Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To dá rozum, kdyby mě šáhla na někoho z rodiny, tak bych jí odvez taky hodně daleko.

Upraveno uživatelem Geodet
Odesláno

Tak nic.

Nové téma je - novej kuchař v oblíbené hospodě, rozhodl se že bude dávat do hamburgeru (do masa) celý kuličky zeleného pepře. Moc zajímavý.

Příště si dám salát nebo bubble tý. Fuj jak to bylo nedobrý si nedovedete představit.

Návštěvník YPO
Odesláno

Nejlepší když takhle v neděli máte návštěvu, sedíte na zahradě. A soused po celou dobu vedle vás jezdí se sekačkou. Pak by tě to taky připadalo neslušný. No, ale tohle některý lidi v životě nepochopí. Protože co je neslušnýho na sekání trávy?!? Němce moc nemusim, ale v tomhle jim tleskám.

zkus si to votočit 

vyjedu si vodpočinout na chatu a z jednoho kouta vesnice drnčí cirkulárka .... z druhýho motorová pila a vedle někdo seká dříví a do toho i čichový vjem když sousedojc bába pálí listí ......

to by se jeden posral co ? ..... myslím, že sekání trávy je příjemnej uspávací zvuk

Návštěvník YPO
Odesláno

Už ne YPO, dej něco s kuchařem.

k tomu nic nemám ..... i když mám klíč od všech hajzlů v praze, tak jím jenom doma a i tak se nevzdaluju více než 500metrů od obydlí

Odesláno

Jste teda pěkně "cimprlich" a netřeba se pořád inspirovat každou p*****nou co v NSR vymysleli.

Cekově to myslím docela souvisí se strašným zpohodlněním populace - někdo se přestěhuje na ves a je pak překvapen, že tam slyší jiné zvuky a další průvodní jevy než ve městě.

No a naopak to samé.

Resp. uvažovaní stylem vysolil jsem kurva za ten barák takový prachy, tak tu vyžaduji absolutní klid. 

Odesláno

Jasné. Ty mas návštěvu a sedíte na zahradě, což znamená stop pro všechny sousedy, kteří okamžitě musi přestat dělat jakýkoli hluk. Aby te nerušili. Jakmile návštěva odjede, mavnes a sousedi zase mohou neco dělat. Super :-)

Ja se treba souseda, kterej mel navstevu a gardenparty, ptal, jestli muzu sekat anebo mam pockat. Prijde mi to tak nejak slusny :).

Totez, kdyz chrape na terase na kavalci. Pockam, az se probere.

Odesláno

V 15.38 se mi zastavily Railmastery. Jen tak... Byly položené na stolku, natažené.

tak hlavně, aby nikdo neumřel...

Odesláno

Mrňous si dneska zlomil nohu v nártu. Strávili jsme odpoledne na pohotovosti. Chudák, má nechodící sádru na tři neděle Je mi ho tak líto  :crying_anim:

No prosím Tě. Jak se mu tohle povedlo ?

Jinak hlučná zahradní činnost provozovaná v neděli mě hrozně sere............hlavně když je ta moje po noční a potřebuje se vyspat ne další noční.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...