mondeo2 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 U nás v bytovce zase pravidelně nějakej trouba v půl osmý večer přivrtává poličky nebo stlouká nábytek o víkendové ranní práci zahrádkářů ani nemluvím jeden tatar si tam nechává složit hromadu kulánů,pak našlápne v neděli motorovku a řeže.Asi mu brzo vyčistím tlamu od zubů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Úplně mě dostal na kolena jeden cikán, když kolem našeho baráku dělali novej asfalt a dlažbu. Bylo to vloni v létě, pařák jak kráva, všechna okna dokořán. V sobotu v 7:00 nastartovali sbíječky a pilu na asfalt a jeli nonstop. V 17:30 jsem šel na vedoucím černé party, ať už jdou s tim kraválem do pérdele a von prej, že jestli se mi to nelíbí, tak mám jít taky do práce. To jsem opravdu nečekal a šel jsem dom. Naštěstí začala během 10 minut bouřka. Asi karma či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 No jo, ale kdyby ty vyhlášky alespoň lidé dodržovali. Ať si klidně řeže o víkendu, ale ne v sedm ráno proboha. U nás například funguje nějaký ten rok vyhláška o pálících středách. Dokud to nebylo, tak se nedalo kvůli agilním zahrádkářům větrat, sušit prádlo atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 3 rostlinyHabanero Red Savina mam obalene msicema, takze letos to zase na bio chilli nevypada. Zajimave je, ze na ostatnich druzich jsem nenasel ani jednu. Povídej mi o tom. Zrušil jsem nějaké kytky na které nebylo už moc místa na balkóně a hlavně byly královstvím mšic. Teď mám jednu noname kytku co nasadila hezky plody, druhou přichcíplou a pak úplně marné habanero pár centimetrů nad zemí s listy velikosti dezertního talířku. Samozřejmě všude mšice. Ze začátku jsem zkoušel Fast, ale nic moc. Takže je teď obírám ručně, není to ideál, ale snad je to lepší. Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Ještě k těm stavebním a zahrádkářským úpravám... Minulý týden buď to byl svátek nebo sobota, už nevím, ale v 7 ráno nastartovali na balkóně flexu hodinku dvě to tam šmudlali, potom znovu po poledni to samé. No a v 19h navečer začali zase až do 21h. Koukal jsem jako blázen Jenže ono je to těžké, přes týden je člověk v práci, tak není čas dělat úpravy, o víkendu je doma tak dělá. "Bohužel" jsou lidi co chtějí o víkendu klid. Chce to asi jistou dávku tolerance, pochopení a hlavně rozumu z každé strany. Edit: kdybych tušil že se ty příspěvky nespojí, tak bych si chytrolínství nechal od cesty. Pěkný den všem Upraveno 13. července 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Že se z Norska vrátila první motoparta, a že jim tam prej dva týdny pršelo a pršelo + max. 14 stupňů. To samé počasí bohužel hlásí i nám" A jelikož jsme letos hodně mokli v Alpách, hodně mokli v Tatrách a už toho máme dost, dělámé alternativní trasu na Korsiku" A já se tak těšil na losy No nic, život je dlouhý, tak snad příští rok" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Na Korsice budeš mít krávy, kozy a prasátka. A nechají se i podrbat. To máš lepčí jak nějakého losa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Korsika je super i na kole. A tady to pocasi fakt letos stoji za vylizprdel. Dneska je treba krasne, ale o vikendu tekly takove proudy z nebe, ze pomalu neslo rozlisit kde konci vzduch a kde zacina more. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Na Korsice budeš mít krávy, kozy a prasátka. A nechají se i podrbat. To máš lepčí jak nějakého losa To nezní špatně a hlavně budeme mít celou dobu tu žlutou kouli na obloze Budeme tam asi celý týden, zdá se mi ten ostrůvek dost malý, ale ti co tam byli, tak prej tam je co dělat" Ty jsi tam byl a líbilo se? My máme po cestě navštěvu Ferrari muzea v Itálii, Alpy, Cannes atd., takže by to mělo být také good, a hlavně jsme zvolily vedlejší silnice, žádné dálnice, už se moc,moc těším" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Byl a doporučuju. Je tam krásně a na motorkách se tam na těch cestách parádně vyřádíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 To zní taky jako idyla. U nás to způsobují pracovníci města. To jsou borci z úpravy zeleně. Těm začíná šichta v šest, o půl sedmé už klidně sekají. Dělají to efektivně. Jeden den prijede borec na traktůrku. Druhý den. Přijde četa se strunovkama. Další den hrabáči a "fukeři". Dneska křovinořez. Jakmile to dosekají, tak nalezou do parčíku na směny okolní školky. Tj. třicet děcek tu piští a řve do odpoledne. A v noci v intervalech, dle toho jak metoši opouští místní putyku, jedou houpačky taky nonstop. Klid je vždy tak hodinu po příjezdů ACAB. Pak přijde další várka omladiny. Pod druhým bytem mi celé léto řvou, chlastají a žvaní ožralci z místní putyky Bláhovky. Chodí tam všechny místní hovada a papaláši, hospodu o kapacitě 30ti míst navštěvuje celé léto tak 150 lidí, Takže je plná ulice povalečů s kriglama, po chodníku neprojdeš, na autě máš postavené krigly s pivem, všechno obchcané a běžně poblité. Super EDIT: no a jako nekuřák a nepiják potom otevřít okno aby ti pěkně provoněl byt, toje letní blaho A kde že to máme v Brně takové malebné místo? Že bych se tam mrknul. Podle popisu je to jak jižní Bronx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Bláhovka je vyhlášená brněnská hospoda, kde točí výbornou plzeň http://maps.google.com/maps?q=gork%C3%A9ho+54,+brno&hl=en&ie=UTF8&sll=37.0625,-95.677068&sspn=47.885545,94.746094&t=h&z=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Úplně mě dostal na kolena jeden cikán, když kolem našeho baráku dělali novej asfalt a dlažbu. Bylo to vloni v létě, pařák jak kráva, všechna okna dokořán. V sobotu v 7:00 nastartovali sbíječky a pilu na asfalt a jeli nonstop. V 17:30 jsem šel na vedoucím černé party, ať už jdou s tim kraválem do pérdele a von prej, že jestli se mi to nelíbí, tak mám jít taky do práce. To jsem opravdu nečekal a šel jsem dom. Naštěstí začala během 10 minut bouřka. Asi karma či co. Neboli len umazaní od asfaltu? Také pracovné nasadenie je vzácne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Neboli len umazaní od asfaltu? Také pracovné nasadenie je vzácne... To né, parta měla asi 12 členů, 2 sbíječky a jednu pilu na asfalt. Takže 3 makali, ostatní se opírali o lopaty a průběžně se střídali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) A kde že to máme v Brně takové malebné místo? Že bych se tam mrknul. Podle popisu je to jak jižní Bronx No blackbronx ala Cejl ee. Bláhovka je na Gorkého (tj. jedna z nejklidnějších lokalit Brno-Střed). A za první republiky tam točili dobré pivo Dneska, tam točí drahé pivo se kterým musíš stát jak socka na chodníku. Ale zase si tam můžeš domluvit veřejnou zakázku za 30% bakšiš. A nebo tam třeba vilným bohatým chlapíkům "indián" prodává "chlapečky". Upraveno 13. července 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Nenastvalo me to prave ted, ale sereme to uz asi 14 dni.. Po navratu do CR (ziju v Londyne) jsem se sesel s kamarady na pivo a dopadlo to dabelsky. Bohuzel jem pritom ztratil nebo mi byly zcizeny hodinky, Hamilton Khaki Officer. Kdyby na ne nahodou nekdo narazil, nekde (prodej bez krabic apod), dejte prosim vedet. Mam kvuli tomu zalozit vlakno? Nahoda je blbec, si tak rikam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 To né, parta měla asi 12 členů, 2 sbíječky a jednu pilu na asfalt. Takže 3 makali, ostatní se opírali o lopaty a průběžně se střídali. Aha, traja pracovali a zbytok bol manažment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 proč musejí úřady každou kravinu, každý oznámení že "slunce vyšlo, mraky přešly a zelená je tráva" posílat VÝHRADNĚ DO VLASTNÍCH RUKOU ADRESÁTA? Pošta se roznáší když jsem v práci, já pak musím 7 kilometrů na poštu pro dopis z odboru výstavby kde mám oznámení že na pozemku po kterém mi celkem nic není protože jsem už dávno dal souhlas, se může začít něco dít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 uzivatel pestos ci jak se jmenuje - prijde jako do chleva, zapleveli polovinu vlaken a jeho jediny zajem je kde nejlepe strelit stare BM aby na tom neprodelal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Povídej mi o tom. Zrušil jsem nějaké kytky na které nebylo už moc místa na balkóně a hlavně byly královstvím mšic. Teď mám jednu noname kytku co nasadila hezky plody, druhou přichcíplou a pak úplně marné habanero pár centimetrů nad zemí s listy velikosti dezertního talířku. Samozřejmě všude mšice. Ze začátku jsem zkoušel Fast, ale nic moc. Takže je teď obírám ručně, není to ideál, ale snad je to lepší. Hodně štěstí. Zkuste Mospilan. Nechcete-li chemii, tedy já na Mospilan a Karate nedám dopustit, je dobrý i tabákový vývar: cca tabáku za jeden doutník do půl litru vody, nechat přejít varem a zchladnout, rozpustit kousek mýdla (kvůli smáčení) a doplnit na půl litru a postříkat (ehm, nepít...). Vyzkušeno oboje k radosti mé a tryzně breber a ochránců hmyzu. Jenže na ten tabák jsem línej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky