Kristian.nov Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Tak vono to temá Josef zajímavý je a i vzhledem k návštěvnosti vlákna, je vidět, že to lidi zajímá.Problém je v tvý prezentaci typu: Je to nejlepší na světě a všichni by ste to měli mít, protože to mám já a za chvíli už nic jinýho nebude.Navíc to podložíš trochu divnými čísly který zní demagogicky. Pak to nebudí nedůvěru a kdo je trochu rejpavej a nedá mu to, tak si do tebe kopne. A zvlášť když při prvním kopnutí pěkně zakvičíš... Podobnej problém tu byl kdysi s Damaskem:-) Ale tam byla silnější páka na obou stranách:-D Chápu, že seš z toho teď nadšenej a baví tě to a prostě to žereš, tak to má asi bejt. Jen při tý prezentaci prostě brzdi a myslím, že spousty lidí to bude rádo číst. A nejhorší je, todle hloupí zamykání vláken, když se někomu něco nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 (upraveno) Sestavení nové obrovské skříně se opět neobešlo bez problémů :-( Nejdříve jsem si provrtal prst a třešnička na dortu, když mi celá horní římsa, kterou jsem si pěkně naaranžoval na skříň spadla na hlavu. Slyšel jsem takové nepříjemné křupnutí (jako tenkrát když jsem šel na palici ze čtyř metrů) a říkám lebka ty vole praskla, pak koukám a ona ta římsa se nalomila, no ale leknul jsem se. Ještě že jsem socka a je to nějaká dřevotříska, být to masiv, je po mě :-) Tak jsem si otevřel pivo a na zahradě přemýšlím o životě brouka... Upraveno 25. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 (upraveno) Mna by zaujimalo, ze ci aj na auto forach su vlakna kde riesia s takou vervou vyber chron do svojho milacika. Ako pikoska vlakno to prvy den dva bolo fajn spestrenie, ale zeby to muselo byt hned a stale na vrchu pri zobrazeni novych prispevkov, si nemyslim. Obzvlast v case Baselworldu, ked je tolko novych krasnych a zaujimavych hodiniek. Josef fajne si si pokecal v humpolci medzi svojimi na tej nabijacke, preco teda siris elektroevangelium medzi bezvercami tu na chronomagu? Nebol by lepsi automag? Princip na fore je stale rovnaky. Coho je vela , to sa preje a potom sa ide proti tomu. Ked nieco a niekto prilis vysakuje vzdy dostane sodu. Vzdy to tak bolo. Upraveno 25. března 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Jak jsem se díval po internetu, téma elektroauta vyvolává nějak moc vášní a diskuze ala iDnes mě nebaví. To si raději sednu na doutníček a povíme si to v soukromí. Zajímavý je, že jsem nepotkal osobně nikoho, kdo by řekl, že to je "kravina, nikdy to jezdit nebude, nabíjí se to celý den a pak to ujede 50km" jako v té diskuzi tady. Máš People naprostou pravdu, proč se snažím tady něco šířit, když "pravda" je u většiny taková, že to je blbost auto na baterie, nevyplatí se to a nikdy to nebude k ničemu No nic, jdu se projet v něčem co mě nebaví, nikam nedojede a nedá se to ani celej den dobít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 rozpaloval jsem uhlik na šišu nad ním. Docela jsem rád že to nechytlo oko. Podruhé bych to neudělal.Jestli máš mikrovlnku tak dej nejakej starej keramickej podšálek a na něj uhlík cca za minutu máš kokosový uhlík připraven :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Maxipsefiku, obycejne se uplne za pitomce nepovazuji, ale ted nestiham. Poctive jsem kliknul na odkaz, a nejak nechapu, co je na tom k nastvani? Musel jsem nekde prosvihnout nejakou poznamku, ktera by to osvetlila? O co jde? Už už sa mi páčili ty BIATEC hodinky a ono tohle... http://www.nbs.sk/sk/publikacie/biatec-odborny-bankovy-casopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Zalez už do búdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Komu rozkazuješ, vosičko. Uklidni se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Holki rikaly, zes v ordinaci vymnenil haranty. Styd se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Jestli máš mikrovlnku tak dej nejakej starej keramickej podšálek a na něj uhlík cca za minutu máš kokosový uhlík připraven :-)jestli to funguje tak máš u mě flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 (upraveno) jestli to funguje tak máš u mě flaškuJasně, že to funguje :-) Kdyby byla minuta málo tak trochu přidej. Uhlík musí bejt žhavej jinak má tendenci zhasnout během kouření. Záleží taky na značce, úplně nejlepší maj teď Medite, nejrychleji žhnou a nezhasínaj. Nebo pak Tom Cococha Gold ale ty už jsou trochu slabší. Upraveno 25. března 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Mám cocobrico asi 3 krabice takže to mám do důchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Nasrala ma novinka "sukromnych" zamknutych vlakien. Je to uchylne a nepatri to na forum. A ak ma chrobak truhlik potrebu tu za prizerania ostatnych slintat vo vlastnom vlakne mal by si to robit na vlastnom blogu.A vlastne ma to ani nenasralo, len neveriacky krutim hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 ...ako vidno, zamok nic neriesi. Skor naopak. Vsetka diskusia co mohla byt vo vlakne sa takto rozprskne kde kade po selijakych inych vlaknach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 co se kucí rozčilujete .... normální egoistická onemanshow ... to zhyne samo .... v jednu píše, že už nenapíše a hle už je tam fotka plechovýho rozvaděče .... josef by moh v českým brodě prodávat babičkám pojistky proti tsunami za litr měsíčně ..... voknem ho vyhodíš a dveřma se vrátí v duchu "babi co vy víte co bude za 50 let" ..... je to prostě držák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 (upraveno) Naopak, test Golfu je pohromadě a to nepodstatné je jinde. Upraveno 25. března 2017 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Komunikace v sz ohledně prodeje hodinek slovak kolegou. dík,jmenuji se jantar,dám tolik atd. už raději nepište. Připadám si jak na vojně,jeden z deseti je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Ja sa nerozcilujem. Ale ked som sa konecne naucil citat spravne to vlakno (rozumej vnimat len fakty a skusenosti) a zacalo ma to bavit, tak to skonci. Lebo...som ani nepochopil preco. Autor chce pisat, ja to chcem citat ale aj tak sa trucuje. Jak v nejakom nepodarenom manzelstve. A nahodou, baba by od Josefa presne vedela kde budeme o 50 let. Aj ja to viem, pisal o tom v tom vlakne co je zavrete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 O5 to štelování hodin a hodinek,točí mne to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Zvlastni vyrok na hodinkovem foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky