Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nekecej, fakt zadny bobule navic?! :( .

Ne, jen mám navíc na značky celou Prahu 10, fimaře, reklamu a vyjímky. Ted už budu chodit počítat lidi na přechod asi někdy o půlnoci, nebo kdy. Fakt sám nevím a jen tu čumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, jen mám navíc na značky celou Prahu 10, fimaře, reklamu a vyjímky. Ted už budu chodit počítat lidi na přechod asi někdy o půlnoci, nebo kdy. Fakt sám nevím a jen tu čumím.

Tak to je mi fakt lito. Treba se to srovna.

Odkaz ke komentáři

Všechno co jsme měli soukromě i přes firmu u O2 postupně ruším a bylo mi jasné, že to nebude žádný oříšek. No tvl co tihle šmejdi zlodějský předvádí, to nemá obdoby :-(

Ja to taky zazil, postupne nekolikrat lhali, potom nedodrzeli smlouvu no a nakonec jsem to vzdal a zaplatil asi 500, ktere bych sice platit nemusel, ale uz jsem chtel mit pokoj. No a za pul roku mi prijde upominka na zaplaceni smluvni pokuty asi 12 000,- to nevim kde si vymysleli, tam nastesti uznali chybu a omluvili se. A to byl prosim jen internet. Mam u nich teda telefon, ale tam to mame na firmu pres nejakeho zprostredkovatele a ten vse domluvi do deseti minut. Prestoze se na pobocce, nebo lince dusuji, ze to proste nejde atd....
Odkaz ke komentáři

Mě třeba u jednoho internetu výměřili pokutu 300 Kč, složenka byla za týden doma, okamžitě zaplacena a dnes když jsem tam volal mi řekli, že to všechno pokračuje jelikož jsem nenahlásil nějaký kód, který mi ale už nepřišel, takže od začátku. Druhý internet, všechno protahovali, halda dokumentů a teď když se to mělo zrušit mi najednou oznámili, že to půjde zrušit nejdříve v lednu 2017, což je po měsíci rušení úplně nová informace, protože doposud to údajně šlo. No nic, už to má náš právník, já na to nemám nerva. Jednou jsem to zažil s Upc a bohatě stačilo se s nimi hádat půl roku aby mi zrušili satelit. Neskutečný co se tady děje!!

Odkaz ke komentáři

Dnešek se vyvedl. Nejdřív ráno ujedu pár set metrů od domu a na silnici Čakovice->Kbely bouračka několika aut, která tenhle směr prakticky uzavřela - co sem letmo zahlídnul, byla v tom snad X5, nějaký osobák a menší náklaďák. Takže otočka a do práce přes Letňany. Jenže to samozřejmě udělali všichni, takže cesta nějakých 6km co normálně trvá 10 minut tentokrát skoro hodina. Ale dobrý říkám si, kdo by spěchal do práce. Odpoledne vezu ženu na vyšetření na Smíchov. Čekání trávíme s prckem v OC Nový Smíchov a při odjezdu taková kolona na vnitřním parkovišti, že jen výjezd nám trval hodinu a půl. A nakonec bonbonek - během dne sem si několikrát blejsknul hodinky a všechny fotky sem teď zjistil, že sou mázlý. Já to věděl už ráno, že sem si měl vzít houmofis, ženu poslat busem a vegetit doma :)

Odkaz ke komentáři

Mě třeba u jednoho internetu výměřili pokutu 300 Kč, složenka byla za týden doma, okamžitě zaplacena a dnes když jsem tam volal mi řekli, že to všechno pokračuje jelikož jsem nenahlásil nějaký kód, který mi ale už nepřišel, takže od začátku. Druhý internet, všechno protahovali, halda dokumentů a teď když se to mělo zrušit mi najednou oznámili, že to půjde zrušit nejdříve v lednu 2017, což je po měsíci rušení úplně nová informace, protože doposud to údajně šlo. No nic, už to má náš právník, já na to nemám nerva. Jednou jsem to zažil s Upc a bohatě stačilo se s nimi hádat půl roku aby mi zrušili satelit. Neskutečný co se tady děje!!

přesně z tohodle důvodu jsem si začal nahrávat hovory v mobilu i já. Na lince slíbeny podmínky, který pak v doručené smlouvě nebyly a najednou to nešlo a nic takovýho mě přece nikdo nemohl slíbit, ale podepsat je nutný hned jak dojede kurýr a předem smlouvu nepošlou, od toho přece dávají milostivě 14 denní výpovědní lhůtu. Jednou si hovor s objednávkou našli a přehráli a pak mi z reklamací tvrdili, že hovor byl z externího call centra a že ho nemají a že je to celý určitě moje chyba. Pro změnu teda T-mobile, ale dělají mi to při každé změně čehokoliv. Největší peklo bylo stěhování čísla od jednoho zaměstnavatele k druhýmu. S vlastní firmou jsem nakonec utekl k virtuálu, co přeprodává T-mobile. Podmínky i domluva lepší a mám svatej klid...

Odkaz ke komentáři

Dnešek se vyvedl. Nejdřív ráno ujedu pár set metrů od domu a na silnici Čakovice->Kbely bouračka několika aut, která tenhle směr prakticky uzavřela - co sem letmo zahlídnul, byla v tom snad X5, nějaký osobák a menší náklaďák. Takže otočka a do práce přes Letňany. Jenže to samozřejmě udělali všichni, takže cesta nějakých 6km co normálně trvá 10 minut tentokrát skoro hodina. Ale dobrý říkám si, kdo by spěchal do práce. Odpoledne vezu ženu na vyšetření na Smíchov. Čekání trávíme s prckem v OC Nový Smíchov a při odjezdu taková kolona na vnitřním parkovišti, že jen výjezd nám trval hodinu a půl. A nakonec bonbonek - během dne sem si několikrát blejsknul hodinky a všechny fotky sem teď zjistil, že sou mázlý. Já to věděl už ráno, že sem si měl vzít houmofis, ženu poslat busem a vegetit doma :)

O tom výjezdu z OC Smíchov se ví dlouhodobě, bohužel řešení není ( a až začnou platit zony i na Smíchově,..... ).

Jediná tragedie jsou ty fotky :-))

Odkaz ke komentáři

O tom výjezdu z OC Smíchov se ví dlouhodobě, bohužel řešení není ( a až začnou platit zony i na Smíchově,..... ).

Jediná tragedie jsou ty fotky :-))

Hlavní ale je, že výjezdovej semafor z parkingu jede pravděpodobně celou noc i v době uzavření parkoviště, ještě musím vysledovat tu návaznost na další řadu semaforů směr Radlická, Plzeňská, Strahovský tunel, jestli alespoň ta funguje, tak je to jedno, ale mám pocit že v noci právě ne.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

miluju susteni papirku v kapse, tohle me fakt vytaci, si priste pudu kupovat hodinky asi vole s krabici vod bot ne http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ecb-prestane-vydavat-bankovky-o-hodnote-500-eur-boji-se-jeji/r~48d98760122411e69d46002590604f2e/

Pro zlepšení nálady po ránu na plícním výborné :-)

Odkaz ke komentáři

U nás na vesnici určitě, hlavně když koukám kolem sebe v čekárně na ty socky, smrad tady že by jeden pad. Hlavně že každý z nich hulí sto retek denně. Šel jsem si jenom pro bombičky a už si mě tady nechali, když zjistili že si foukám tři roky propadlé :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Všechno co jsme měli soukromě i přes firmu u O2 postupně ruším a bylo mi jasné, že to nebude žádný oříšek. No tvl co tihle šmejdi zlodějský předvádí, to nemá obdoby :-(

Už jsem od nich pryč a musím říct, že větší bandu šmejdů jsem dlouho neviděl. Ty chcípáci, co vosolej seniora o deku a hrnce jsou proti nim Mirkové Dušínové

Odkaz ke komentáři

miluju susteni papirku v kapse, tohle me fakt vytaci, si priste pudu kupovat hodinky asi vole s krabici vod bot ne http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ecb-prestane-vydavat-bankovky-o-hodnote-500-eur-boji-se-jeji/r~48d98760122411e69d46002590604f2e/

S krabicí od vína

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...