ragu Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Taky je mi z těchhle situací tak nějak těžko. Samozřejmě že ty holky dělaly kraviny a klepal jsem si u toho na čelo, na druhou stranu kdo v jejich věku píčoviny nedělal? Já když si vzpomenu jaký zhovadilosti jsem dělal a kolikrát jsem u toho mohl zařvat. Zkrátka škoda mladýho života. A z podobnýho soudku, zrovna jsem v Nice, kde před rokem autem magor zabil přes 80 lidí, koukal jsem na ten pomník, fotky lidí, malých dětí, a bylo mi tak nějak smutno z toho, co jsou lidi schopný udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Ten novy sa ti aj tak do mesiaca posere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Navrat z dovo pres pohotovost, neb zene natekl palec na noze. Zanet luzka, nehet pujde asi pryc. Do toho mi vychcal kotel prepoustakem, protoze me v 11 vecer nenapadlo nic lepsiho, nez dopustit trochu vody do systemu, a samozrejme se mi seknul dopousteci kohout v otevreny poloze. Takze ventil kdesi v tahu, kotel bez vody, nemuzu ohrivat a musim potupne volat servisaka, aby mi to prisel zaspuntovat. To je bajo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Když kuwa jedu 180,tak si to netočím na mobil a neposílám na sociální sítě.To je kuwa taky rozum.Když už tolik jedu,tak si hledím ,co se kde šustne a mám oči na šťopkách.v padesáti jo, ne ve dvaceti, a kdo píše, že nic takovýho nedělal, tak kecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Já říkám jedno,mladým dnes všeobecně chybí sebekázeň,úcta k životu a pokora,zní to asi jako fráze,ale už vím,že je to tak.kolik jsi měl ve dvaceti v sobě sebekázně a pokory?mládí je o tom, že tyhle pojmy nezná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Akorát mi přijde, že dřív se to týkalo spíš kluků, holky (nechci generalizovat, samozřejmě) bývaly rozumnější. Dělaly jiný pitomosti, ale adrenalin z nudy u holek moc nepamatuju. U syna v určitým věku rodiče tak nějak od nepaměti se zatnutým zubama počítali s tím, že se jim vrátí domů zraněný nebo mrtvý, ale u holek to moc zvykem nebylo, to se člověk většinou jen bál, aby jim někdo neublížil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 v padesáti jo, ne ve dvaceti, a kdo píše, že nic takovýho nedělal, tak kecáU toho našeho střepu když jsem jel 80,tak ojnice létaly výfukem a pomalu jsem ztrácel plechy :-) Takže to ani nešlo jet 180 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Akorát mi přijde, že dřív se to týkalo spíš kluků, holky (nechci generalizovat, samozřejmě) bývaly rozumnější. Dělaly jiný pitomosti, ale adrenalin z nudy u holek moc nepamatuju. U syna v určitým věku rodiče tak nějak od nepaměti se zatnutým zubama počítali s tím, že se jim vrátí domů zraněný nebo mrtvý, ale u holek to moc zvykem nebylo, to se člověk většinou jen bál, aby jim někdo neublížil.říká se tomu rovnost pohlaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 (upraveno) U toho našeho střepu když jsem jel 80,tak ojnice létaly výfukem a pomalu jsem ztrácel plechy :-) Takže to ani nešlo jet 180 :-) takže jsi vyváděl podobně jako ty holky, ale na rozdíl od nich ti to vyšlobuď rád a nechytrač )edit: taky mě z toho videa mrazí........ Upraveno 10. července 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 (upraveno) Je to smutný. Každýho z nás co máme stejně starý děti z toho mrazí. Krávoviny jsme dělali všichni. Akorát jsme měli víc štěstí. Ale někteří taky ne. Upraveno 10. července 2017 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Dokud budou rodit jenom ženy, pohlaví si nikdy rovná nebudou. Úspěch populace (demograficky) stojí na reprodukčn? aktivních samičkách, samců stačí v principu jen pár. Proto se historicky stala většina riskantních činností doménou mužů a tahle role je po celou dobu formovala. Musím ale říct, že je pro mně velkým překvapením, jak krátký čas a jak málo stačí k tomu, aby se chování obou pohlaví změnilo, člověk by čekal, že to po těch statisících až miliónech let bude daleko víc fixované.. říká se tomu rovnost pohlaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Dokud budou rodit jenom ženy, pohlaví si nikdy rovná nebudou. Úspěch populace (demograficky) stojí na reprodukčn? aktivních samičkách, samců stačí v principu jen pár. Proto se historicky stala většina riskantních činností doménou mužů a tahle role je po celou dobu formovala. Musím ale říct, že je pro mně velkým překvapením, jak krátký čas a jak málo stačí k tomu, aby se chování obou pohlaví změnilo, člověk by čekal, že to po těch statisících až miliónech let bude daleko víc fixované.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 (upraveno) :Dten by mohl rodit z fleku......ježky Upraveno 10. července 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 takže jsi vyváděl podobně jako ty holky, ale na rozdíl od nich ti to vyšlobuď rád a nechytrač )edit: taky mě z toho videa mrazí........Samo jsme dělali pic...y ,ale nikdy jsme nezašli tak daleko,no byli jsme žabaři /a díky tomu ještě žijem/ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Jsem se těšil, jak si zítra pospím... a teď mi pípla notifikace, že mám ráno meeting s vedením, takže budíček zas pěkně na šestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 To jako v devět večer svolává vedení poradu na ráno a ty jsi stále online, abys to mohl potvrdit? To jste dobrá banda pacientů, to musí bejt hodně dobře zaplacená práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 To jako v devět večer svolává vedení poradu na ráno a ty jsi stále online, abys to mohl potvrdit? To jste dobrá banda pacientů, to musí bejt hodně dobře zaplacená práce...noco taky služební telefon nikdy nevypínám...................nikdy nevíš kdy koho napadne vyhodit něco do luftu.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Jedna věc je krizová situace, což většinou šéf zavolá, protože je fakt průšvih a druhá svolávání porad na ráno pár hodin předem, aby si někdo honil ego. Zažil jsem i firmu, kde se dělaly porady v neděli odpoledne, aby v pondělí ráno nikdo netápal a aby se měřila loajalita zaměstnanců.No, každého věc kde a pod kým dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Tohle krizovka nebude, jen něco ohledně podpory prodeje a optimalizace obchodních kanálů. Kluci z obchodního se chtějí předvést. A kolik hodin přesčasů je ještě normální? Tuhle na mě machroval kolega, že minulej měsíc měl něco lehce přes pade...asi ho příští měsíc budu chtít trumfnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky