Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ajajaj, nepříjemný, tak ať je táta brzy ok...

Snad to bude ok, ale pres Beroun a Horovice snad koncime ve Vinohradsky nemocnici, kde jsem mohl teoreticky zacinat, kdybych to nemel asi nejdal, co to jde :-). Tak se aspon poradne projedu v aute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuncak7: drzim palecky

Odkaz ke komentáři

....Je třeba aby všichni slušní lidé, bez ohledu na víru a přesvědčení, drželi při sobě. To co tady většina předvádíte, je kýžená reakce vraždících pomatenců.

To je jen hezká teorie. Prakticky to ale není možné. Proč? Protože s výjimkou lidí, které osobně znáš, NEVÍŠ, kdo je slušný a kdo ne. A velmi často to nepoznáš ani u lidí, které znáš. To platí pro obyčejné vrahy i pro teroristy. U teroristů je okolí často překvapené tím, že to byl slušný kluk, měl slušné rodiče... takže se nediv, že s muslimy v Evropě hodně lidí držet při sobě nechce. Stejně tu mlátíme prázdnou slámu. Filo musí mít jiný názor než třeba já, protože žije ve státě, kde už je silná muslimská přítomnost, nic s tím nenadělá a musí se s tím nějak naučit žít. Já žiju ve státě, kde muslimové zatím téměř nejsou, a proto si spíš pokládám otázku, jestli o podobné problémy, kompromisy, násilí a multikulti stojím, a pokud to budu schopen ovlivnit, vítat rozhodně nebudu. Když pro nic jiného, tak kvůli prosté matematice. Stačí se podívat na prům?rný počet dětí v rodinách praktikujících evropských muslimů. Ano, jsou to lidé jako my. Přesto nechci, aby se mé d?ti staly kulturní a náboženskou menšinou, protože by je to v lepším případě znevýhodnilo, v horším ohrozilo na životě. Sorry za upřímnost. A pro sebe už si ukládám distanc od politiky dřív, než zjistím, jak funguje status varování :)

Odkaz ke komentáři

Stejně jako u kohokoli, nepoznáš, kdo je v pohodě a kdo ne. Nepoznáš to u dědka, který vymaluje místní knajpu mozky štamgastů. Nepoznám to u dobře situovaného seveřana, který během jednoho odpoledne odpraví na ostrově tábor děcek. A nepoznám to ani u osmnáctiletého deprivanta původem nevím odkud. Ale s jistotou vím, že se mi neuleví, když si půjdu zaházet molotovem na místní prodejce kebabu a budu u toho halekat něco o muslimské invazi.

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že tady nikdo neřeší napojení. Jde o to, že to byl muslim.

Jestli byl napojenej nebo ne, je irelevantni. Problem stejne tak neni principialne ve vire. Problem je, ze se jejich nabozenske/kulturni komunity nedokazou realne integrovat do spolecnosti - ekonomicky, spolecensky, hodnotovym systemem. Takze se pri nezvladnuti dusledku sveho uzavreneho zivotniho stylu, ekonomickem a zivotnim neuspechu snadno necha zblbnout radikalnima myslenkama. Problem uprchliku prichazejicich do Evropy neni v tom, ze by nam zacali rezat hlavy. Je v tom, ze spolecnost je nedokaze pojmout, integrovat a casem to nekde rupne. A vsechny ty neziskovky pres jejich mnozstvi te integraci rozhodne nijak nepomuzou. Cesta vede jedine pres ekonomickou integraci.
Odkaz ke komentáři

Halekání o muslimské invazi se ale nerovná házení molotovy na prodejce kebabu...

Myslíš, že to vede ke vzájemnému porozumění? Nebo myslíš, že všeobecná majoritní rétorika sleduje nedrakonický přístup? Asi ne že.

Odkaz ke komentáři

Dokud budou probíhat války v Afghánistánu, Iráku a Sýrii, tak těžko můžeme očekávat, že se situace zlepší. Muslimové vedou svatou válku a to, že imigranti do západního světa nesdílejí jeho odlišné hodnoty a životní styl, nejsou schopni se integrovat, tomu nepomáhá. Bohužel to, že se jich sem valí další milióny celý problém výrazně zhoršuje. A bůhví, jak to celé ovlivní ještě aktuální dění v Turecku...

Odkaz ke komentáři

Jestli byl napojenej nebo ne, je irelevantni. Problem stejne tak neni principialne ve vire. Problem je, ze se jejich nabozenske/kulturni komunity nedokazou realne integrovat do spolecnosti - ekonomicky, spolecensky, hodnotovym systemem. Takze se pri nezvladnuti dusledku sveho uzavreneho zivotniho stylu, ekonomickem a zivotnim neuspechu snadno necha zblbnout radikalnima myslenkama. Problem uprchliku prichazejicich do Evropy neni v tom, ze by nam zacali rezat hlavy. Je v tom, ze spolecnost je nedokaze pojmout, integrovat a casem to nekde rupne. A vsechny ty neziskovky pres jejich mnozstvi te integraci rozhodne nijak nepomuzou. Cesta vede jedine pres ekonomickou integraci.

Voni se ale integrovat nikam nechtěj. To, co tady teď dorazilo je z velké většiny pologramotné, takže je evropské firmy ani zaměstnávat nechtějí.

Přístup Německa vůči jejich provinění a kriminalitě je letargický, což je jenom motivuje k tomu, aby začali vystrkovat růžky.

Odkaz ke komentáři

Mně by zajímalo, jak se ten smrad v Německu dostal ke zbrani...

Při pohledu na jeho řádění je to myslím celkem jedno:

A k tomu střílení ze střechy by asi v "pistolnické" zemi nedošlo, protože by ho někdo dávno vypnul (cca 0:47):

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Halekání o muslimské invazi se ale nerovná házení molotovy na prodejce kebabu...

Ver tomu, ze migrace z nemuslimskych zemi v africe je stejne nebezpecna. Napriklad uprchliky ze zimbabwe atd..bys tady nekontrolovane ve velkem taky nechtel. Ja vubec nechci rikat, ze mame prijimat ve velkem migranty (to je takhle zmatecne nutne pruser vzdy) asi mame ustavni povinost pomoct tem co jsou ohrozeni valkou, jen je otazkou jak a kde...... A argumenty typu, rekni to tem co prisli o rodiny je proste vzdycky demagogicky. Asi jako kdybys rikal, ze chce omezitmaximalni rychlost na 20 km/h a kdyby s tim nekdo nesouhlasil, tak bys mu vmetl argument:rekni to vswm co prisli o nekoho pri autonehode. Ja se proste odmitam vzdat svobody jen kvuli par magorum, to mi za to nestoji a ta pravdepodobnost je jednoduse mnohem nizsi nez ta autonehoda.proto je ten argument relevantni... Protoze omezit rychlost taky nechces protoze na silnicich umre tolik a tolik lidi. Stejne jako se odmitam vzdat schengenu a volneho obchodu, protoze je to blbost. To ze EU nemuze ovlivnit tu migraci je ten, ze ty pravomoce nedostala od tech euroskeptiku kteri na to ted nejvice nadavaji (populismus nejvyssi tridy)

To ze se asi budeme muset smirit s nejakymi utoky v evrope je ted asi fakt, bohuzel.....ale porad je tady svoboda, bezpeci a uroven zivota nejlepsi na svete a jsem rad, ze tu ziju.....jen sebojim, ze to muzou ruzni kriklouni celkem rychle zmenit...

Odkaz ke komentáři

... asi mame ustavni povinost pomoct tem co jsou ohrozeni valkou, jen je otazkou jak a kde......

Otázka je, do akej miery pomáhame ľuďom ohrozeným vojnou a do akej iba podporujeme utečeneckú mafiu na druhej strane. On si to asi málokto uvedomuje, ale utečenectvo je obrovský biznis. Čiže na druhej strane je silný hnací motor a my tu spokojne žvatleme o pomoci trpiacim.

Odkaz ke komentáři

Otázka je, do akej miery pomáhame ľuďom ohrozeným vojnou a do akej iba podporujeme utečeneckú mafiu na druhej strane. On si to asi málokto uvedomuje, ale utečenectvo je obrovský biznis. Čiže na druhej strane je silný hnací motor a my tu spokojne žvatleme o pomoci trpiacim.

Jasne souhlas, proto pisu to kde a jak. Napriklad idealne zridit utecenecke tabory mimo kontinent a tam rozhodovat co s temi lidmi. Australie to v tomto resi dle meho dobre... Ten pohyb stovek tisic lidi bez jakekoliv lustrace atd. Je dost nestastny a to i pro ty uprchliky. Za tphle treba vinim Recko, podle me to tam lokalni vlada pouziva trochu jako paku na svou financni krizi.

Odkaz ke komentáři

Kluci uťukali jste mne ze svých iPhonů. Máte pravdu, refjúdžís velkam, hlavně ať se nevzdáme schengenu a volného obchodu. Nasŕaní němci ve velkém zapalují kebabovny, chybí hlavně porozumění a empatie, všichni se chytneme za ruce a budeme zpívat o světě bez násilí...wizard na toto téma končí (do dalšího ohňostroje od vyznavačů Náboženství Míru).

Odkaz ke komentáři

Sem se dnes tradicne zúcastnil Horalskych her v Rokytnici. Po nadejnych osobnich rekordech ve vrhu 10 kg kamenem a hodu okovanym kamenem (25 kg), jsem dal hodem baliku slamy do vysky jen potupnych 2,8 m. No a pri hodu kladou mi neco skublo v zadech. Du si dat pivo. Nadeje pohrbeny

73c5f0b79cdd4eff34dfcefbad8bdcb8.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...