Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Rano zeru pohanku s jogurtem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A to tě sere? Si dej gravlaxa na chleba se sádlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Moje žena je křesťanka, doktorka judaistiky, a proto bych si pohanku nikdy nedal. I když - Never say never. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) Rano zeru pohanku s jogurtem.Snídaně je snad jedine jídlo kdy můžeš sníst cokoliv. Začíná den a tělo má cas spálit takřka cokoliv. Takže anglická snídaně nebo flakota s pivem ala postriziny jsou cajk. Takže jestli si mezi lžičkama tě hmoty šeptáš "zlobivy kluk to je...zlobivy.." , tak to sebemrskacstvi je zbytečné. Ale asi to někomu může i chutnat...to asi jo... Upraveno 8. července 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Rano zeru pohanku s jogurtem.gastronomické Opus Dei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 No, míchám jogurt s tou pohankou lámankou, takže to pěkně křupe a s hrozinkama je to docela dobrý a mám pak hezký hovínko. Z kaše bych se asi poblil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Rano zeru pohanku s jogurtem.Večer si dá bůček s pivem a ke snídani pohanku ,mě poser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tvl, tak co je to ten vegan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Jeho jasnost je už vyrovnaná,takové čtvrt kilo bůčku na noc dělá divy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 A když už je tma, tak se to (veganství) dodržovat nemusí teda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Bůček přece není maso, to je vpodstatě jenom špek, to se může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak už došlo na "levné" nákupy ze Singapůru. Včera mi dorazily Seiko SNZG13K1 ze Skywatchesu. Bohužel, nejdou. Problém je v tom, že je mám pro kolegu, který si je dopředu zaplatil, tak budu trochu za blba, když jsem se mu vehementně nabízel, že mu je "výhodně " seženu. Ještě jsem je neotvíral (a sám ani nebudu), ale vypadá to na prasklou setrvačku (zřejmě při přepravě) a to v tom lepším případě. Pokud to dostalo velkou prdu, tak tam toho může být víc. V pondělí mi je hodinář otevře a zjistí rozsah škod. Pokud to bude drobnost, tak to nechám opravit tady a pokud ne, čeká mne těžká anabáze posílání zpět a vyřizování reklamace a nevím, jak se k tomu postaví, pokud je tady nechám otevřít. Vzhledem k tomu, že se jedná o hodinky do 3k, tak nevím, co je rozumné udělat. No, mám pokažený celý den. Pokud by šlo o moje hodinky, bylo by to v pohodě, ale takto je to dost komplikované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 No, míchám jogurt s tou pohankou lámankou, takže to pěkně křupe a s hrozinkama je to docela dobrý a mám pak hezký hovínko. Z kaše bych se asi poblil.Pohanku nesnáším, má takovou plastovou příchuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 A taky dost vysoké ceny https://pohankaandco.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak už došlo na "levné" nákupy ze Singapůru. Včera mi dorazily Seiko SNZG13K1 ze Skywatchesu. Bohužel, nejdou. Problém je v tom, že je mám pro kolegu, který si je dopředu zaplatil, tak budu trochu za blba, když jsem se mu vehementně nabízel, že mu je "výhodně " seženu. Ještě jsem je neotvíral (a sám ani nebudu), ale vypadá to na prasklou setrvačku (zřejmě při přepravě) a to v tom lepším případě. Pokud to dostalo velkou prdu, tak tam toho může být víc. V pondělí mi je hodinář otevře a zjistí rozsah škod. Pokud to bude drobnost, tak to nechám opravit tady a pokud ne, čeká mne těžká anabáze posílání zpět a vyřizování reklamace a nevím, jak se k tomu postaví, pokud je tady nechám otevřít. Vzhledem k tomu, že se jedná o hodinky do 3k, tak nevím, co je rozumné udělat. No, mám pokažený celý den. Pokud by šlo o moje hodinky, bylo by to v pohodě, ale takto je to dost komplikované.nech je opravit tady, jen za air mail das 600.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 nech je opravit tady, jen za air mail das 600..Děkuju za info. Přesně takhle jsem si to vyhodnotil u hodinek v téhle cenové kategorii. Jen nevím, jak na to bude reagovat kolega. Není to chronomagor a já být na jeho místě, tak by se mi asi moc nelíbilo, kdybych dal nějaké (a z jeho pohledu nemalé) peníze za novou věc a hned se musel smiřovat s tím, že se v tom bude někdo šťourat a ještě bude muset připlatit. Proto mne to štve, u hodinek pro sebe bych to vůbec neřešil, ale takhle je to trochu choulostivá situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 uvidis, co rekne hodinar, trebas to bude jen prkotina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak jestli Ti víc záleží jak si zachovat tvář, cálni opravu za svý a neřeš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 To snad ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak jestli Ti víc záleží jak si zachovat tvář, cálni opravu za svý a neřeš to.Tak jestli to nebude moc, asi to tak dopadne a vezmu to na sebe. Vycházím pouze z toho, jak bych reagoval já, být to obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky