mondeo2 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Mně Budvar 12 chutná, kroužkový ležák nechutná, Pardál echt (11%) mi taky nepřijde špatný, 10 Budvar je ultrařidká, stejně jako Pardál je řidkej, ale desítky nepiju (nikdy jsem nepil) a 11 zcela výjimečně, např. mi chutná 11 od Staropramenu. Jinak ten Budvar 12 se musí trénovat :-) ostatně jako vícero piv. a pak že prej já moc chlastám.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Prosim Tě, kdo Ti to řekl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Mi to připomnělo jednu písničku. "Jednou mi jedna řekla, že vypadám jako James Dean, ale že je vidět, že hrozně chlastám..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Smolím tady něco od rána do kanceláře ombudsmana ohledně jednoho invalidního stání a po přešlapu v jiném vlákně to dnes opravdu radši nepošlu, zavání to průšvihem ( a to jsem to chtěl mít z krku, sakry ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Tak jsem vyrazil na dymkarskou soutez ktera se kona zitra v Budejkach, jsme ve Vodnanech u rodicu pritelkyne a ted jsem zjistil ze jsem dymku nechal doma, je to normalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Budeš si muset nějakou koupit Bobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 no tak mam jeste plny auto doutniku zejo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Stve ma opat novinka zamknutych sukromnych vlakien. Ked si kazdy otvori jedno a bude ho raz za tyzden topovat ako truhlik tak sa tu nic nebude dat najst. Pride mi to fakt uchylne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Priznám sa ze co sa týka tých zamknutých tzv diskusných vlákien, zišiel by sa rozpútat flame ktorý by skončil zmenou pravidiel a povolil ich iba na oznamy, vlakna o pravidlách atd. Veď toto je diskusné fórum, tu sa diskutuje , for God sake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Ivan, gratulujem k novemu sukromnemu vlaknu. Nezabudni ho ale pravidelne Upovat, aby sme vsetci videli co mas na srdci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Jaj, už mám taky svůj Lock ... a to jsem dokonce téma "ukradnul" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 boze odpust mi, nevedel som co spustim...ale uz to nezastavim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Já to zastavím a do budoucna zastavím i případné pokračovatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Ivane není to trochu na palici, zeptat se a zamknoul aby mi nikdo neodpověděl? Když už jsi na toM "diskusním fóru "jak píses. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Kamil na hrad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Není dneska apríl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Ivane není to trochu na palici, zeptat se a zamknoul aby mi nikdo neodpověděl? .Je. Len som tym chcel ilustrovat tu absurdnost autorom zamknutých vlakien.Vdaka Kamilovi vyriesene.Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Krásný den, právě probíhá první velké grilování haldy dobrých přátel a já tu s klukem v horečkách ležím pod peřinou :-( No tak hlavně aby byl ok, léto před námi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 tohle nepochopím, taky tak vozíte děcka do školy? Vlevo volný parkovací místa, vpravo volný parkovací místa, deset metrů vepředu stojí policajt, je to jednosměrka a obvykle tam za sebou jede 6-10 aut. Princezna s pašíkem zastaví přesně uprostřed, nikdo okolo ní neprojede. Vyloží mladýho, pusu, aktovku, pusu, obejmout, zamávat, pak si konečně nastoupí a celý vláček aut se může rozjet. To nebyla zadna princezna, ale normalni krava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky