sta Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 no kdyz uz sem davate ty fotky teplomeru tak taky prispeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Teplota začala padat i na Severní Moravě. Za poslední hodinu o 5°C. Aktuálně 25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 tak na večer už chytej svařáček :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 u nas v BA momentalne 17 stupnov,padlo to o 15... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Jeseníky - Šerák 13 stupnů, cca posledních 6 hodin leje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Den, kdy skončilo léto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Den, kdy skončilo léto ... ...které trvalo týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Teplota začala padat i na Severní Moravě. Za poslední hodinu o 5°C. Aktuálně 25 Asi už to míří na jižní moravu,pěkný vítr a vypadá to na déšť,taky se o něco ochladilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 ...které trvalo týden Zrovna mi to vyšlo na dovolenou . Jinak u nás z 32 na 20 během chvilky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 (upraveno) $ere mě Barum rally, všude různá omezení s tím spojená a magoři s vykuchanýma výfukama, co si myslí, že jsou závodníci. Upraveno 27. srpna 2011 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Asi už to míří na jižní moravu,pěkný vítr a vypadá to na déšť,taky se o něco ochladilo. Tak už začal pěkný slejváček /déšť/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Poprvé v životě jsem se šel podívat na Zbrojovku, tragickej výkon se očekával, že ale budu během toho přeboru v kopané mrznout, bych fakt nečekal, když jsem se cestou tam ještě potil jako bejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 To Ggran, no jo... Hlavně borci ze Sovenska a Maďarska, to je unikum. Asi mají malé péra. Jinak propad teploty na Jižní Velké Moravě je markantní. Včera jsem naspal asi 2 hodiny a to jsem se musel chodit každých pět minut polévat ledovů vodů, abych nezdechl a dnes mám aj zavřené okno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 $ere mě Barum rally, všude různá omezení s tím spojená a magoři s vykuchanýma výfukama, co si myslí, že jsou závodníci. TAK TI NEVÍM ? Všechny nemusí mít vykuchaný výfuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 long: tys to asi nepochopil. Zkus někdy v období téhle soutěže zavítat do okolí Zlína;) Se závodníkama problém není, ti myslím mají gps a jsou hlídaní co se rychlosti týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Sice to máš zadarmo, ale žiješ v mikrovlnce Tie radia na streche maju vyrazne nizsi vykon ako hociktory mobilny telefon btw.. a to ten mobil nosia pacienti na striedacku pri hlave a pri gulach /vo vrecku/. Skor obdivujem toho providera co obetoval 50mega. musel byt na to dobry dovod a predpokladam ze backbone ma na optike :-) Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Že mi včera vítr zlomil slunečník. Protože jsem debil, tak jsem ho zapomněl stáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 long: tys to asi nepochopil. Zkus někdy v období téhle soutěže zavítat do okolí Zlína;) Se závodníkama problém není, ti myslím mají gps a jsou hlídaní co se rychlosti týče. vím docela přesně o čem to je. Kdysi jsem pořadateloval na Horácké rally a celkem pravidelně, tak hodinu po ukončení se někde na trati vyskytla nějaká ta ospojlerovaná škodůfka s prdlavým výfukem zapíchnutá v bramborách. Jednou jsem si zkusil jednu hodně technickou trať projet na čas. Bylo to v pauze mezi jízdami, trať byla sice uzavřená pod zákazem vjezdu ale v pauze byl místní provoz možný a pohyb chodců taky, takže to bylo v rámci značné míry opatrnosti. Vlastně to byla jen taková zkouška jak rychle to jde projet při trošku ostřejší jízdě s velice, velice podměrečným autem. Stručně řečeno, jde to hodně rychle. Pak mi jeden chytrej řek jak rychle by to určitě zajel on s feldou. Pokrčil jsem rameny a a nechal ho při tom. Řekl totiž čas se kterým by asi vyhrál ve třídě N a nejspíš by šeredně zamíchal pořadím v Áčkách. Asi je lepší tyhle lidi neprovokovat, ještě by to šel vyzkoušet a kdoví jak by to dopadlo. Jinak ještě k té Horácké rally, letos se jede za pár dní, vypadá to že 9. a 10.září, ale jak to bude vypadat netuším. Na oficiálním webu je zatím kulový a stručně řečeno, po průserech před pár lety to už jen upadá. Loni jsem se nebyl ani podívat na trati. Sice to byly trasy jezdecky asi zajímavé ale pro diváky naprosto nepřístupné. Uvidíme, třeba se zadaří a vyrazím někam s foťákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 DSQ pro Bolta za ulitej start.na vsech zavodech ma starty desne pomale a ted na MS uleje start to mi hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 No prave proto, jsem vcera kamaradce rikal, ze uleje start. Ale myslel jsem, ze v semifinale. Skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky