Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Moje Accutron Astronaut nějak zlobí... :( Myslel jsem si, že je to jen baterkou, ale už jsem zkusil asi 3 nové baterky a pořád se při prudším pohybu ruky zastavují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já řeším taky a předem znám odpověď rodinné rady, aniž bychom o tom diskutovali více dopodrobna. Stačil mi ten obličej při první zmínce o této krásce.

Krásnej Triumph. Café racery se mi taky líběj moc. Sám bych ale šel opět do choppera. Takovej klídek, na kochačku. Holt si budu muset počkat až pišišvor bude trošku větší.

Nebo koupim něco takovýho, a bude po ptákách.

post-8501-063089800 1307003883.jpg

Odkaz ke komentáři

Ráno mi k mému potěšení dal nožíř do pořádku moji multifunkční Švýcarsku, načež jsem si asi hodinu poté při balení zboží málem uřízl prst. Doktor strašil s přeřízlou šlachou a pěti týdny dlahy, ale nakonec good a vyřešily to puze tři stehy" Noříž ji dobřě naostřil, musím mu koupit flašu :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Nevim, přes víkend si to nechám projít hlavou :)

Na některé koupě je lepší se neptat, a zrovna je koupit. Pak už se to vždycky něják vyřeší :smile_anim: Já bych dnes neměl takových krásných věcí"

Odkaz ke komentáři

Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Nevim, přes víkend si to nechám projít hlavou :)

2 mouchy jednou ranou :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ráno mi k mému potěšení dal nožíř do pořádku moji multifunkční Švýcarsku, načež jsem si asi hodinu poté při balení zboží málem uřízl prst. Doktor strašil s přeřízlou šlachou a pěti týdny dlahy, ale nakonec good a vyřešily to puze tři stehy" Noříž ji dobřě naostřil, musím mu koupit flašu :crying_anim:

Ten pocit "úlevy" znám. Před třemi lety se mi stalo přesně to samé. Jen to nebylo o nůž, ale při páčení plechové záslepky pro CD-ROM v počítači. Ty kluci šikmooký nesrážejí na těch plechách hrany :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...