Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Není možný, že by to byl jenom premenstruační syndrom? Že bys jí dal večír do kožichu a bylo by zas všechno v pořádku?

Myslis do kozichu jako ves jo? Ja bych ji privazal k topeni a dal ji hadici vod pracky.... Jenom nezapomen vodpojit tu pracku abys nemel pruser.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to u těchto "důvodů k odchodu" bývá celé komplikovanější o to, že jsou to takové trochu podpásovky, kdy člověk nic netuší, spokojeně žije a má pocit, že vše běží jak má a že dělá vše ke spokojenosti svého protějšku a pak najednou rána a člověk nemá v tu chvíli obranný mechanismus, protože je zaskočen, postaven do situace, kdy potřebuje nějak rychle zareagovat a jednak neví jak a i když ví jak, tak zjistí, že vše, co řekne, je špatně. Trochu se člověku zhroutí svět. Ale sluníčko zase vyjde a život běží dál. Když se to stalo v mém mládí mně (a asi ne jednou), tak máma říkala: "Chlapče, pokud nestála za víc, tak buď rád".

Odkaz ke komentáři

Ono to u těchto "důvodů k odchodu" bývá celé komplikovanější o to, že jsou to takové trochu podpásovky, kdy člověk nic netuší, spokojeně žije a má pocit, že vše běží jak má a že dělá vše ke spokojenosti svého protějšku a pak najednou rána a člověk nemá v tu chvíli obranný mechanismus, protože je zaskočen, postaven do situace, kdy potřebuje nějak rychle zareagovat a jednak neví jak a i když ví jak, tak zjistí, že vše, co řekne, je špatně. Trochu se člověku zhroutí svět. Ale sluníčko zase vyjde a život běží dál. Když se to stalo v mém mládí mně (a asi ne jednou), tak máma říkala: "Chlapče, pokud nestála za víc, tak buď rád".

mudra mamka....

Odkaz ke komentáři

Jo, tak to je klasika. Buď "rád" že je to kvůli oknům. Až to začneš rozebírat, tak nakonec zjistíš že jsi strašný hajzl a ona se chuděra osm let přemáhala a trpěla. Na druhou stranu každý má právo na psychické výkyvy. Jeď na dovolenou a třeba se jí to rozleží.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Že jsem byl při kupování zmrzliny pro dcerku v cukrárně chvilku nepozorný a jeden sympatický spoluobčan, patřící k jedné menšině, mne připravil o můj zánovní smartphone. Kašlu na peníze za nový telefon, ale musím dávat dohromady ztracené kontakty, protože jsem měl telefon chvilku a ještě jsem nestihnul nic zálohovat. Jediné co mne těší je, že jsem si včera stihnul stáhnout všechny fotky z porodu do počítače, protože kdybych přišel o ty fotky, tak by mne regulérně jeblo :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

protože kdybych přišel o ty fotky, tak by mne regulérně jeblo :suicide_anim:

My jsme před pár lety byli na společné dovolené s přítelkyní. Jeli jsme z Českého ráje. V Jičíně čekali na spoj do Brna. A poslední hodinu dovolené nám ukradli foťák se všema společnýma fotkama. Tak "perfektní" zážitek jsem z dovolené ještě neměl.

Odkaz ke komentáři

Je to nepravděpodobná, jenže uvěřitelná historka. A protože jsem hodný, dostal Merlin_CZ jen varování. Ale dáme si na něj pozor!

Uplynulo dalších pět dní, a člen Merlin_CZ's nereaguje, takže spíš než uvěřitelná historka, je to klasický podvod. Ban je asi to příjemnější, co ho čeká.
Odkaz ke komentáři

Vcera na rychlo ze Sofie do Bukuresti. Kdo zna ten tragickej mostni hranicni prechod mezi Ruse a Georgiu, bude vedet, o cem mluvim.

Siroko daleko jedinej prejezd, navic pro kamiony. Doba dovolenych, kdy enorme pendlujou dovolenkari z Rumunska do BG, ale hlavne do Recka k mori.

Nasi bulhari si ale usmysleli, ze je ta prava doba na postupnou a pomalou rekonstrukci silnicniho povrchu mostu a jali se opravovat.

Jezdi se tedy kyvadlove, fronta kamionu asi 3km, osobaku tak pulka a nervozity tolik, ze by se dala krajet na cirkuli...

Dneska zase zpet, to same, mozna horsi. Aby toho nebylo dost, vysralo se mi zrejme nejake cidlo na klimatizaci, takze trictvrte cesty jen s naporem vzduchu z vetraku, pricemz jsem cestoval ve 32 stupnich Celsia. A finale? 50km pred Sofii, v poslednim dalnicnim tunelu najednou kopanec, rizena rychlost 40km/h a na palubnim pocitaci hlaska "engine systems fault".

Zastavka, cekani 15min. ve vedru na start a dokodrcani do SOF.

Po sprse, ktera jedina dnes ale patri do rubriky "Co me dnes potesilo", mi ani nechutnalo pivo.

Do Cech se s autem nechystam a tady se ho bojim dat na delsi dobu i do znackoveho servisu. Mozna bych nemusel byt prvni, komu v ramci nejake - byt i banalni opravy- vymenili treba tlumice za starsi, apod.

:crying_anim02: ach jo...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...