montemar Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 pred tema deseti lety to jeste nebylo trestny.. ja jsem z obliga.. neska uz bych si to nelajznul (kvuli pokute, samozrejme)
tano Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Jaky muze byt rozdil v delce brzdeni? Auto cca 1800KgSafi to je tezke, zalezi na spouste okolnostech. Spadove podminky, povrch, vaha, druh pneu, teplota atd. To je na znalecky posudek. Ale od oka, Skoda Fabia na snehu pri 60 km/h zimni x letni cca 20 metru.
SCIFI Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Já mám zimaky a nevyjel jsem dnes kopec se sklonem tak 2 stupně. Objížděli mě i dodávky. Jako mám naposled auto s motorem vepředu a zadním náhonem. Cegy říkal ale že to může být téma starejma gumama tak nevím. Vostuda ale jako prase. A nejhorší je že to ani neklouzalo. Myslel jsem že se něco pokazilo.
filo-boxer Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Jaky muze byt rozdil v delce brzdeni? Auto cca 1800Kg
straspol Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Já mám zimaky a nevyjel jsem dnes kopec se sklonem tak 2 stupně. Objížděli mě i dodávky. Jako mám naposled auto s motorem vepředu a zadním náhonem. Cegy říkal ale že to může být téma starejma gumama tak nevím. Vostuda ale jako prase. A nejhorší je že to ani neklouzalo. Myslel jsem že se něco pokazilo.Pamatuju si před mnoha lety Cínovec tam se dalo jen vycouvat...
Návštěvník Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Zamítnuta reklamace v electroworldu. Naseres tygra, naseres celou džungli. Jdu si tam povídat s někým, jehož obrázek visí na stene prodejny
CEGY Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Zamítnuta reklamace v electroworldu. Naseres tygra, naseres celou džungli. Jdu si tam povídat s někým, jehož obrázek visí na stene prodejnyTo asi budeš křičet, co?
CEGY Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Já mám zimaky a nevyjel jsem dnes kopec se sklonem tak 2 stupně. Objížděli mě i dodávky. Jako mám naposled auto s motorem vepředu a zadním náhonem. Cegy říkal ale že to může být téma starejma gumama tak nevím. Vostuda ale jako prase. A nejhorší je že to ani neklouzalo. Myslel jsem že se něco pokazilo.Čím je guma starší, tím je tvrdší, což je u zimáku problém..
montemar Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 (upraveno) bremsweg.jpg bremsweg_1.jpg goodyear_grafik_bremsweg.jpgkazdy brzdi jinak.. tyhle testy jsou treba o vulgarnim dupnuti na brzdu.. jsou lidi, co umi citem v noze plnohodnotne zastoupit abs.. nemyslim ted rychlost reakce, ale kontrolu prokluzu.. Upraveno 17. února 2016 uživatelem montemar
Bert Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 dobrej ridic vodjede zimu i na slickach A jezdil jsi někdy na slikach?
montemar Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 A jezdil jsi někdy na slikach?slicky byla nadsazka.. na novych letnich se po snehu jezdit da.
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Zamítnuta reklamace v electroworldu. Naseres tygra, naseres celou džungli. Jdu si tam povídat s někým, jehož obrázek visí na stene prodejnyVem ssebou Zmizíka, ten prej vypadá drsne. ..Ted. .. :-)
Návštěvník Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 To asi budeš křičet, co?Ne popovidame si tom, jestli ma bonusy z plnění plánu a ze Datart vlastně není tak špatný obchod. Asi mu to bude při jejich obratech u řiti, ale aspoň si to před ostatními zákazníky poslechne. Když jim ta vlna oprava mobilu za to stoji
Návštěvník Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Vem ssebou Zmizíka, ten prej vypadá drsne. ..Ted. .. :-)Pssss tise
kuncák7 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Říkám si, že pár lidí mě tu s těma letnákama fakt děsí.Safi u auta cca 1800 kg je rozdíl cca 5 přechodů pro chodce, nebo tramvajová refíž. Snad mě rozumíš.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Vem ssebou Zmizíka, ten prej vypadá drsne. ..Ted. .. :-)Co? Zub mam rekonstruovanej uz od uterka, brejle cajk, na hlave uz nic nemokva.. Tak uz jen vodrazena pata, syndrom celistniho skloubeni a urcite omezeni v mem jinak selmovitem pohybu...
mondeo2 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Co? Zub mam rekonstruovanej uz od uterka, brejle cajk, na hlave uz nic nemokva.. Tak uz jen vodrazena pata, syndrom celistniho skloubeni a urcite omezeni v mem jinak selmovitem pohybu... Ježíš...............už to vidím, to zas bude vostudy..............
Návštěvník Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Co? Zub mam rekonstruovanej uz od uterka, brejle cajk, na hlave uz nic nemokva.. Tak uz jen vodrazena pata, syndrom celistniho skloubeni a urcite omezeni v mem jinak selmovitem pohybu...Co jsi delal ?
Doporučené příspěvky