Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mně Budvar 12 chutná, kroužkový ležák nechutná, Pardál echt (11%) mi taky nepřijde špatný, 10 Budvar je ultrařidká, stejně jako Pardál je řidkej, ale desítky nepiju (nikdy jsem nepil) a 11 zcela výjimečně, např. mi chutná 11 od Staropramenu. Jinak ten Budvar 12 se musí trénovat :-) ostatně jako vícero piv.

a pak že prej já moc chlastám.................... :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smolím tady něco od rána do kanceláře ombudsmana ohledně jednoho invalidního stání a po přešlapu v jiném vlákně to dnes opravdu radši nepošlu, zavání to průšvihem ( a to jsem to chtěl mít z krku, sakry ).

Odkaz ke komentáři

Priznám sa ze co sa týka tých zamknutých tzv diskusných vlákien, zišiel by sa rozpútat flame ktorý by skončil zmenou pravidiel a povolil ich iba na oznamy, vlakna o pravidlách atd. Veď toto je diskusné fórum, tu sa diskutuje , for God sake...

Odkaz ke komentáři

Ivane není to trochu na palici, zeptat se a zamknoul aby mi nikdo neodpověděl? .

Je. Len som tym chcel ilustrovat tu absurdnost autorom zamknutých vlakien.

Vdaka Kamilovi vyriesene.

Dakujem.

Odkaz ke komentáři

tohle nepochopím, taky tak vozíte děcka do školy? Vlevo volný parkovací místa, vpravo volný parkovací místa, deset metrů vepředu stojí policajt, je to jednosměrka a obvykle tam za sebou jede 6-10 aut. Princezna s pašíkem zastaví přesně uprostřed, nikdo okolo ní neprojede. Vyloží mladýho, pusu, aktovku, pusu, obejmout, zamávat, pak si konečně nastoupí a celý vláček aut se může rozjet.

To nebyla zadna princezna, ale normalni krava :-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...