Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Naštvalo mě rozplývání v potěšeném vlákně nad balíkem z p...lákostánu, zatímco MŮJ balík z JAR, odeslanej loni v prosinci byl naposled spatřen asi před měsícem v Kapském městě. Když mě varovali, že je to surface post, tak jsem netušil, že je to pěšky :angry:

Se nediv. Prý je stopli na makedonské hranici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou tam stále stávkují, takže se není čemu divit. A mluvím o stávkách i měsíc dlouhých s příjemným opékáním buřtů u hořící pošty.

Naštvalo mě rozplývání v potěšeném vlákně nad balíkem z p...lákostánu, zatímco MŮJ balík z JAR, odeslanej loni v prosinci byl naposled spatřen asi před měsícem v Kapském městě. Když mě varovali, že je to surface post, tak jsem netušil, že je to pěšky :angry:

Odkaz ke komentáři

To je dnes den...ráno kafe v klávesnici... pro jistotu turek, ten se "líp" čistí.

A právě se sbírám ze země, moje téměř nová sesla mě zklamala a takové záda sem si dal...

Na její omluvu.. povolil sem houpačku na maximum a dal odpočinout očím..

Kua bolí bolí..

Že mám puklé přední sklo na autě, co zrovna nemá připojisku už beru jen jako folklór

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Kurnik, koupil sem si vobložený vejce, vyhodil sem z něj akorát to plesnivý rajče a vylil trošku takový ty vodičky ze salátu ale stejně mám takovej pocit, že dnešní den bude zajímavej. Něco už se začíná dít.

Odkaz ke komentáři

Kurnik, koupil sem si vobložený vejce, vyhodil sem z něj akorát to plesnivý rajče a vylil trošku takový ty vodičky ze salátu ale stejně mám takovej pocit, že dnešní den bude zajímavej. Něco už se začíná dít.

V zdravožitných kruzích se tomu říká pročišťovací kůra a stojí to hrůzu peněz. Než se den s večerem sejde, budeš mít trubky vyglajchovaný do vysokýho lesku :lol2:

Odkaz ke komentáři

....................jo není nad miliardy přátelských baktérií...................ale zase na druhou stranu budeš v sobě mít uklizeno jako v pokojíčku....................... :lol2:

Odkaz ke komentáři

No jo, to byl konec roku, tam se paří celej leden, ale neboj se nic, jak to vylétne z Kapu, tak už to pofrčí. Pokud to nedají černoši omylem na loď, což je taky možný. Jinak v Umhlanga rocks je krásné potápění, kousek od tama jsem dělal žraločí upgrade, děkuji za připomenutí :snorkle:

Prosimtě, mě se ptej, co s tim černoši dělaj...

attachicon.gifbalik.jpg

Odkaz ke komentáři

To je dnes den...ráno kafe v klávesnici... pro jistotu turek, ten se "líp" čistí.

A právě se sbírám ze země, moje téměř nová sesla mě zklamala a takové záda sem si dal...

Na její omluvu.. povolil sem houpačku na maximum a dal odpočinout očím..

Kua bolí bolí..

Že mám puklé přední sklo na autě, co zrovna nemá připojisku už beru jen jako folklór

Politý klávesnice se tu někde řešily před nedávnem. Jinak v takový den je lepší zalézt doma do postele a rozhodně se nepouštět do žádných velkých akcí. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...