Kristian.nov Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Turecko To se přece dalo čekat... Erdogan by nepřipustil aby to dopadlo jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 To se přece dalo čekat... Erdogan by nepřipustil aby to dopadlo jinak...Přesně tak a jestli bude prezidentem do roku 2029, jak vyhrožuje, tak bůh ví, co ještě vymyslí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Mohl by tomu ouřadu říkat třeba sultán, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 No, to budou zase slevičky na dovolenou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Ta emancipace je na hovno. Všude vidim koledovat í děvčata. Co to je za hloupou novinku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Ta emancipace je na hovno. Všude vidim koledovat í děvčata. Co to je za hloupou novinku?Fakt? To mi udelalo radost. Proc by se mely nechat jen pasivne rezat, jen houst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Fakt? To mi udelalo radost. Proc by se mely nechat jen pasivne rezat, jen houst.já to beru z pohledu sadisty. Z pohledu masochisty asi špatně. A tvl taky tradicee Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 V Praze se vám mydlej karabáči nazí chlapi navzájem při pochodech hrdosti, tak co by nemohly i holky ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Jo jo, a proč by holky neměli/y mít i pinďoury, že... Ať jdou ti rovnostáři do řiti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) A neměli holky koledu před týdnem? Já to nechápu, asi jenom velkoměsta kde je už dnes kdesi cosi zvrácené. U nás na vesnici by se dnes holky nechytali, bo by dostali na prdel dvakrát tolik :-) Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Tady také zvonily úplně cizí holky. Poslal jsem je do řiti a to můžou být rády, že jsem nevzal kýbl s vodou...Jo a na vsi, kde stavíme, také ráno chodily holky s pomlázkou. Svět se v prdel obrací. Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Nojo, měli jsme u nás na městečku taky rodinku se dvěma holkama. Kluka neměli... Každé velikonoční pondělí sebraly holky pomlázky a košík a chodily po koledě. Všichni se jim smáli a často taky potkaly jiné koledníky a ti je pořádně vylískali a sebrali jim všechno. Ale ony to tak asi chtěly...nejspíš je to bavilo, hlavně když už dospívaly, bylo to dost zajímavé... Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 To je počasíčko, to by se kopal kanál, jak říkával jeden kolega. Chtěl jsem využít volna a udělat si autíčkářův den. Umejt a uklidit zimní kola, vyčistit auto uvnitř, vyprat koberce, vysát sedadla, taky trochu uklidit v garáži. V poledne to vypadalo hezky, tak jsem po obědě vynesl na dvůr vysavač, hadici na vodu, vytáh z auta koberečky a pověsil je na plot. A než jsem stihl vykutálet kola a přinést wapku, najednou tma, liják a kroupy. Tak jsem to zas všecko naházel do garáže. Teď se to tady sřtídá po deseti minutách, na chvilku vykoukne slunce a za pár minut prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Jo, jo, já ráno přišel na pozemek, nastartoval bagr, šel se převléknout a než jsem sundal kaťata, tak tma, liják a vichr. Tak jsem kaťata natáhl zpátky, chcípnul bagr a jel zase domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tak to opět vyšlo na manželku.......huláká z koupelny,že nám tady asi někde teče voda. Zkorodoval nám sifon u umyvadla. Nevydrží víc ten plast? Pěkné to také není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 To asi nerez nebude.... Píšem ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Takýto kovový som montoval na bidet. Teraz som ho bol pozrieť, zatiaľ zvonka nevidno žiadne stopy po korózii. Bývame cca 1.5 roka. Na všetky umývadlá som dával plast- nabytkovy sifon. Píšem ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tady už to protéká asi desátým rokem. Docela mě to překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tady také zvonily úplně cizí holky. Poslal jsem je do řiti a to můžou být rády, že jsem nevzal kýbl s vodou...Jo a na vsi, kde stavíme, také ráno chodily holky s pomlázkou. Svět se v prdel obrací.Tady na Kladně se kdysi u nás snažily kolegovat Cigánky. Takže pokrok nezastavíš, dnes koledují i bílé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tady na Kladně se kdysi u nás snažily kolegovat Cigánky. Takže pokrok nezastavíš, dnes koledují i bílé...Pokrok já snad chcípnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky