Návštěvník Zmizík Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Je kverulant to samý, co buzerant?http://zpravy.idnes.cz/videochat-chat-jakub-cech-prostejov-radnice-fee-/domaci.aspx?c=A160412_160842_domaci_kha
RedAce666 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Pokud nedokážeš sám rozhodnout, co je dobré prezentovat veřejně a co je lepší nechat si pro sebe, tak ano, bude lepší, když si to budeš jen myslet. Většině lidí stačí zdravý rozum a žádných dvou let v lochu se bát nemusí.
decebal Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Tak proc nekomunikujes normalne?Ale vždyť komunikuju normálně. Píšu tady fakta. Nic víc, nic míň. Začli jste tady psát o zavírání za názor a to je pitomost. Nic takového tam není.
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ale vždyť komunikuju normálně. Píšu tady fakta. Nic víc, nic míň. Začli jste tady psát o zavírání za názor a to je pitomost. Nic takového tam není.No a já si myslim, ze je a v tom se neshodnem, ale svet bezi dal :-)
decebal Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 A moje babička říká, že tehdy nesměla nadávat veřejně jen na Gusta Husáka. Dnes nemůže už téměř na nikoho...Tak to si babička, při vší úctě, špatně pamatuje a teď žije asi v jiném státě.
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Pokud nedokážeš sám rozhodnout, co je dobré prezentovat veřejně a co je lepší nechat si pro sebe, tak ano, bude lepší, když si to budeš jen myslet. Většině lidí stačí zdravý rozum a žádných dvou let v lochu se bát nemusí.Ano, a co není dobře verejne prezentovat, bude trestano. My, strana, tady ten poradek a společnost plnou lasky udelame.
decebal Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 No a já si myslim, ze je a v tom se neshodnem, ale svet bezi dal :-)No vidíš, myslet si můžeš co chceš:-).
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 No vidíš, myslet si můžeš co chceš:-).Zatim
JaRooN Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Zatim Holt si musíme zvykat, že veřejné mínění asi není shodné s tím naším a většina lidí si pevnou ruku a restrikce prostě přeje...
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Holt si musíme zvykat, že veřejné mínění asi není shodné s tím naším a většina lidí si pevnou ruku a restrikce prostě přeje... No je to tak. zatím to ještě jde napsat do tehle sekce, ale bylo videt, ze i to uz bylo na hraně
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Pokud nedokážeš sám rozhodnout, co je dobré prezentovat veřejně a co je lepší nechat si pro sebe, tak ano, bude lepší, když si to budeš jen myslet. Většině lidí stačí zdravý rozum a žádných dvou let v lochu se bát nemusí.Když to většině lidí stačí, proč to uzákoňovat? Vydá se za pár let slovník zakázaných slov? - jako cikán, buzerant, sluníčkář, dobros.r?Některé názory se opravdu nemají prezentovat veřejně, to máš naprostou pravdu.
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 No je to tak. zatím to ještě jde napsat do tehle sekce, ale bylo videt, ze i to uz bylo na hraně Jo, mě svejma názorama už dost podněcuješ
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Jo, mě svejma názorama už dost podněcuješ No vidíš a ty seš uredni orgán a jsem v pr......
JaRooN Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 ... Vydá se za pár let slovník zakázaných slov? - jako cikán, buzerant, sluníčkář, dobros.r?... A von ještě není vydanej???
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Nevim, bojim se té míry. Třeba "zraněný muslim - dobrý muslim" by ještě proslo? Nebo by to bylo třeba jen na rok basy? Chapes, co tim myslim, ja mam strach, KDO to bude rozhodovat.Jo já chápu jak to myslíš, záleží jak se k tomu postaví soudy a ano i zraněný je podněcování :-p Asi taky chápeš, jak to myslím já Obecně nemám rád regulace a podobné kraviny, zase nějaká pravidla být musí a tohle mi příjde jako jedno z rozumnějších.
eloga Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 když je tu tak veselo kolem názorů....... bla bla bla......http://nazory.aktualne.cz/komentare/zeman-stve-policii-proti-svobodomyslnym-obcanum/r~408fa386014511e6bf6f002590604f2e/**
Klotzman Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Já bych tohle všechno řešil zápasama v blátě. A začal bych s váma tady... Chronomag marast fight fest 2016...
People Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ja preferujem zenske zapasenie v blate.
azeppelin Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) A co ultimate surrender? EDIT: kdybychom to dali na chronomagu, tak jsme hned genderově hyperkorektní Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem azeppelin
martar Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Tak už to utichlo? Sem se sem nechtěl cpát se svým obyčejným naštváním z toho, že jsem vyndal vřetenovou sekačku a zjistil, že ji já debil nezazimoval, nepromazal a že všechny břity i lišta jsou orezlé. No vůl neskutečnej. Všechny výhody vřetenovky jsou pryč. Nevíte, jestli se to da nějak zachránit, přebrousit nebo tak něco? Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem martar
Doporučené příspěvky