Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mně otevřeli auto dlažební kostkou 2x (různá auta, různá města). V té době jsem ještě věřil na příběhy se šťastným koncem, tak jsem volal PaCH. Poprvé přijeli asi po hodině a půl, vyslechl jsem dojemný příběh o mravenčí práci, pár fotek, pokec o tom že lidi dneska strašně kradou a vůbec je to špatná doba a tak nějak jsem pochopil, že vyšetřování je v podstatě u konce. Ale snahu jsem ocenil.

Druhá pátračka byla vlastně taky celkem "vo pohodě". Proběhlo mozkové myšlení kolem auta, zeptal jsem se jestli by nemohlo pomoct sejmout otisky prstů, paní od sboru mi řekla, že moc sleduju Kriminálku Miami, tak jsem podepsal nějaký papír o tom, že když vypátrám pachatele, tak ať jim dám vědět a jel jsem do práce vydělat na daně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník qoyi

Mně otevřeli auto dlažební kostkou 2x (různá auta, různá města). V té době jsem ještě věřil na příběhy se šťastným koncem, tak jsem volal PaCH. Poprvé přijeli asi po hodině a půl, vyslechl jsem dojemný příběh o mravenčí práci, pár fotek, pokec o tom že lidi dneska strašně kradou a vůbec je to špatná doba a tak nějak jsem pochopil, že vyšetřování je v podstatě u konce. Ale snahu jsem ocenil.

Druhá pátračka byla vlastně taky celkem "vo pohodě". Proběhlo mozkové myšlení kolem auta, zeptal jsem se jestli by nemohlo pomoct sejmout otisky prstů, paní od sboru mi řekla, že moc sleduju Kriminálku Miami, tak jsem podepsal nějaký papír o tom, že když vypátrám pachatele, tak ať jim dám vědět a jel jsem do práce vydělat na daně.

Obdobný případ, mě šlohli celý auto, fízlové ze mě udělali idiota (a to doslova), 4 hodiny to tam jeden blbeček ťukal dvěma prsty do půl třetí ráno. Druhý den jsem si auto sám našel ve městě (dokurvený samozřejmě), najeto přes 100km .... zavolal jsem fízly, sejmuli otisky, další 4 hodiny na fízlárně .... bylo mi VYTČENO, že jsem zaměstnal 20 fízlů tím že jsem si auto nezabezpečil proti krádeži a že to mam jako za litra. Banda zm......

.

.

A dneska mě trochu naštvalo, když otevřu aktuální dopravní info a hned vyběhne jako nejbližší vážná nehoda se smrtelným zraněním cyklista vs. vlak ... pak si člověk vzpomene jak cyklisti hejtujou řidiče, řidiči hejtujou cyklisty, cyklisti serou chodce a chodci serou cyklisty ... všichni ví nejlíp co je nejlepší a pak když tam jeden chcípá tak druhej ani nezastaví ...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Včerejší bilance :  telefon v kýblu (prasknul display)

vysavač v kýblu (ložiska v řiti)

trefil jsem kolem u mondea obrubník (mám z toho nějak černej disk)

nahnilej trám na horní terase (už vim kudy teklo do predsíně)

To vše v odpoledne v průběhu dvou hodin...........

Tak jsem se večer sebral a šel na pivo,dobré to bylo.  

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

odjinud: nehoda u Breziněvsi, respektive u sjezdu ... a co se to děje? Oprava Štěrboholské spojky a její vedení jedním pruhem a vpuštění kamionů na Průmyslovou a do Kbelské ... šílenost ... o prázdninách bylo málo času, nebo možná málo lidí nebo hodně dovolených mezi silničáři oborech ... tohle udělat v dopravní špičce je na přesdržku a to jezdím zpravidla "mastnou tyčí".

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli to dát do naštvalo, nebo potěšilo, ale: Dneska mě stavěli na dálnici policajti, že prý mají změřeno 167kmh. Tak jsem jim řekl, že to nechám na správko. Za chvíli přišel, že jim tam vlastně "přejelo nějaký jiný auto" a že by to ve správku neustáli. Vím jistě, že mezi náma nic nepřejelo. Měli prd, ale zkrátka to na mě zkusili. Byl jsem rád, že to tak dopadlo, ale naštvalo mě, že mě zdrželi skoro o 20 minut a taky že to prostě zkouší pořád. Kdyby zastavili někoho vyklepanýho, tak ho okradou min. o 2 litry a přišijou mu 3 bodíky.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tos byl hustej a musel sis být jistej. Ale Ty máš právo, aby Ti to ukázali na monitoru, ne? Mohl sis to takto urychlit.

Upraveno uživatelem zbuddy
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tos byl hustej a musel sis být jistej. Ale Ty máš právo, aby Ti to ukázali na monitoru, ne? Mohl sis to takto urychlit.

Nemají povinost ti cokoli ukazovat. Proto je lepší to nechat vždycky na SŘ, abys měl možnost vidět důkazy a reagovat na ně.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Co se to děje s dopravou v Praze? Dneska ráno z chaty u Zdib (první vesnice na sever od Phy) domů na Prosek a místo obvyklých 15-20 min. jsem jel 45... Uzavírka přitom nikde žádná...

Geopatogenní zóny. Včera jsem takhle jel Strahovským tunelem, nikde nic, žádný regulační semafor nebo barvená hudba zelených šipek a červených křížků nad pruhy (to miluju) a najednou se všechno to automobilismo zastavilo...a pak zase rozjelo. Já tu dopravu nechápu.

Odkaz ke komentáři

Mě teda fakt nakrklo několik případů z poslední doby: Člověk si se mnou sjedná po telefonu schůzku, domluvíme se, ok. A pak nepřijde, neomluví se, nedá vědět, nic, tak volám kde kurwa je, omluví se ?? Ani howno. Prostě jsem nabyl dojmu, že ústní domluva pro většinu dnešních lidí absolutně nic neznamená. Já byl vychovanej tak, že co slíbim, to dodržím, je to závazek. Dnešní lidi jsou nějak často zmrdi, na muj vkus.

Upraveno uživatelem kdojinej
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Mě teda fakt nakrklo několik případů z poslední doby: Člověk si se mnou sjedná po telefonu schůzku, domluvíme se, ok. A pak nepřijde, neomluví se, nedá vědět, nic, tak volám kde kurwa je, omluví se ?? Ani howno. Prostě jsem nabyl dojmu, že ústní domluva pro většinu dnešních lidí absolutně nic neznamená. Já byl vychovanej tak, že co slíbim, to dodržím, je to závazek. Dnešní lidi jsou nějak často zmrdi, na muj vkus.

Ti, co u nich platí, že co si domluvíme, platí, jsou naši nejlepší zákazníci a taky dodavatelé.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...