Návštěvník Tada Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Moje Accutron Astronaut nějak zlobí... Myslel jsem si, že je to jen baterkou, ale už jsem zkusil asi 3 nové baterky a pořád se při prudším pohybu ruky zastavují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Moje Accutron Astronaut nějak zlobí... Myslel jsem si, že je to jen baterkou, ale už jsem zkusil asi 3 nové baterky a pořád se při prudším pohybu ruky zastavují. Keep trying ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Včera večer jsem na knifu přes mobil napsal zájem do inzerátu na sadu malinkých torxů (10ks 5-20), že dnes pošlu mail s detaily.Dnes tam ale inzerát už neni a já nemám mail na prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Včera večer jsem na knifu přes mobil napsal zájem do inzerátu na sadu malinkých torxů (10ks 5-20), že dnes pošlu mail s detaily. Dnes tam ale inzerát už neni a já nemám mail na prodejce Máš ho v SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 jsi bůh, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) že nákup motorky neprošel rodinnou radou že já blbec se na něco ptal.. Upraveno 2. června 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 že nákup motorky neprošel rodinnou radou že já blbec se na něco ptal.. To já řeším taky a předem znám odpověď rodinné rady, aniž bychom o tom diskutovali více dopodrobna. Stačil mi ten obličej při první zmínce o této krásce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 To já řeším taky a předem znám odpověď rodinné rady, aniž bychom o tom diskutovali více dopodrobna. Stačil mi ten obličej při první zmínce o této krásce. Krásnej Triumph. Café racery se mi taky líběj moc. Sám bych ale šel opět do choppera. Takovej klídek, na kochačku. Holt si budu muset počkat až pišišvor bude trošku větší. Nebo koupim něco takovýho, a bude po ptákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Jirko bojuj, tu motku musis doma prosadit, jinak u me nejses Homolka! (nebo jak to bylo ) Upraveno 2. června 2011 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Nebo koupim něco takovýho, a bude po ptákách. Tak hlavně pani neukazuj tudle fotku, nebo by si mohla myslet, že jí naznačuješ, že je kráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Ráno mi k mému potěšení dal nožíř do pořádku moji multifunkční Švýcarsku, načež jsem si asi hodinu poté při balení zboží málem uřízl prst. Doktor strašil s přeřízlou šlachou a pěti týdny dlahy, ale nakonec good a vyřešily to puze tři stehy" Noříž ji dobřě naostřil, musím mu koupit flašu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jirko bojuj, tu motku musis doma prosadit, jinak u me nejses Homolka! (nebo jak to bylo ) Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Nevim, přes víkend si to nechám projít hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Nevim, přes víkend si to nechám projít hlavou Na některé koupě je lepší se neptat, a zrovna je koupit. Pak už se to vždycky něják vyřeší Já bych dnes neměl takových krásných věcí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Nevim, přes víkend si to nechám projít hlavou 2 mouchy jednou ranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Nevim, přes víkend si to nechám projít hlavou an offer which you CAN NOT refuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Ráno mi k mému potěšení dal nožíř do pořádku moji multifunkční Švýcarsku, načež jsem si asi hodinu poté při balení zboží málem uřízl prst. Doktor strašil s přeřízlou šlachou a pěti týdny dlahy, ale nakonec good a vyřešily to puze tři stehy" Noříž ji dobřě naostřil, musím mu koupit flašu Ten pocit "úlevy" znám. Před třemi lety se mi stalo přesně to samé. Jen to nebylo o nůž, ale při páčení plechové záslepky pro CD-ROM v počítači. Ty kluci šikmooký nesrážejí na těch plechách hrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jirko bojuj, tu motku musis doma prosadit, jinak u me nejses Homolka! (nebo jak to bylo ) Přesně to bylo "...nebo seš u mě mrtvej Homolka !" :-) Jinak souhlas s Vlastimil7664 - nejdřív koupit, pak už se to nějak pořeší...až se mamka uklidní a nože budou zpátky v příborníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Přesně to bylo "...nebo seš u mě mrtvej Homolka !" Když přesně, tak: "Ti říkám, jestli si ten fotbal neprosadíš, tak jsi u mě mrtvej Homolka." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Prej že jestli si koupim motorku, tak se se mnou rozvede. Očividně máte pevný vztah, když si je jistá tvojí volbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Očividně máte pevný vztah, když si je jistá tvojí volbou Nebo hledá záminku, aby mohla odejít. A zase bude zklamaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky