Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Souhlasim s afrim. Sam v pohode, s detma to budu eliminovat jak to pujde.

Vojto,jeste k tomu xeno....,mam kamose cernochy,japonce..a v pohode. V bosenskejch horach jsou muslimaci a bylo to tam super a ty lidi paradni. Priznam se,ze mediama ovlivnenej sem a ze treba v metru ve vidni nebo parizi kde bylo ve vagonu 80% arabu jsem se necitil...,ale deti bych ted nevzal treba ani na ukrajinu nebo do gruzie,kde je to jinak neskutecny. A klido pojedem do albanie,na to si lidi taky tukaj na celo. Chci tim rict,ze chci minimalizovat riziko a je me jedno,jestli bordel dela beloch,krestan,muslim,zid....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Porad plati to same, divim se ze je nekam vubec vozite autem anebo je poustite ven na chodnik ...

Co to je za demagogii todle? Voni se snažej eliminovat DALŠÍ riziko.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Co to je za demagogii todle? 

No tak kdyz je 100x pravdepodobnejsi ze umrou v aute (napr. cestou do Chorvatska) nez ze je nekdo zastreli na plazi, kde je logika v tom, tam nejezdit?

Anebo taky, proc kdyz denne podstupuju riziko 100x vetsi se bojim rizika marginalniho ...

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Sám pojedu klidně na kraj světa, ale proč někde riskovat s dětmi a říkat si, pravděpodobnost je velmi malá, nám se to určitě nestane. Každý ať si jede kam chce, ale říct, vy jste idioti když nejedete s dětmi třeba do Tunisu když tam zastřelili "jenom" pár desítek turistů za celá ta léta turismu je trošku mimo. Já si osobně lokality, kam vyrazím s dětmi budu silně rozmýšlet a každý ať si říká co chce :-) peace

Myslím, že Ti utrejch vůbec neříká kam máš jet s dětmi, jen si dělá srandu z té hysterie.... A vůbec musí se tu pořád řešit tyhle sračky ?? Není na internetu dost míst kde si každý najde tu svoji nevyvratitelnou pravdu a může si tam zanotovat s ostatníma nad tím jak je každý muslim něco zvráceného a méněcenného a každy kdo tvrdí něco jiného je vlastizrádce, případně naopak jak je Irán a jiné země krásný a všichni se tam mají dobře atd....

Obě strany mě totiž poměrně serou a tady to mám rád.....

Odkaz ke komentáři

Myslím, že Ti utrejch vůbec neříká kam máš jet s dětmi, jen si dělá srandu z té hysterie.... A vůbec musí se tu pořád řešit tyhle sračky ?? Není na internetu dost míst kde si každý najde tu svoji nevyvratitelnou pravdu a může si tam zanotovat s ostatníma nad tím jak je každý muslim něco zvráceného a méněcenného a každy kdo tvrdí něco jiného je vlastizrádce, případně naopak jak je Irán a jiné země krásný a všichni se tam mají dobře atd....

Obě strany mě totiž poměrně serou a tady to mám rád.....

No a jeste ta medialni stranka veci. To priste az napisou noviny, ze teroristi se chteji zamerit na hrbitovy, tak tam lidi prestanou chodit?

Odkaz ke komentáři

To jsou zase kecy, si jako zustante doma, bude to asi lepsi, aspon nebudou cesti xenofobove delat ostudu venku.

Kazdopadne byste meli vedet, ze sance ze vas nekdo nekde odpravi je cca 100x mensi, nez ze natahnete backory v aute. A nepomuze kdyz budete chodit pesky, jako chodci umrete 20x pravdepodobneji nez nasilnou smrti rukou teroristu.

Zkuste nekdy pouzit mozek.

Tobě je taky ale kulové hovno po tom z koho já mám strach,

protože ti taky nebráním v přesvědčení že se ti nikde nic nestane.

Upraveno uživatelem 123
Odkaz ke komentáři

Porad plati to same, divim se ze je nekam vubec vozite autem anebo je poustite ven na chodnik ...

Tak určitě velká rizika na tebe číhají denně na každém rohu a dlouhou dobu jsem je i dobrovolně vyhledával, ale dokud budou moje děcka v mé režii, udělám všechno proto abych je před těmito riziky ochránil. Až budou z hnízda, ať si klidně lezou na Everest, budu za to jenom rád. A s tím cestováním, myslím že kluk se nějak nenudí, ve čtyřech letech naštívil dva ostrovy, sedm států a život má před sebou. Takových krásných vcelku bezpečných lokalit je na zeměkouli stále dost, spíš mě trochu děsí představa, že budou ubývat, no snad se to všechn zlepší a jednou bude moc třeba bez obav navštívit jinak krásnou Sýrii ;)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Gustaf napsal co ho naštvalo, jedno jestli racionálně nebo ne. Ostatní diskuze sem nepatří. Tak se na to vykašlete. Fakt to sem musím psát každej druhej den? Hádáte se tu furt ty samý lidi na obou stranách. Tak to vemte fakt jako, že se nepřesvědčíte a už to sem necpěte.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lack71

Tak pánové, dnes jsem malý vítěz já ..... i když se mi cukal prst na klávesnici nenapsal jsem na dané téma ani písmenko.... Jsem si dobře vědom skutečnosti, že jako greenhorn nejsem neprůstřelný a klidně by mě mohl propíchnout i nějakej banán. A tak vám  až v květnu, samozřejmě velmi opatrně sdělím, jak bylo u mohamedánů na Sahaře

Odkaz ke komentáři

Gustaf napsal co ho naštvalo, jedno jestli racionálně nebo ne. Ostatní diskuze sem nepatří. Tak se na to vykašlete. Fakt to sem musím psát každej druhej den? Hádáte se tu furt ty samý lidi na obou stranách. Tak to vemte fakt jako, že se nepřesvědčíte a už to sem necpěte.

A co, se budeme teď bavit už jenom o tom co nám dovolíš, nebo co? Vždyť se jenom debatuje nad tím, jestli je rozumné v dnešní době jezdit na dovolené s dětmi do určitých lokalit, aspoň já to tak pochopil. Ještě chvíli a Utrejch by mě ukecal, teď si to celé zkazil  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, dnes jsem malý vítěz já ..... i když se mi cukal prst na klávesnici nenapsal jsem na dané téma ani písmenko.... Jsem si dobře vědom skutečnosti, že jako greenhorn nejsem neprůstřelný a klidně by mě mohl propíchnout i nějakej banán. A tak vám  až v květnu, samozřejmě velmi opatrně sdělím, jak bylo u mohamedánů na Sahaře

+1 a ta Sahara mě zajímá ( pak se pochlub )

Odkaz ke komentáři

Tak vono na té pláži apod. je hlavně problém, že nejde opětovat palbu, kvůli potrhlým protizbraňovým omezením. Mít možnost ho smáznout hned na začátku útoku, tak ztráty na životech klesnou na čtvrtinu a hned jsou šance vyšší.

Zvykejme si na to, že na světě nebude bezpečno, jak jsme byli zvyklí a bohužel budeme muset začít fungovat jak v Izraeli.

Odkaz ke komentáři

Tak vono na té pláži apod. je hlavně problém, že nejde opětovat palbu, kvůli potrhlým protizbraňovým omezením. Mít možnost ho smáznout hned na začátku útoku, tak ztráty na životech klesnou na čtvrtinu a hned jsou šance vyšší.

Zvykejme si na to, že na světě nebude bezpečno, jak jsme byli zvyklí a bohužel budeme muset začít fungovat jak v Izraeli.

To jakože by sis na pláž bral ručník, krém na opalování a útočnou pušku?
Odkaz ke komentáři

To jakože by sis na pláž bral ručník, krém na opalování a útočnou pušku?

je na tom něco divnýho ?

se ani nedivím...................

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/somalske-deti-soutezily-vitez-dostal-kalasnikov/r~i:article:714906/

voni jsou fakt jiný

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zajimavosti/125161/vitez-recitacni-souteze-dostal-samopal-a-minu.html

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...