Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Že se mně udělal váček nad jedničkou. Takže používám prozatím osvědčenou metodu, při který se pokouším zastrašit zmiňovanýho potížistu vatou se slivovicí, kterou v pravidelných intervalech pokládám na dáseň. Zatím to vždycky zafungovalo. Vedlejším efektem je, že perfektně prokrvená dáseň odpaluje alkohol patrně přímo do mozku, takže aniž bych cokoli významnějšího požil, jsem totálně zmaštěnej. :D

Připomíná mně to obskurní techniku absorbce alkoholu, kterou preferují modelky když jsou v "tréninku"... A to konečníkem. Kvůli uhlohydrátům, víte?

Takže je ten váček nakonec docela fajn. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že se mně udělal váček nad jedničkou. Takže používám prozatím osvědčenou metodu, při který se pokouším zastrašit zmiňovanýho potížistu vatou se slivovicí, kterou v pravidelných intervalech pokládám na dáseň. Zatím to vždycky zafungovalo. Vedlejším efektem je, že perfektně prokrvená dáseň odpaluje alkohol patrně přímo do mozku, takže aniž bych cokoli významnějšího požil, jsem totálně zmaštěnej. :D

Připomíná mně to obskurní techniku absorbce alkoholu, kterou preferují modelky když jsou v "tréninku"... A to konečníkem. Kvůli uhlohydrátům, víte?

Takže je ten váček nakonec docela fajn. :D

tak tak priatelu, rovno do lebky. smakuj-nesmakuj, do hlavy se pakuj..

podobne funguje aj TOTO. Hulim cigara Robaina, co nie je ziadny desiatovy matros pre deti, ale raz som skusil snus a ked mi po 10 minutach strplo pol papule a zacali mi seriozne splyvat tvare okolosediacich, pochopil som co to je nikotinovy trip - straight to the brain :)

btw tie modelky potom z toho maju nadory..

Odkaz ke komentáři

Ach jo, zijeme ve zkur*eny zemi.

Nikdy jsem nesympatizoval (a ani nebudu) s nacionalistickymi extremisty, pripadne extremnimi nacionalisty, jak chcete, ale vzhledem k tomuhle:

http://zpravy.idnes.cz/tak-jsme-to-bilejm-hlavam-nandali-rika-na-zaznamu-utocnik-s-macetou-10t-/krimi.aspx?c=A110817_213949_domaci_brm

http://zpravy.idnes.cz/romove-z-noveho-boru-se-boji-odvety-vinu-davaji-i-obsluze-herny-pvx-/krimi.aspx?c=A110812_205754_liberec-zpravy_abr

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/191718.aspx

docela ty sympatizanty chapu. Nicmene, bohuzel, se extremismus obraci proti spatne skupine, politicka elita a justice by si nenavist nasilniku zaslouzily mnohem vic, nez samotni romove.

Obzvlast statni zastupkyne, ktera je na ZALUJICI strane v kauze romu, kteri znasilnili a malem zabili bileho kluka (uplne jasna rasisticka motivace) a prohlasi, ze je happy s tim, ze kluk dostal pet namisto deseti let, ze nikdy nechteli, aby byl souzenej za pokus o vrazdu, pet let misto deseti je prece super...

Mozna jsem moc naivni, ale porad si myslim, ze tohle jsou problemy, ktere by se daly vyresit duslednym dodrzovanim zakonu + stejnym metrem + nejakou politickou snahou. Tim samozrejme myslim neco trosku smysluplnejsiho, nez pana Kocaba pichajiciho zastupkyni mensiny.

Odkaz ke komentáři

4 Bandi - Dohnala nemá smysl řešit, je to jihlavák a vím o něm svoje( von nám tu dělal nějakej čas Hejtmana ). A taky, kdo za ním stojí.....bylo by to na dlouho. Nicméně, není jedinej :(

4 běžci - chlapi, problémy se psama se vám vyhnou, pořídíte-li si pepřák...při běhu jej držte v ruce (samozřejmě, platí pouze pro ty, kteří máte na svých trasách potíže s majitely psíků - ten pes za to nemůže, pes má , ze svého pohledu, vždy pravdu....problém je na straně pána).....když po vás nějakej vyjede.....dlouhé psssssssssssssssssst....následuje kník kník a můžete se věnovat páníčkovi.

Je to blbý - hodně se mi to příčí, ale bohužel - pro lidi, kteří nemají zkušenosti se psama asi nejůčinnější...v takové situaci moc prostoru nemáte a se psem se prostě nedomluvíte - pokud nejste "zběhnutí v oboru ".....rafan to rozdejchá a příště si dá majzla. Fakt mnohem lepší, než běhat s nožem, či bouchačkou, jako někteří.

Kdybyste chtěli, můžu sepsat pár základních rad, co dělat, když po vás vystartuje něčí hafan ( a zcela jistě tu nejsem jedinej - chovatelů, zkušených , je tu jistě víc :) ).

Odkaz ke komentáři

4 Bandi - Dohnala nemá smysl řešit, je to jihlavák a vím o něm svoje( von nám tu dělal nějakej čas Hejtmana ). A taky, kdo za ním stojí.....bylo by to na dlouho. Nicméně, není jedinej :(

4 běžci - chlapi, problémy se psama se vám vyhnou, pořídíte-li si pepřák...při běhu jej držte v ruce (samozřejmě, platí pouze pro ty, kteří máte na svých trasách potíže s majitely psíků - ten pes za to nemůže, pes má , ze svého pohledu, vždy pravdu....problém je na straně pána).....když po vás nějakej vyjede.....dlouhé psssssssssssssssssst....následuje kník kník a můžete se věnovat páníčkovi.

Je to blbý - hodně se mi to příčí, ale bohužel - pro lidi, kteří nemají zkušenosti se psama asi nejůčinnější...v takové situaci moc prostoru nemáte a se psem se prostě nedomluvíte - pokud nejste "zběhnutí v oboru ".....rafan to rozdejchá a příště si dá majzla. Fakt mnohem lepší, než běhat s nožem, či bouchačkou, jako někteří.

Kdybyste chtěli, můžu sepsat pár základních rad, co dělat, když po vás vystartuje něčí hafan ( a zcela jistě tu nejsem jedinej - chovatelů, zkušených , je tu jistě víc :) ).

To by bolo veľmi milé. Aj ke´d bez natrénovania vždy myslím z človeka vylezie ako prvá reakcia strach.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

To by bolo veľmi milé. Aj ke´d bez natrénovania vždy myslím z človeka vylezie ako prvá reakcia strach.

Většina síly psa je ve strachu člověka z něj.

• Hlasovat proti 4
Odkaz ke komentáři

Ach jo, zijeme ve zkur*eny zemi.

Nikdy jsem nesympatizoval (a ani nebudu) s nacionalistickymi extremisty, pripadne extremnimi nacionalisty, jak chcete, ale vzhledem k tomuhle:

http://zpravy.idnes....3949_domaci_brm

http://zpravy.idnes....erec-zpravy_abr

http://www.parlament...tor/191718.aspx

docela ty sympatizanty chapu. Nicmene, bohuzel, se extremismus obraci proti spatne skupine, politicka elita a justice by si nenavist nasilniku zaslouzily mnohem vic, nez samotni romove.

Obzvlast statni zastupkyne, ktera je na ZALUJICI strane v kauze romu, kteri znasilnili a malem zabili bileho kluka (uplne jasna rasisticka motivace) a prohlasi, ze je happy s tim, ze kluk dostal pet namisto deseti let, ze nikdy nechteli, aby byl souzenej za pokus o vrazdu, pet let misto deseti je prece super...

Mozna jsem moc naivni, ale porad si myslim, ze tohle jsou problemy, ktere by se daly vyresit duslednym dodrzovanim zakonu + stejnym metrem + nejakou politickou snahou. Tim samozrejme myslim neco trosku smysluplnejsiho, nez pana Kocaba pichajiciho zastupkyni mensiny.

Taky si myslím, že pozitivní diskriminace je 50% problému. Vytváří to pak dojem, že je vše v pořádku a oni tím získávají pocit, že jsou nedotknutelní. Mě nikdo nic nemůže, protože by to byl rasismus ty bílej haj***!

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Tada a moderatori... Tada si klidne vystavi inzerat typu "pockam, kdo mi nabidne vic" a jasne nerspektuje pravidla fora, pak to komentuje vyroky typu "at je klid na hnojisti". Pokud si Tada mysli, ze je na hnojisti, at si vytahne svoje vidle a tahne... Moc pekne, takze si tu za chvili budeme sproste nadavat a v prodejni sekci zavedeme handlovani?
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Mno...pokud na vás běží rafan a vy nerozumíte jeho řeči, nejdůležitější ze všeho je ZASTAVIT se. Nekoukejte mu přímo do očí ( to berou jako výzvu, je to agresivní chování z vaší strany), nemusíte stát v pozoru, stačí stát ( nebo dělat pomalé krůčky - nic agresivního ) - pokud to není přímo a cíleně poštvanej pes (nebo magor/pes ), dál po vás nepůjde. Bude jen tak štěkat, možná vrčet. Velmi mírně na něj mluvte ( něco ve stylu :" to je hodnej kluk, hlídá...šikulka....atdatd" ) - on vám nerozumí, jde HLAVNĚ O TÓN HLASU. Tím jej zmatete a máte prostor na zavolání si jeho páníčka, ať si ho odvede (nebo třeba policie ). Všechno dělejte pomalu a nezavdávejte mu důvod k útoku.

strach - psi výborně čtou řeč těla plus cítí změnu nálady. Cítí doslova a do písmene. Pokud vám vyjede adrenalin ( což vám, při leknutí se a strachu vyjede ), pes to ucítí. Bohužel nedokáže rozlišit, zda je to kvůli agresi vůči němu, nebo strachu. Zkuste se ovládnout a násilně donutit ke klidu.

HLAVNĚ neutíkejte !!!! Pesanovi nemáte šanci utéct .... ani do něj nekopejte, nebo tak něco ....nemáte nárok na jeho reflexy. Pokud už ho chcete zahnat sami, vemte šutr, písek, štěrk.....a mrskněte to po něm.

Dokud neohrnují pysky a neukazují zuby a nevrčí fakt zle(temně)....případně vysokou fistulkou,jste v poho. Když vrčí zle,nebojí se a chce jít do vás. Pokud vysoko(plus staženej ocas u břicha atd.),bojí se a bude útočit,protože je posranej strachy a cítí se ohroženej. Cokoliv jiného je jen taková "hra".

http://luelle.webnode.cz/o-psech/rec-tela/

V rámci práce často lezu lidem do zahrad a tak (a ne,nejsem profesionální zloděj :lol: ) a velmi často se potkávám s různými plemeny. To, co jsem napsal vejš, funguje na všechny, až na jedno(nebrat jako dogma - ale neznám všechny konkrétní pejsky na světě :) ) - na Kavkazany. To ale není pes, to je medvěd s dědičnou pamětí. 70-ti kilový samec mne srazil k zemi, profackoval předníma packama a pak na mně stál, dokud nepřišel páníček. Brrrr.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...