Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

sorry za zmatení, parkovací místa jsou ...

Davide mám ten samý problém, ulice dlouhá pár stovek metrů, stranou jsou i místa k parkování.

Pokud tam stojí jen jedno auto tak vždy před výjedem z mé garáže. Žena má oktávku kombika,vyjíždět v tomto stavu je masakr. Vždy jdu za majitelem slušně vysvětlím bla bla, ale nedávno mě jeden poslal do perdele co ho otravuju že tam mám místa dost. Začal sem si už o sobě myslet že jsem kokot ale vidím že nejsem sám :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štve mě, že po dvou měsících absence už musim zejtra do práce. Což je pikantní v tom, že celou tu dobu práce stála a čeká na mě. K****drát.

To měl třeba Gaudí v Barceloně stejný.. a stejně to nedodělal.. :-)

Odkaz ke komentáři

Davide mám ten samý problém, ulice dlouhá pár stovek metrů, stranou jsou i místa k parkování.

Pokud tam stojí jen jedno auto tak vždy před výjedem z mé garáže. Žena má oktávku kombika,vyjíždět v tomto stavu je masakr. Vždy jdu za majitelem slušně vysvětlím bla bla, ale nedávno mě jeden poslal do perdele co ho otravuju že tam mám místa dost. Začal sem si už o sobě myslet že jsem kokot ale vidím že nejsem sám :)

attachicon.gifh.jpg

fotka jak od nás :-) Přesně tahle pěkně uprostřed. 

Když nepomůže dohoda, jsou tu páni v uniformách, zaprvé pro každý směr jízdy tam musí být 3 metry, par 25 odst. 3 zákona o provozu na pozemních komunikacích (jestli tak parkuje víc lidí, budou tě mít rádi, osobně jsem ostatní sousedy obešel dopředu), pak je ještě možnost stání a zastavení, myslím par. 27 je tam že nesmí stát před vjezdem na pozemní komunikaci, polní, lesní cesta a ostatní místa ležící mimo komunikaci.

Jako další možnost jsem měl nachystanou žádost o žlutou čáru, ale očekával bych tuhý boj s úředním šimlem. Je zbytečný dávat vodorovné značení tam, kde zákaz stání vyplývá ze zákona. No a poslední možnost je noční brigáda se štětkou a plechovkou žlutý barvy.

Odkaz ke komentáři

Ach tak, to je pech. Mně zase nevěřili, že mám kam odcházet, personalistka mi paličatě tvrdila, že od nich určitě půjdu na pracák - sice jsem v okamžiku výpovědi už měl slíbeno v novém zaměstnání, že mě berou včetně data nástupu, ale nebyla ještě podepsaná smlouva, a dokud nebyla podepsaná, nechtěl jsem říkat, kam jdu, tak si mysleli, že blufuju...

Odkaz ke komentáři

Ani ne tak naštvalo, jako spíš zamrzelo: v sobotu jsem ve Fashion Aréně v Praze zaparkoval náhodou před (asi) kolegou z fóra, viz foto a samolepka, nechal jsem mu za předním sklem vzkaz (koza...) ale dotyčný to na fóru nereflektoval :) možná řídila manželka a vyděsilo ji to, psal jsem to totiž rudou rtěnkou od přítelkyně :D

nK2x8.jpg

Odkaz ke komentáři

Hmm, tak tohle zřejmě 100% známé a univerzální "heslo" chronomagu mě naštěstí minulo. Kdybych viděl, jak mi to někdo matlá rtěnkou na auto, asi by mi to pak s hlavou na podlaze nevysvětlil :-/

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...