MJ. Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Paráda, ty nás zachrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Tak, je pravda že hipsteři z náplavky by mohli mít taky útočnou skvadru na těch starých kolech a v případě nouze mohou protivníka zničit kousavými komentáři na soc. sítích, nebo sendvičem s vejcem Benedikt ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Jako tendle názor se mi líbí :... že v Čechách bude české zákony poslouchat i Alláh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 já nevim, ale když sou to takoví češi, neměli by to bejt spíš Vojáci Praotce Čecha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 No bať...se mi zdá, že se taky ňák nemá ani vyslovovat darmo jeho jméno, nebo se nasere, tak nevim co si myslí vo tom xichtu co nosej ti udatové na cemru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Wolové, praotec Odin byl spolužák ze střední praotce Čecha a je tam dohoda, že jejich trejdmark mohou používat obě strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 No spíše je nepochopitelné že bezpečnostní složky pustí na kolonádu několika tunový kamion který řídí Tunisan tvrdici že veze zmrzlinu když o svátcích je ve Francii jízda kamiónů zakázána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Tak policajti jsou stejný dementi ve Francii, jako u nás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ta česká pošta, ta je fakt neskutečná. Mám něco na počtě (ve schránce lístek), časy nevyplněný, tak tam jedu vystojim si tu frontu a bába, hele ještě to tu neni... A já, tady je napsáno vyzvednout možno dneska... a to dneska je, tak jako chci ten balík (ještě sem jí chtěl říct neser mě bábo ), a vona, že mám přijít za hoďku, ale že mi může dát tel. číslo na počťáka co tam byl a že ho můžu vodchytnout. Tak že jo, že mu cinknu a klidně mu pojedu naproti aby teda neměl zajížďku, tak to 2x nebral syčák... tak si tam postojím podruhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Tak policajti jsou stejný dementi ve Francii, jako u nás!hle já tam nebyl, ale co sem slyšel od lidí, ale i od fízlů co tam byli na nějaký spolupráci, tak ty frantíci tam maj docela bordel a tak nějak salámisti, že (ač je to asi k nevíře ) můžeme bejt rádi za ty český... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ta česká pošta, ta je fakt neskutečná. Mám něco na počtě (ve schránce lístek), časy nevyplněný, tak tam jedu vystojim si tu frontu a bába, hele ještě to tu neni... A já, tady je napsáno vyzvednout možno dneska... a to dneska je, tak jako chci ten balík (ještě sem jí chtěl říct neser mě bábo ), a vona, že mám přijít za hoďku, ale že mi může dát tel. číslo na počťáka co tam byl a že ho můžu vodchytnout. Tak že jo, že mu cinknu a klidně mu pojedu naproti aby teda neměl zajížďku, tak to 2x nebral syčák... tak si tam postojím podruhýJá jsem měl stejný lísteček ve čtvrtek, také jsem si přečetl předtištěné "...vyzvednout dnes, tj v:..." a v kolonce čas bylo XXXXXX do XXXXXX, tak jsem raději cestu neriskoval a chápal to jakože to tam ještě není, jinak by tam čas vyplnil. Pokus proběhl v 15:46, pošta má do 18, přišlo mi to celkem logický a jak vidím, dobře jsem udělal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 to si dobře udělal... teď jdu z druhýho pokusu a ještě tam ten počťák nedorazil... Tak říkám nevochotný bábě, hele ste mi říkala, že mám přijít do 4, je půl pátý a nic, kdyby na tom lístečku bylo, že mám přijít v pondělí, tak tady nevotravuju... a bába no tak počkejte on tu musí každou chvíli bejt. Tak jí říkám hele já sem mu před tim volal nebral mi to, tak mu zkuste cinknout kdy dorazí ať tady netvrdnu. Tak takovej výraz báby ve smyslu jestli jsem se nepo.... sem ještě snad neviděl a říká hóóóódně nasraně, tak když vám to nebral... a já: Ale moje číslo nezná ne a když mu budete volat z pracovního, tak by to zvednout mohl ne? Tak na mě chvíli koukala, než jí to došlo tak, že mu teda cinkne a taky jí to nebral a že mám přijít před pátou... jel jsem si pro basu do Penny (Březňák 11 v akci ještě jsem ho neměl tak snad se to dá pít) no a že než to zkusim, ten třetí pokus tak, že na to počtu radči cinknu jestli už dorazil, tak mi to tam taky nebrali. Osobně jsem to už neriskoval, protože by mi taky bába mohla říct: Nó on to nechá v depu v autě ty balíky a přiveze je až v pondělí ráno až bude nabírat nový...a to by mě tutáč kleplo. Jinak dneska ráno na poště v Práglu jsem posílal doporučeně ty kraťasy (viz předchozí posty) a hnedle si řekli vosmačtyřicet ká, že se nestydí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Dobrá ironie: Pondělí tropický den, nejvyšší teploty jsou dosaženy na jižní Moravě, já tam v tu chvíli blbnu těsně pod stropem tropického skleníku zámku s příznačným názvem LEDNICE při docela fizicky náročné práci.Ztráta potu je v 60 stupních odhadem okolo 1 litru za 5 minut Horší by bylo snad už jen provádět inspekci vysoké pece za provozu.Od té doby doplňuji tekutiny, takže mé útraty v restauračních zařízeních výrazně vzrostly. Upraveno 15. července 2016 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 já nevim, ale když sou to takoví češi, neměli by to bejt spíš Vojáci Praotce Čecha?Neblbni, Emdžeji, praotec Čech je nepřípustnej - nevhodn? totiž připomíná fakt, že i my jsme kdysi přimigrovali Ale to je už dávno! To se nepočítá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 No spíše je nepochopitelné že bezpečnostní složky pustí na kolonádu několika tunový kamion který řídí Tunisan tvrdici že veze zmrzlinu když o svátcích je ve Francii jízda kamiónů zakázána.JJ, vůbec tomu nerozumím, výjimečný stav a oni se ani nekouknou, co má uvnitř. IMHO je to jejich průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Paráda, ty nás zachrání Priznej se, ze jsi tam i ty a ty damaska mas jako maskovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ráno Nice, teď aktuálně vojenský převrat v Turecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 No to je spíše pozitivní zpráva... vypadá to, že alespoň část armády je věrná odkazu Atatürka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Tak doufejme, nebude to poprvé, co to armáda v Turecku dá do pořádku, ale doba je zlá, nestabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 To je fakt...no ale nechtěl bych se teď válet někde v Antálii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky