Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kanada - Montreal, Toronto (s L. Cohenem)

Německo - Berlín (s Pink Floyd)

Francie - Paříž (s Celine Dion)

Data si jistě rád najdeš sám

Rád bych, bohužel se mi to nedaří. Ty je nemáš? Pokud vím, zpívali (a všude s tím chlubili) v Berlíně u zdi věci Floydů,ne s Floydy, ostatně, nemyslím, že by mi tenhle koncert unikl. Pokud si pamatuju u zdi byl v 90 roce Waters s The Wall ale to nebyli Pink Floyd a tam možná tenkrát byli. Tam tenkrát zpíval kde kdo ale rozhodně ne PF a Alexandrovci tam byli tak maximálně jako propagandistická perlička. S Cohenem to je podobné, nikde se to nedá dohledat:-(. Jo, zpívali Hallelujah, naprosto tragicky. Celine Dion ani nebudu hledat...

Odesláno

Rád bych, bohužel se mi to nedaří. Ty je nemáš? Pokud vím, zpívali (a všude s tím chlubili) v Berlíně u zdi věci Floydů,ne s Floydy, ostatně, nemyslím, že by mi tenhle koncert unikl. Pokud si pamatuju u zdi byl v 90 roce Waters s The Wall ale to nebyli Pink Floyd a tam možná tenkrát byli. Tam tenkrát zpíval kde kdo ale rozhodně ne PF a Alexandrovci tam byli tak maximálně jako propagandistická perlička. S Cohenem to je podobné, nikde se to nedá dohledat:-(. Jo, zpívali Hallelujah, naprosto tragicky. Celine Dion ani nebudu hledat...

Celine Dion  - 24/11/2012

Julia Migenes - sopranistka, 25/12/2012

RW - ano Berlínská zeď

L. Cohen - několikrát v Kanadě

Odesláno

Celine Dion  - 24/11/2012

Julia Migenes - sopranistka, 25/12/2012

RW - ano Berlínská zeď

L. Cohen - několikrát v Kanadě

Hele, jak píšu výše, můj názor na tenhle soubor to nezmění, Celine Dion nebo Karel Gott. Ostatně, ten taky jednou zpíval s Krylem, že jo:-)? Jako lidem jim, jak píšu výše, něco takového rozhodně nepřeju, je to tragédie. Tím bych to za sebe ukončil, peace.

Odesláno

Horhe si kokot sory.

Ten pán v mém fotbalovém životě udělal dost.

A nejen v tvém. 

Odesláno (upraveno)

Mám volno, tak proč bych nemohl bejt vzhůru už vod čtyř, že jo.............se na to vy..........

jo a to s Georgem samozřejmně taky

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...