Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je hnus.....to kdyby udělal můj mladej tak je docela modrej. Jednou mě volala pani učitelka, že mám přijít do školy, že asi mladej dostane důtku, tak jsem valil a čekal co provedl a byl připravenej mu doma naložit kdyby mi lhal v tom co provedl. Provedl to, že na wc natočil kámoše jak do mikrotenoveho sáčku od nějakých loupáků napustil vodu a mrsknul to z okna. Za to že ho natočil mu chtěli dát důtku, nic bych mu za to neudělal, nikomu se nic nestalo. Učitelce jsem řekl at se nezlobí ,ale kvůli takové kokotině me fakt volat nemuseli....

Odesláno

Teda, ono kdyby ti takovej pytlik plnej vody dopadl na hlavu, tak bys se na to díval trochu jinak.

No neříkám, že to nebyla klukovina....byl to ten nejmenší sáček na dva šátečky a hodil to z 2.patra ( ne můj mladej,ale spolužák ) ten sáček nemohl nikomu nic udělat... my jsme taky byli frackové a zkoušeli jsme co udělá vejce na chodníku  ;)

Odesláno

Jasně, šak jo. My jsme zase házeli šprcky naplněný vodou z vlaku... Každej někdy něco zkoušel. Jenom to beru tak, že ten učitel to má občas fakt dost těžký a když by se měl ještě přetahovat s rodičema, tak ho docela lituju. 

Odesláno

Mám auto v servisu, odešla spínačka (oprava do dvojky i s prací, a to přeháním) a mechanik tvrdí, že je špatná řídící jedna pro automatickou převodovku, přitom auto normálně řadilo. Oprava 24 tisíc. Servis Přerost a Švorc na Veleslavínské. Jak si tohle kur*a můžou dovolit?

Odesláno

Tak já nevím jak v práglu ale tady u nás v malém městě, zavezu auto do servisu, diagnostikují chybu, zavolají +- cenu a já se domluvím co a jak dál. Tohle je jednání jak u blbečků na dvorku.

Odesláno

Mám auto v servisu, odešla spínačka (oprava do dvojky i s prací, a to přeháním) a mechanik tvrdí, že je špatná řídící jedna pro automatickou převodovku, přitom auto normálně řadilo. Oprava 24 tisíc. Servis Přerost a Švorc na Veleslavínské. Jak si tohle kur*a můžou dovolit?

Počkej, to ti rovnou opravili a nezavolali předem s dotazem, jestli souhlasíš s cenou? Bych je poslal do háje, cena opravy přece musí být odhadnutá předem a pak se může lišit třeba o 10 %.

Návštěvník tolja
Odesláno

se mi z tý drzosti zvedá kufr, souhlas a pěkně tvrdě s nima, jako odstrašující případ. To se nesmí dít.

nezastávám se těch zmetků, ale odstrašující případ, to zas sere mě

Odesláno

pro mně to znamená dotáhnou to do všech důsledků, aby to zastrašilo ostatní od podobného chování, nevím co si pod tím pojmem představuješ Ty, pro výstrahu pověsit???

Hlavně, když škola s učitelským sborem nezvládne tři spratky, tak je na vině v první řadě nekompetentnost instituce a její vnitřní mechanismy. Post mortem se bude řešit, jak vše bylo čisté jako lilie až na tři shnilá jablka.

Odesláno

Utahovani sroubu pokracuje :-) Kazdej nový auto nebo vám zakážeme jezdit!

A pak pojedeš ze showroomu, dostaneš šutrem do okna a po 2 km přijdeš o OTP u hlídky PČR. Way to go :D.
Odesláno

A pak pojedeš ze showroomu, dostaneš šutrem do okna a po 2 km přijdeš o OTP u hlídky PČR. Way to go :D.

No horsi bude, až ti debilní okresní fízl rekne, ze mas sjety brzdovy desticky a deformace uložení motoru, zkřivení nápravy nebo promáčknutí karoserie. Von to totiž vidí :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...