Klotzman Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Naštvalo mě rozplývání v potěšeném vlákně nad balíkem z prdelákostánu, zatímco MŮJ balík z JAR, odeslanej loni v prosinci byl naposled spatřen asi před měsícem v Kapském městě. Když mě varovali, že je to surface post, tak jsem netušil, že je to pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Naštvalo mě rozplývání v potěšeném vlákně nad balíkem z p...lákostánu, zatímco MŮJ balík z JAR, odeslanej loni v prosinci byl naposled spatřen asi před měsícem v Kapském městě. Když mě varovali, že je to surface post, tak jsem netušil, že je to pěšky Se nediv. Prý je stopli na makedonské hranici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Tak to je zlý. Jestli posel nese hodinky, bude je asi muset přes hranice propašovat v konečníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Tak to je zlý. Jestli posel nese hodinky, bude je asi muset přes hranice propašovat v konečníku...To je první místo, které prohledávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Narozdíl od Vietnamců v zajateckým táboře. Upraveno 9. března 2016 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Tak to je zlý. Jestli posel nese hodinky, bude je asi muset přes hranice propašovat v konečníku... To je první místo, které prohledávají. No tak v tomhle případě kdyby to pašoval v konečníku, tak by mu ještě tak půl metr čouhal nahoře z huby ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Poslední dobou tam stále stávkují, takže se není čemu divit. A mluvím o stávkách i měsíc dlouhých s příjemným opékáním buřtů u hořící pošty. Naštvalo mě rozplývání v potěšeném vlákně nad balíkem z p...lákostánu, zatímco MŮJ balík z JAR, odeslanej loni v prosinci byl naposled spatřen asi před měsícem v Kapském městě. Když mě varovali, že je to surface post, tak jsem netušil, že je to pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Poslední dobou tam stále stávkují, takže se není čemu divit. A mluvím o stávkách i měsíc dlouhých s příjemným opékáním buřtů u hořící pošty.Tos ho uklidnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 To je dnes den...ráno kafe v klávesnici... pro jistotu turek, ten se "líp" čistí.A právě se sbírám ze země, moje téměř nová sesla mě zklamala a takové záda sem si dal...Na její omluvu.. povolil sem houpačku na maximum a dal odpočinout očím..Kua bolí bolí..Že mám puklé přední sklo na autě, co zrovna nemá připojisku už beru jen jako folklór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Tos ho uklidnil Tos mě uklidnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Kurnik, koupil sem si vobložený vejce, vyhodil sem z něj akorát to plesnivý rajče a vylil trošku takový ty vodičky ze salátu ale stejně mám takovej pocit, že dnešní den bude zajímavej. Něco už se začíná dít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Kurnik, koupil sem si vobložený vejce, vyhodil sem z něj akorát to plesnivý rajče a vylil trošku takový ty vodičky ze salátu ale stejně mám takovej pocit, že dnešní den bude zajímavej. Něco už se začíná dít.V zdravožitných kruzích se tomu říká pročišťovací kůra a stojí to hrůzu peněz. Než se den s večerem sejde, budeš mít trubky vyglajchovaný do vysokýho lesku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Proč to šlo do Kapu? Mě všechno chodí přes Johannesburg, nejde ti to nakonec ještě lodí? Tos mě uklidnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Proč to šlo do Kapu? Mě všechno chodí přes Johannesburg, nejde ti to nakonec ještě lodí? Prosimtě, mě se ptej, co s tim černoši dělaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Kurnik, koupil sem si vobložený vejce, vyhodil sem z něj akorát to plesnivý rajče a vylil trošku takový ty vodičky ze salátu ale stejně mám takovej pocit, že dnešní den bude zajímavej. Něco už se začíná dít. ....................jo není nad miliardy přátelských baktérií...................ale zase na druhou stranu budeš v sobě mít uklizeno jako v pokojíčku....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 No jo, to byl konec roku, tam se paří celej leden, ale neboj se nic, jak to vylétne z Kapu, tak už to pofrčí. Pokud to nedají černoši omylem na loď, což je taky možný. Jinak v Umhlanga rocks je krásné potápění, kousek od tama jsem dělal žraločí upgrade, děkuji za připomenutí Prosimtě, mě se ptej, co s tim černoši dělaj...balik.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 To je dnes den...ráno kafe v klávesnici... pro jistotu turek, ten se "líp" čistí.A právě se sbírám ze země, moje téměř nová sesla mě zklamala a takové záda sem si dal...Na její omluvu.. povolil sem houpačku na maximum a dal odpočinout očím..Kua bolí bolí..Že mám puklé přední sklo na autě, co zrovna nemá připojisku už beru jen jako folklór Politý klávesnice se tu někde řešily před nedávnem. Jinak v takový den je lepší zalézt doma do postele a rozhodně se nepouštět do žádných velkých akcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 No jo, to byl konec roku, tam se paří celej leden, ale neboj se nic, jak to vylétne z Kapu, tak už to pofrčí.Tak nějak doufám, že už to vylítlo toho 9 února... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Zas*aná novela školství. ****** *** ******* ********************* ******** ***** *** *********** *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Me by zajímalo, kdo prosadil povinnou maturitu z debilni matematiky a komu tim prospeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky