinej servis, kde to šlo bez čekání, bez ksichtů a dokonce mi auto sami od sebe umyli a vyluxovali Edit: překlep Upraveno 16. února 2016 uživatelem Rob2805 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Chtěli mi vyměnit řídící jednotku pro automatickou převodovku a měl jsem za to zaplatit 24 tisíc.Nakonec se ukázalo, že bylo vadné relé x11 pro blokaci startu u automatu v hodnotě 350 korun...Dneska už to nedám, ale zítra píšu mail, díky Ondrovi za kontakt. Nejhorší na tom je, že i kdyby vyměnili tu jednotku, tak by tím stejně nic nevyřešili. Pak by mi vyměnili půl auta, já zaplatil sto litrů, a stejně bych neodjel.Jak jsem viděl, kdo mi to spravuje, tak jsem málem vykašlal srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Asi bych jim tam šel nafackovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Já tohle vlákno už číst nebudu. Akorád se naštvu ještě víc...:-) BTW, teď jsme měli v práci školení řidičů a prej se bude nově povině pojišťovat vše, co má motor a dá se na tom jezdit. Mimo elektrokol.Takže malotraktory, starý traktory co jezdí jen po poli, babety, kola s benzínovým motorem, vysozdvižné vozíky, segveje, "ještěrky" na dráze, sekačky na trávu na kterých se dá sedět, rolby na led na zimácích atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Já tohle vlákno už číst nebudu. Akorád se naštvu ještě víc...:-) BTW, teď jsme měli v práci školení řidičů a prej se bude nově povině pojišťovat vše, co má motor a dá se na tom jezdit. Mimo elektrokol.Takže malotraktory, starý traktory co jezdí jen po poli, babety, kola s benzínovým motorem, vysozdvižné vozíky, segveje, "ještěrky" na dráze, sekačky na trávu na kterých se dá sedět, rolby na led na zimácích atd.Si děláš p...srandu, viď že jo, prosím Tě, napiš že jo. Tohle nemůže být pravda, nemůže.... a se strunovou sekačkou co se nosí na rameni budeš muset mít na sobě reflexní vestu i když budeš sekat za plotem na vlastní zahrádce, žejo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 http://zpravy.idnes.cz/policie-smi-odebirat-vrakum-male-technicaky-fey-/domaci.aspx?c=A160216_100118_domaci_cenMně před 15 lety debil na chalupě v takovýmhle vraku přizabil synátora. Prej mu to jenom nějak houplo, ale technická - auto svařený z několika a blbě. Prostě si to frajeři, který uměli trochu se svářečkou opravovalí ve stodole. Dělá to spousta lidí a to nemluvím o "tuningářích" z Mrdokleček ... Na silnici s tím prostě nemaj co dělat.Vždycky to bude u policajta o "rozumnym a idiotovi", o to se nepřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 pro mně to znamená dotáhnou to do všech důsledků, aby to zastrašilo ostatní od podobného chování, nevím co si pod tím pojmem představuješ Ty, pro výstrahu pověsit??? tak abych ti odpověděl, podle mě odstrašujícím případem jsou třeba drakonické tresty pro žháře z Vítkova a jak píše cepelín, na vině je hlavně vedení školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Mně před 15 lety debil na chalupě v takovýmhle vraku přizabil synátora. Prej mu to jenom nějak houplo, ale technická - auto svařený z několika a blbě. Prostě si to frajeři, který uměli trochu se svářečkou opravovalí ve stodole. Dělá to spousta lidí a to nemluvím o "tuningářích" z m.dokleček ... Na silnici s tím prostě nemaj co dělat.Vždycky to bude u policajta o "rozumnym a idiotovi", o to se nepřu.To je jen a jen o důslednější STK. Pokud důsledná není, další restrikce nepomůže, protože na to budou kakat furt. Já tohle vlákno už číst nebudu. Akorád se naštvu ještě víc...:-) BTW, teď jsme měli v práci školení řidičů a prej se bude nově povině pojišťovat vše, co má motor a dá se na tom jezdit. Mimo elektrokol.Takže malotraktory, starý traktory co jezdí jen po poli, babety, kola s benzínovým motorem, vysozdvižné vozíky, segveje, "ještěrky" na dráze, sekačky na trávu na kterých se dá sedět, rolby na led na zimácích atd.Chci vidět tu vymahatelnost Najmout dalších 10 000 úředníků, policistů a péesvébáků, kamery všude a deset dokladů na všechno? Je to k smíchu, stejně jako všechny státní registry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Vždycky to bude u policajta o "rozumnym a idiotovi", o to se nepřu.No...nechci Ti to brát :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 No...nechci Ti to brát :lol2: ... to nemusíš, pro mě je větší debil frajer na STK, kterej tu káru pustí do provozu, než policajt, kterej jí zatkne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tak ani jako protřelej ouřada se nestačím divit, co je možný. Od roku 2016 se musí skoro vše vyvěšovat na úřední desku ( fyzicky i na elektronickej kiosek ). Ministerstvo vnitra ( zjištováno ) připouští, že stačí elektronickej kiosek ( samo ho používá, používá ho i ministerstvo dopravy a magistrát a fyzicky nevyvěšuje). Jen u nás nějakej rozumbrada přišel na to, že kdyby náhodou nešel proud, tak by občan nemohl nahlídnout a tak vesele ověšujeme celej úřad !!! Už na začátku února bylo málo nástěnek, ach jo. Tohle by možná mělo být v humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Personál, hned zrána. Klasika, že se vůbec rozčiluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Personál, hned zrána. Klasika, že se vůbec rozčiluju. Zajeď si do Potrefené husy v České ulici v Českých Budějovicích nebo do Vaňkovky do Brna a zjistíš, že tvůj personál a vůbec tvůj provoz je jeden z nejlepších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Skoro 3 roky po rozchodu si bývalá přítelkyně, kterou jsem si nevzal (podotýkám, že svůj odpor k institutu manželství jsem jasn? deklaroval hned od začátku) na úřadě zařídila změnu příjmení, takže bude nosit moje jméno. Důvod: sjednocení jména matky a dětí. Právo na to má, vycházíme spolu dobře, s dětmi občas jezdíme i na společnou dovolenou, ale mám z toho divný pocit. 90% známých bude přesvědčeno, že jsem si jí vzal... no, pokud zůstane u divného pocitu, vem to čert. Snad tenhle krok neznamená nic jiného.. Spíš mě překvapilo, co vše je možné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky