Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To se přece dalo čekat... Erdogan by nepřipustil aby to dopadlo jinak...

Přesně tak a jestli bude prezidentem do roku 2029, jak vyhrožuje, tak bůh ví, co ještě vymyslí... :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A neměli holky koledu před týdnem? Já to nechápu, asi jenom velkoměsta kde je už dnes kdesi cosi zvrácené. U nás na vesnici by se dnes holky nechytali, bo by dostali na prdel dvakrát tolik :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Tady také zvonily úplně cizí holky. Poslal jsem je do řiti a to můžou být rády, že jsem nevzal kýbl s vodou...

Jo a na vsi, kde stavíme, také ráno chodily holky s pomlázkou. Svět se v prdel obrací.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Nojo, měli jsme u nás na městečku taky rodinku se dvěma holkama. Kluka neměli... Každé velikonoční pondělí sebraly holky pomlázky a košík a chodily po koledě. Všichni se jim smáli a často taky potkaly jiné koledníky a ti je pořádně vylískali a sebrali jim všechno. Ale ony to tak asi chtěly...nejspíš je to bavilo, hlavně když už dospívaly, bylo to dost zajímavé...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

To je počasíčko, to by se kopal kanál, jak říkával jeden kolega. Chtěl jsem využít volna a udělat si autíčkářův den. Umejt a uklidit zimní kola, vyčistit auto uvnitř, vyprat koberce, vysát sedadla, taky trochu uklidit v garáži. V poledne to vypadalo hezky, tak jsem po obědě vynesl na dvůr vysavač, hadici na vodu, vytáh z auta koberečky a pověsil je na plot. A než jsem stihl vykutálet kola a přinést wapku, najednou tma, liják a kroupy. Tak jsem to zas všecko naházel do garáže. Teď se to tady sřtídá po deseti minutách, na chvilku vykoukne slunce a za pár minut prší.

Odkaz ke komentáři

Tady také zvonily úplně cizí holky. Poslal jsem je do řiti a to můžou být rády, že jsem nevzal kýbl s vodou...

Jo a na vsi, kde stavíme, také ráno chodily holky s pomlázkou. Svět se v prdel obrací.

Tady na Kladně se kdysi u nás snažily kolegovat Cigánky. Takže pokrok nezastavíš, dnes koledují i bílé...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...