Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaky muze byt rozdil v delce brzdeni? Auto cca 1800Kg

Safi to je tezke, zalezi na spouste okolnostech. Spadove podminky, povrch, vaha, druh pneu, teplota atd. To je na znalecky posudek. Ale od oka, Skoda Fabia na snehu pri 60 km/h zimni x letni cca 20 metru.

Odesláno

Já mám zimaky a nevyjel jsem dnes kopec se sklonem tak 2 stupně. Objížděli mě i dodávky. Jako mám naposled auto s motorem vepředu a zadním náhonem. Cegy říkal ale že to může být téma starejma gumama tak nevím. Vostuda ale jako prase. A nejhorší je že to ani neklouzalo. Myslel jsem že se něco pokazilo.

Odesláno

Já mám zimaky a nevyjel jsem dnes kopec se sklonem tak 2 stupně. Objížděli mě i dodávky. Jako mám naposled auto s motorem vepředu a zadním náhonem. Cegy říkal ale že to může být téma starejma gumama tak nevím. Vostuda ale jako prase. A nejhorší je že to ani neklouzalo. Myslel jsem že se něco pokazilo.

Pamatuju si před mnoha lety Cínovec :lol2:  tam se dalo jen vycouvat...

Odesláno

Zamítnuta reklamace v electroworldu. Naseres tygra, naseres celou džungli. Jdu si tam povídat s někým, jehož obrázek visí na stene prodejny

Odesláno

Zamítnuta reklamace v electroworldu. Naseres tygra, naseres celou džungli. Jdu si tam povídat s někým, jehož obrázek visí na stene prodejny

To asi budeš křičet, co?

Odesláno

Čím je guma starší, tím je tvrdší, což je u zimáku problém..

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Vem ssebou Zmizíka, ten prej vypadá drsne. ..Ted. .. :-)

Odesláno

To asi budeš křičet, co?

Ne popovidame si tom, jestli ma bonusy z plnění plánu a ze Datart vlastně není tak špatný obchod. Asi mu to bude při jejich obratech u řiti, ale aspoň si to před ostatními zákazníky poslechne. Když jim ta vlna oprava mobilu za to stoji

Odesláno

Říkám si, že pár lidí mě tu s těma letnákama fakt děsí.

Safi u auta cca 1800 kg je rozdíl cca 5 přechodů pro chodce, nebo tramvajová refíž. Snad mě rozumíš.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vem ssebou Zmizíka, ten prej vypadá drsne. ..Ted. .. :-)

Co? Zub mam rekonstruovanej uz od uterka, brejle cajk, na hlave uz nic nemokva.. Tak uz jen vodrazena pata, syndrom celistniho skloubeni a urcite omezeni v mem jinak selmovitem pohybu...

Odesláno

Co? Zub mam rekonstruovanej uz od uterka, brejle cajk, na hlave uz nic nemokva.. Tak uz jen vodrazena pata, syndrom celistniho skloubeni a urcite omezeni v mem jinak selmovitem pohybu...

Ježíš...............už to vidím, to zas bude vostudy.............. :frusty:

Odesláno

Co jsi delal ? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...