kuncák7 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Majitel pozemku to ma v...v tom mieste odkial vyliezaju ludia na tento svet.Tak to je blby. Ivane, navic si myslim, ze ani telefonat ti uz asi nepomuze, pokud je to soukromej pozemek, tak mestaci u nas konat nechtej ( parkrat je nekdo klepl pres prsty ) a tak volas i platis odtahovku a pak vymahas.Nic jinyho ti nezbude.
travex Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Aha, my o lidech a ty o trávě, no .....ale budiž, už se i ta tráva tady probírala, ale to jsi chrupkal. Např v Rakousku z leteckého pohledu je zelenější :-) Rakousko asi tak plus mínus víš kde je, proto jsem ho nadhodil... . Upraveno 12. června 2017 uživatelem travex
DavidLC Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Žena upadla při běhu se psy, ale parádně, jojo pod okem (od šutru), oba lokty odřený na krev, naražený rameno a kyčel No a jak tak v čekárně sedíme, čumím do mobilu a vidím Kunčák, tak jí lehce nahlas říkám : "A vevnitř řekni, že jsi upadla a ne že jsi zkazila snídani" naštěstí se začala telit, protože pán naproti koukal fakt divně.....
ivan_989 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Tak to je blby. Ivane, navic si myslim, ze ani telefonat ti uz asi nepomuze, pokud je to soukromej pozemek, tak mestaci u nas konat nechtej ( parkrat je nekdo klepl pres prsty ) a tak volas i platis odtahovku a pak vymahas.Nic jinyho ti nezbude.vtedy v minulosti došli príslušníci PZ, a v pohode aj s odtahom ,grátis.Ale zevraj odtahovat nechávajú len zmrdi bonzaci a stbaci. Tak ja fakt neviem.
kuncák7 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 vtedy v minulosti došli príslušníci PZ, a v pohode aj s odtahom ,grátis.Ale zevraj odtahovat nechávajú len zmrdi bonzaci a stbaci. Tak ja fakt neviem.Tak bud chces parkovat a nebo calovat a bejt za wola. To si musis vybrat sam - bud wul a nebo bonzak. Osobne mam vybrano, chci parkovat.DavidLC - ty si taky delej prdel :-), nejakej ocasek te vezme za slovo a mas co vysvetlovat :-) a ja vse popru :-).
martar Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 vtedy v minulosti došli príslušníci PZ, a v pohode aj s odtahom ,grátis.Ale zevraj odtahovat nechávajú len zmrdi bonzaci a stbaci. Tak ja fakt neviem.Mně to přijde jednoduchý: pokud někdo porušuje moje právo (vlastnické nebo jiné), nejdřív ho slušně upozorním, a pokud nereaguje, buďu se svého práva domáhat všemi legálními prostředky a jako bonzák si připadat nebudu. Bonzák a svin? je podle mého názoru někdo, kdo druhému škodí (hlásí jeho přestupky), aniž by hájil své právo, čistě jen ze sportu. Je mi jasné, ze se to dá v podstatě aplikovat na cokoliv, protože máme nějaké hygienické normy na hluk, pach, právo na nějaké základní bezpečí atd., ale vše je věcí míry a tolerance. Pokud mi však někdo brání v užívání majetku, nebo ohrožuje moje zdraví nebo zdraví mých dětí, budu to řešit. Konkrétně v tvém případě bych na zmíněná místa instaloval tabulku s informací, že je to soukromé a že vozidla parkující v časovém rozmezí od X do X budou odtažena. Malá investice, jednoduchý a férový postup, nikdo nemůže brečet. Kuncák bude vědět, zda na soukromém pozemku lze instalovat podobné značení legálně.
kuncák7 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Lze, jen to dáš příslušnému silničnímu úřadu na vědomí, on napíše na tvůj návrh - nemáme námitek a vesele si tabulku necháš vyrobit.
ivan_989 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Martar: vystrazne upozornujuce tabulky su instalovane. Myslim ze si jasne vysvetlil kedy clovek haji svoje prava a kedy je zmrd.Takze som sa rozhodol ze nebudem plut parkujucim do ksichtu, ale budem odtahovat. Ma to pre mna vacsi prinos Kuncak vdaka za rady Upraveno 13. června 2017 uživatelem ivan_989
wizard-ov Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Bonzák a svin? je podle mého názoru někdo, kdo druhému škodí (hlásí jeho přestupky), aniž by hájil své právo,Jen tak pro zajímavost - co uděláš, když uvidíš borce čórovat v obchodě ?
martar Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Upozorním personál, třeba ostrahu, a ten může hájit své právo. Sorry, před zlod?jinou nezavírám oči. Váhal bych, kdyby šlo o děcko nebo starého důchodce, ale u dospělého v produktivním věku bych s tím neměl problém. To samé při vraždě nebo násilí. Upraveno 13. června 2017 uživatelem martar
Bells Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Martar: vystrazne upozornujuce tabulky su instalovane. Myslim ze si jasne vysvetlil kedy clovek haji svoje prava a kedy je zmrd.Takze som sa rozhodol ze nebudem plut parkujucim do ksichtu, ale budem odtahovat. Ma to pre mna vacsi prinos Kuncak vdaka za rady Hele na našich firemních místech taky věčně stál někdo cizí a vyřešilo se to tak, že na každé cizí auto se vždy dala nálepka cca 20x20 cm s povídáním o tom, že tady nemá co dělat atd., samozřejmě to byla taková ta nálepka, která nejde moc dobře sundat a když už, tak zanechá pěkný bordel na skle, takže majitele auta to pěkně potrápí. Toto se vylepilo několikrát (pro ty méně chápavé) a to bys viděl, jak si to pak rozmysleli. Náklady pár korun, časově 5 min a hotovo
SCIFI Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Upozorním personál, třeba ostrahu, a ten může hájit své právo. Sorry, před zlod?jinou nezavírám oči. Váhal bych, kdyby šlo o děcko nebo starého důchodce, ale u dospělého v produktivním věku bych s tím neměl problém. To samé při vraždě nebo násilí.jako že při vraždě a násilí bys důchodce a děcko nechal?
martar Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Scifi Ne, vraždu, násilí a zlodějinu mám ve stejné škatulce - společenský nebezpečný jev. Krádež neberu jako přestupek, ale jako zločin. Dneska se drobná zlodějina sice kvalifikuje jako přestupek, v jiné době nebo na jiném místě se za to zase utínají ruce, ale pro mě to je prostě zlodějina - zločin. Dítě a důchodce při krádeží v samoobsluze jsem si vybavil proto, že jako děti jsme dělali že sportu různé blbosti a viděl jsem důchodce, kteří kradli jídlo (nejlevnější sušenky nebo pečivo), protože měli hlad.
skalis Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Souhlasim s timhle pristupem. Pokud mi nekdo brani uzivat muj majetek, nebo svym chovanim pusobi nekomu ujmu (to je ten zmineny pripad s kradezi v obchode), tak to budu resit. Pokud je to mozne, tak nakratko = sam s dotycnym (decko v obchode atd.), pokud ne, tak pres externi autoritu (policajt). Pokud nekdo pacha prestupek a nikomu nevznika ujma (jede 70 v obci, projede prazdnou krizovatku na cervenou, parkuje v zakazu), tak clovek, kterej ho pujde nahlasit je praskac a bonzak. Tohle at si hlidaji instituce, ktere od toho mame, pokud nemaji na praci nic dulezitejsiho. Ale ne zadny ulicni hlidky. Hranice vnimani ujmy je individualni, ale borec z hospody po zaviracce je udavac stejne jako soused, ktery napraska parkujici auto (ano, zazil jsem to nekolikrat). Mně to přijde jednoduchý: pokud někdo porušuje moje právo (vlastnické nebo jiné), nejdřív ho slušně upozorním, a pokud nereaguje, buďu se svého práva domáhat všemi legálními prostředky a jako bonzák si připadat nebudu. Bonzák a svin? je podle mého názoru někdo, kdo druhému škodí (hlásí jeho přestupky), aniž by hájil své právo, čistě jen ze sportu. Je mi jasné, ze se to dá v podstatě aplikovat na cokoliv, protože máme nějaké hygienické normy na hluk, pach, právo na nějaké základní bezpečí atd., ale vše je věcí míry a tolerance. Pokud mi však někdo brání v užívání majetku, nebo ohrožuje moje zdraví nebo zdraví mých dětí, budu to řešit.
martar Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 [qauote name=skalis" post="1942850" timestamp="1497341981]...Pokud nekdo pacha prestupek a nikomu nevznika ujma... Napsal jsi to líp než já. Mám jen jedinou výhradu - shodou okolností ohledně situace, kterou jsem musel před rokem řešit - pokud mi bude někdo v rezidenční zón? před domem po ulici bez chodníků bude jezdit pravidelně ze zatáčky šedesátkou, nebudu čekat, až dojde k nějaké újmě (myslím tím své děti). A stejná situace - agresivní pes pravidelně utíkající z pozemku sousedky. Naštěstí oboje vyřešeno osobně, ale kdyby nebyla z druhé strany vůle, asi bych se zařadil mezi bonzáky
Návštěvník Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Tak ja si porad nejsem jisty. Konkretni pripad: Dostala se ke mne rekneme "podezrela" nabidka "investic" na forexu. Delam trochu v oboru a rozpoznat totalniho amatera tady neni zase uplne tezke. Tak jsem se zeptal co a jak. Pana ktery nabidku nabizel vyhledal na Linkedinu. Hned po tom, co jsem si zobrazil jeho profil si me pripojil a poslal mi zpravu s "investicni" prilezitosti. Tak jsem mu napsal, ze podam podnet k CNB k bankovnimu dozoru a ze nechci jen nekoho poskodit a dal mu sanci "nabidku" vysvetlit. Po absolutne zbytecne diskuzi jsem si ho bloknul a podal podnet s nejakym mym komentarem.Dnes mi prislo vyjadreni od CNB, ze zahajuji setreni ve veci a poprosili me o podklady, tak jsem preposlal konverzaci z Linkedinu. CNB muze vystavit pokutu za obchodovani bez licence, neopravnene kolektivni obchodovani atd... pripadne bude kontaktovat PCR kvuli podvodu. a ja ted nevim.jsem za:a) bonzacky udavac.b udelal jsem spravnou vec.
Tondaa73 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Za b )... nejspíš si někoho jiného ochránil od podělání... Upraveno 13. června 2017 uživatelem Tondaa73
straspol Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Hele na našich firemních místech taky věčně stál někdo cizí a vyřešilo se to tak, že na každé cizí auto se vždy dala nálepka cca 20x20 cm s povídáním o tom, že tady nemá co dělat atd., samozřejmě to byla taková ta nálepka, která nejde moc dobře sundat a když už, tak zanechá pěkný bordel na skle, takže majitele auta to pěkně potrápí. Toto se vylepilo několikrát (pro ty méně chápavé) a to bys viděl, jak si to pak rozmysleli. Náklady pár korun, časově 5 min a hotovo Kam jste to lepili? Předpokládám že na čelní sklo ?
straspol Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Lze, jen to dáš příslušnému silničnímu úřadu na vědomí, on napíše na tvůj návrh - nemáme námitek a vesele si tabulku necháš vyrobit.Proč ? Na svoje parkovací místo si přece můžu dát co chci sám bez nějakých úředních povolení, nebo ne ?
Doporučené příspěvky