Strocek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 tohle bych ani neviděl jako politiku jako spíš hledání pravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak dnes pech, ale vyzkoušel jsem svůj um v dobývání se přes dveře Byl jsem běhat, když jsem doběhl domu - odemknu dveře, hodim dovnitř mobil, ipod, čepici, klíče a zouvám si venku na rohožce boty. Najednou přímo před hlavou bum a dveře zabouchnutý. Nejdu pro řešení nikdy moc daleko - jeden kop vedle kliky a dveře se rozletěly, rána přes celý panelák a samo, že kousky "jazýčku" kliky všude. Vše dobře dopadlo, zítra koupim novou vložku a je to, ale je to další sraní navíc, v novém bytě kde jsem cca 3 týdny :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) To Strocek: Cha cha, hledání pravdy v ČR myslíš jó aneb pravda a láska zvítězí, leda tak velký hovno... Upraveno 14. července 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Kuwa, nechci zit ve lzi! To neni politika, to fakt hledani pravdy! A ta je pekne hluboko v zádeli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Poškození čelního okna je nejčastější pojistnej podvod? Já to řešil doposud 4x a věř, že nikdy jsem si okno nerozbil sám, natož úmyslně. Vždycky je to tak, že za někým jedeš a šutr odlítne od něj. Podle mne je jedna z největších vychcaností pojišťoven, zpochybňovat tento druh plnění. S Kooperativou mám zkušenost tu nejhorší. Po řadě let u nich s celým svým vozovým parkem mě vzali u huby tak, že jsem byl dotlačen řešit znalecký posudky a právníky. Až po dvou letech blbejch keců z jejich strany jakž takž dorovnali při poslední předžalobní výzvě. Stejně jsem skončil v mínusu oproti posudku, plus náklady šly za mnou. Přešel jsem tehdy k Allianzu, od té doby jsem neměl žádnou událost, takže netuším, jak jednají v případě plnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tve já sem v tomhle vlákně a napadlo mě postnout to až teď...takže dneska mi došel balík z USA mikina a kraťasy Champion. Je to smutný, ale v Čechách už nekoupíš nic, co se týče kvalitního oblečení a když, tak neni výběr a čekáš na velikost další kvartál a nebo za rakety, takže ebay. Tak jsem koupil samostatně mikinu a za den dva kraťasy. Bohužel u stejnýho prodejce a ten vocas to samozřejmě poslal v jednou balíku... takže mě neminulo DPH a práce celníka cca pětsetpádlo na víc... ale to zkusim ještě s prodejce uhádat, že kvůli němu jsem platil celní poplatky, protože kdyby to poslal po jednom, tak jak měl, tak neplatim nic nebo alespoň slevu na další mikinu. No, to ale neni ještě všechno a protože mě u těch kraťasů dycky serou ty našitý visačky vzadu tak, že jí odpárám... No jasně, že jsem tam udělal malou dirku, sem se seknul nůžkama, takže sekce prodej a už jsou prodaný za půlku... No jo, jenže si chci ty samý koupit znova a heleho, oblíbenej prodejce už nemá, tak jsem je vzal u dalšího o nějaký ty kila zase dráž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) My sme se šli jednou s kámošem nechat ostříhat, tak jsme se sešli v 10:00 Na růžku a někdy odpoledne už jsme seděli pod takovejma těma helmama v dámským kadeřnictví a volali na nás policajty. Tak jsem šli jinam, z dlouhejch vlasů dohola a ten kámoš se pak v cca devět večer v hospodě ve spánku pochcal.Potrebuju vostrihat.Chcat jsem byl, doufam, ze nemas dvorniho kadernika.Pac to sou vetsinou bukvice. Upraveno 14. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 A aktuálně mě naštval stav motorky po třídenním vejletu v třídenním dešti. Jak různě flikujou silnice, tak jsme projeli po nějaký čerstvý penetraci, nebo jakým ksindlu. Celej bajk je zadělanej takovým šedým připečeným svinstvem, z motoru se tomu nechce ani benzínem ... no nebejt tvrďák, tak se rozbulím jak malej. Ale zas jsem poznal prima chlapa se sklípkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak manželku to nepřekvapilo ani trochu, prý už se mnou nějákej ten pátek je... My ještě připomněla když jsem si před léty koupil parádní Goretexku od NorthFacu a ještě ten den, kdy jsem si ji dovezl šel dolejt vodu do baterky v autě. No trochu to na mě tenkrát šplejchlo a do rána v bundě velké díry skrz na skrz Kraťasy v čoudu, na zahradu ale good, dnes jedu pro nový....dějí se horší věci, ale naštve to no":D ty máš riadne príhody..Furt sa smejem a ty aj tak časom vytiahneš zas niečo nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tve já sem v tomhle vlákně a napadlo mě postnout to až teď...takže dneska mi došel balík z USA mikina a kraťasy Champion. Je to smutný, ale v Čechách už nekoupíš nic, co se týče kvalitního oblečení a když, tak neni výběr a čekáš na velikost další kvartál a nebo za rakety, takže ebay. Tak jsem koupil samostatně mikinu a za den dva kraťasy. Bohužel u stejnýho prodejce a ten vocas to samozřejmě poslal v jednou balíku... takže mě neminulo DPH a práce celníka cca pětsetpádlo na víc... ale to zkusim ještě s prodejce uhádat, že kvůli němu jsem platil celní poplatky, protože kdyby to poslal po jednom, tak jak měl, tak neplatim nic nebo alespoň slevu na další mikinu. No, to ale neni ještě všechno a protože mě u těch kraťasů dycky serou ty našitý visačky vzadu tak, že jí odpárám... No jasně, že jsem tam udělal malou dirku, sem se seknul nůžkama, takže sekce prodej a už jsou prodaný za půlku... No jo, jenže si chci ty samý koupit znova a heleho, oblíbenej prodejce už nemá, tak jsem je vzal u dalšího o nějaký ty kila zase dráž... A co je hele na těch trenclích tak super? Strejda nosíval před dvaceti lety podobný, taky šedivý a na gumě. Ale jednou je u ohně propálil, tak šli na hadry a druhej den koupil na tržnici ty samý asi za dvacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Poškození čelního okna je nejčastější pojistnej podvod? Já to řešil doposud 4x a věř, že nikdy jsem si okno nerozbil sám, natož úmyslně. Vždycky je to tak, že za někým jedeš a šutr odlítne od něj. Podle mne je jedna z největších vychcaností pojišťoven, zpochybňovat tento druh plnění. S Kooperativou mám zkušenost tu nejhorší. Po řadě let u nich s celým svým vozovým parkem mě vzali u huby tak, že jsem byl dotlačen řešit znalecký posudky a právníky. Až po dvou letech blbejch keců z jejich strany jakž takž dorovnali při poslední předžalobní výzvě. Stejně jsem skončil v mínusu oproti posudku, plus náklady šly za mnou. Přešel jsem tehdy k Allianzu, od té doby jsem neměl žádnou událost, takže netuším, jak jednají v případě plnění.Chcel som napisat nieco podobne. Ako moze byt celne sklo podvod? Ok, chapem ze za plnej premavky nieje mozne si byt na 100% isty od ktoreho AUTA siel ten kamen. Ale za predpokladu ze PZP je Povinne, by to v principe malo byt jedno. Mna to tiez stve, pride mi to ako odrb od poistovni. Nastastie dnes uz vymena skla nestoji moc, ani na velke auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 ... vypadl proud, je tady vsude tma jak v pr.deli :-) no aspon vime kde bydlime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Americkej: nechce se mi to nikde lovit, ale muzes zaguglit a neco si precist. Namatkou ze statistik CAP:Pojišťovny sdružené v České asociaci pojišťoven (ČAP) prověřily v roce 2015 přes 15 tisíc podezřelých pojistných událostí a prokázaly pojistné podvody v hodnotě 1,2 miliardy Kč Pojištění vozidel ? 6 008 případů, výše prokázané hodnoty 353 850 000 KčPojištění majetku ? 1 607 případů, výše prokázané hodnoty 407 344 000 KčPojištění odpovědnosti ? 526 případů, výše prokázané hodnoty 197 107 000 KčPojištění osob ? 7 602 případů, výše prokázané hodnoty 250 177 000 KčCelkem ? 15 743 případů, výše prokázané hodnoty 1 208 478 000 Kč Tim chci rict, ze je to business jako kazdej jinej a podle cetnosti poj. podvodu si ty pojistovny asi nastavujou miru vstricnosti/citlivosti reseni hlasenych skod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 ...dostane totiž zaplaceno bez ohledu na to co dokáže... přesně tak - dostává zaplaceno bez ohledu na to, co dokáže, protože mu platím měsíční fix a v tom mám veškeré služby pro firmu + mi řeší soukromé věci jako třeba toto... takže mě to nebude stát ani korunu, ale řešit to bude stejně, jediné co max zaplatím bude soudní poplatek, ale jsem přesvědčen, že k tomu ani nedojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Americkej: nechce se mi to nikde lovit, ale muzes zaguglit a neco si precist. Namatkou ze statistik CAP:Pojišťovny sdružené v České asociaci pojišťoven (ČAP) prověřily v roce 2015 přes 15 tisíc podezřelých pojistných událostí a prokázaly pojistné podvody v hodnotě 1,2 miliardy Kč Pojištění vozidel ? 6 008 případů, výše prokázané hodnoty 353 850 000 KčPojištění majetku ? 1 607 případů, výše prokázané hodnoty 407 344 000 KčPojištění odpovědnosti ? 526 případů, výše prokázané hodnoty 197 107 000 KčPojištění osob ? 7 602 případů, výše prokázané hodnoty 250 177 000 KčCelkem ? 15 743 případů, výše prokázané hodnoty 1 208 478 000 Kč Tim chci rict, ze je to business jako kazdej jinej a podle cetnosti poj. podvodu si ty pojistovny asi nastavujou miru vstricnosti/citlivosti reseni hlasenych skod.... což nutně musí být zákazníkovi, který OPRAVDU chytil kamínek do okna, jednoznačně u zádele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 přesně tak - dostává zaplaceno bez ohledu na to, co dokáže, protože mu platím měsíční fix a v tom mám veškeré služby pro firmu + mi řeší soukromé věci jako třeba toto... takže mě to nebude stát ani korunu, ale řešit to bude stejně, jediné co max zaplatím bude soudní poplatek, ale jsem přesvědčen, že k tomu ani nedojde.Tak to se máš máš to v paušálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 No určitě to je podvod - u Porsche jsem si schválně mlátil kladívkem do čelního skla, abych ho měl rozbité a musel jsem ho měnit, tedy vézt auto z Liberce do Prahy, pak se nějak dostat domů a druhý den se zase nechat pro auto dovézt... nemám nic lepšího na práci než tohle. :-D První na co se mě v kooperativě ptali bylo, jestli to auto mám pojištěné i havarijně ať si to vyřeším z havarijního. Z toho jsem pochhopil, že se jim prostě nechce plnit... musím říct, že kdysi jsme tam měl pojištěno mnoho firem, platil jsem jim přes milion korun ročně na pojistkách (měl jsem kamionovou dopravu) a stejně byl při každém plnění nějaký problém... přitom jsem si pak nechal vyjet statistiky a na plnění nevyplatili ani 30% toho, co jsme jim zaplatili a stejně se srali. Tak jsme tam vše zrušili a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) To Strocek: Cha cha, hledání pravdy v ČR myslíš jó aneb pravda a láska zvítězí, leda tak velký hovno...to bylo takový zamyšlení, ale rozumim ti... A co je hele na těch trenclích tak super? Strejda nosíval před dvaceti lety podobný, taky šedivý a na gumě. Ale jednou je u ohně propálil, tak šli na hadry a druhej den koupil na tržnici ty samý asi za dvacku.to je správná otázka! Hele všechno čím ty trenlce můžou bejt dobrý. Pohodlný, síla gumy v pase, pevný kapsy, životnost a to žíhání hlavně ta tmavá Granite Heather ta schová i zakydanej guláš, takže i praktický a to jsem přesvědčenej, že ty strejdovy tohle určitě neuměly Upraveno 14. července 2016 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 2dan010 - a měls to čelní sklo pojištěný? Firem provozujících kamionovou přepravu se škodním průběhem do 30% je v Česku hooodně málo. Na flotile, pokud to bylo celkový pojistný i s majetkem, tak to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 docela síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky