Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To Ggran, no jo... Hlavně borci ze Sovenska a Maďarska, to je unikum. Asi mají malé péra. Jinak propad teploty na Jižní Velké Moravě je markantní. Včera jsem naspal asi 2 hodiny a to jsem se musel chodit každých pět minut polévat ledovů vodů, abych nezdechl a dnes mám aj zavřené okno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice to máš zadarmo, ale žiješ v mikrovlnce :P :D

Tie radia na streche maju vyrazne nizsi vykon ako hociktory mobilny telefon btw.. a to ten mobil nosia pacienti na striedacku pri hlave a pri gulach /vo vrecku/. Skor obdivujem toho providera co obetoval 50mega. musel byt na to dobry dovod a predpokladam ze backbone ma na optike :-) Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

long: tys to asi nepochopil. Zkus někdy v období téhle soutěže zavítat do okolí Zlína;) Se závodníkama problém není, ti myslím mají gps a jsou hlídaní co se rychlosti týče.

vím docela přesně o čem to je. Kdysi jsem pořadateloval na Horácké rally a celkem pravidelně, tak hodinu po ukončení se někde na trati vyskytla nějaká ta ospojlerovaná škodůfka s prdlavým výfukem zapíchnutá v bramborách. Jednou jsem si zkusil jednu hodně technickou trať projet na čas. Bylo to v pauze mezi jízdami, trať byla sice uzavřená pod zákazem vjezdu ale v pauze byl místní provoz možný a pohyb chodců taky, takže to bylo v rámci značné míry opatrnosti. Vlastně to byla jen taková zkouška jak rychle to jde projet při trošku ostřejší jízdě s velice, velice podměrečným autem. Stručně řečeno, jde to hodně rychle. Pak mi jeden chytrej řek jak rychle by to určitě zajel on s feldou. Pokrčil jsem rameny a a nechal ho při tom. Řekl totiž čas se kterým by asi vyhrál ve třídě N a nejspíš by šeredně zamíchal pořadím v Áčkách. Asi je lepší tyhle lidi neprovokovat, ještě by to šel vyzkoušet a kdoví jak by to dopadlo.

Jinak ještě k té Horácké rally, letos se jede za pár dní, vypadá to že 9. a 10.září, ale jak to bude vypadat netuším. Na oficiálním webu je zatím kulový a stručně řečeno, po průserech před pár lety to už jen upadá. Loni jsem se nebyl ani podívat na trati. Sice to byly trasy jezdecky asi zajímavé ale pro diváky naprosto nepřístupné. Uvidíme, třeba se zadaří a vyrazím někam s foťákem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...